• 08 maj 2018

  Billige fly til sydens sol i maj: tur/retur-billetter til bl.a. Korfu, Kreta, Cypern, Azorerne og Maderia fra kun 499 kr.

  Maj er en fantastisk rejsemåned. Temperaturerne i Sydeuropa er dejligt høje, og priserne på flybilletter ligger som regel i den meget lave ende, idet skolernes sommerferie lurer lige rundt om hjørnet. Så hvis du har muligheden for at rejse i maj, får du virkelig meget value for money. Derfor har jeg lavet denne artikel, hvor du får det fulde overblik over alle de billigste flybilletter til sydens sol. Og jeg kan allerede nu afsløre, at du kan komme rigtig langt for 500 kr.!

  Billige fly til Syderuopa
  maj
  fra499 kr.
  København og Billund
  Korfu, Kreta, Cypern, Azorerne, Madeira m.fl.
  Billige fly til Sydeuropa
  inkl. håndbagage
  fra499 kr.

  På prissammenligningssiden travelmarket.dk har jeg i dag fundet en masse billige flybilletter fra både Billund og København til en lang række attraktive rejsemål i Sydeuropa. Priserne starter fra ca. 499 kr., og der er virkelig et skarpt udvalg af lækre destinationer at vælge imellem! Listen tæller bl.a. græske Korfu, Kreta og Thessaloniki, de portugisiske øer Azorerne og Madeira, spanske klassikere som Fuerteventura og Mallorca samt Cypern og flere andre.

  Du bør være opmærksom på, at travelmarket ikke linker videre til Apollos rejser. Dem kan du dog finde på skyscanner i stedet – f.eks. disse superbillige billetter til Split, Santorini og Zakynthos.

  Med billige flybilletter i hus gælder det sådan set bare om at finde det rette hotel. Og uanset hvor i Sydeuropa din rejse går hen, kan du finde det perfekte hotel til dig på skyscanner.dk.

  Find hotel

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige fly til sydens sol i maj: tur/retur-billetter til bl.a. Korfu, Kreta, Cypern, Azorerne og Maderia fra kun 499 kr.

  1. Rikke says:

   Hej.
   Hvis du falder over nogle ultra billige lækre flybiletter til bali, fra midten af december – starten af januar, så sig endelig til.
   det er som at finde ne nål i en høstak for mig at finde noget der koster max. 5000 pr. mand.

   tak for en god rejseside.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Rikke 🙂

    Jeg skal nok holde et vågent øje med flybilletter til Bali i den periode. Og hvis jeg finder nogle billige billetter, kan du være sikker på, at jeg skriver om dem på bloggen 😉

    Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm for december og januar. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  Se fly-tilbud her