11 jul 2018

Billige fly til USA: Tur/retur til San Francisco til kun 1.998 kr.

Drømmer du om USA, så har jeg her fundet billetterne til dig! I slut august, september og oktober kan du lige nu finde enormt billige flybilletter til vestkysten – nærmere bestemt fantastiske San Francisco! Billige fly til San Francisco åbner virkelig op for en række spændende muligheder! Byen gemmer i sig selv på en fascinerende liste af seværdigheder, som bl.a. tæller Alcatraz og Golden Gate Bridge. Og hvis du lejer en bil, ligger hele vestkysten for dine fødder!

Oplev USAs vestkyst
slut august - oktober
1.998 kr.
København
San Francisco
Billige fly til San Francisco
inkl. 10 kg håndbagage
1.998 kr.

Fly til San Francisco

Norwegian.dk holder lige nu sommerudsalg, hvilket betyder, at mange af deres billetpriser er sat ned! Med dette tilbud har jeg fundet billige direkte flybilletter til skønne San Francisco og du kan rejse fra slutningen af august til oktober til kun 999 kr. pr. vej, hvilket giver en t/r pris på bare 1.998 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Hvis du har planer om den helt store shopping spree, så er det muligt at tilkøbe ekstra bagage (20 kg) til bare 280 kr. pr. vej ved online booking. Da billetterne er en del af Norwegians sommerudsalg, så skal du ikke vente for længe med at bestille – tilbuddet er nemlig kun gældende til i morgen (d. 12.07.) kl. 23:59.

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 28.08. – 04.09.
 • 11.09. – 18.09.
 • 25.09. – 06.10.
 • 09.10. – 16.10.
 • 20.10. – 27.10.
 • og flere

 

Hotel i San Francisco

Uanset om du vil på road trip eller blive i San Francisco, får du brug for et hotel eller to. Og den første nat, vil det nok være meget rart med et hotel i San Francisco. Du kan uden tvivl finde det rette hotel på skyscanner.dk.

Hotel i San Francisco

Lejebil

En lejebil ville være et oplagt valg, hvis du gerne vil ud og se noget mere af den flotte amerikanske vestkyst. Skyscanner.dk sammenligner et en lang række tilbud på lejebiler, så du kan få et overblik over de bedste tilbud. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i USA (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

 

Rejseinspiration

Der er mange muligheder for, hvad du kan se og opleve langs USAs vestkyst. Du kan selvfølgelig bruge nogle af dagene på at se, hvad de to ikoniske storbyer San Francisco og Los Angeles har at byde på. Du kan nemlig køre strækningen mellem byerne på ca. 6 timer. Herudover kan jeg også anbefale, at du bruger et par dage på at køre på den legendariske Highway 1. Her kører du langs kysten – på kanten af Stillehavet! Selve turen er en oplevelse i sig selv med den smukke og dramatiske natur, men du kommer blandt andet også forbi seværdigheder så som Hearst Castle, Solvang, Santa Cruz, Big Sur og Morro Rock.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 kommentarer til Billige fly til USA: Tur/retur til San Francisco til kun 1.998 kr.

 1. Paw says:

  Dumt at skrive om kørsel igennem Highway 1, når vejen har været lukket grundet jordskred i 1,5 år snart. Måske har de fået styr på skaderne til november!!!

  • Rejsespejder says:

   Hej Paw,
   det er nok ikke alle 1.000 km af Highway 1, som blev ramt af jordskred :). Og faktisk er der styr på stort set hele strækningen nu 🙂 (se kommentar fra Helle).

 2. Helle says:

  Min kærestes familie har lige været i Californien i sommers. De kørte ad kystvejen fra Los Angeles til San Fransisco og besøgte bl.a Solvang. Jeg ved selv. ikke om de kunne køre den fulde strækning uden omdirigeringer, men hele strækningen er ihvertfald ikke spærret.
  Smutter selv derover 23 dage til sommer – glæder mig helt vildt! 🙂

 3. Simon says:

  Kan i ikke også kigge på rejser fra Hamborg? Der er rigtig mange i det sydjyske, der rejser ud fra Hamborg.

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Simon 🙂

   Jeg er fuldstændig enig med dig i, at Hamborg bør indgå som mulig afrejselufthavn for mange danskere 😉 Og jeg kigger faktisk også tit på rejser fra Hamborg. Så sent som i forgårs skrev jeg om en rejse til Napoli med afrejse fra Hamborg 😉 Herudover har jeg også før skrevet om rejser til Calabrien, Australien, Mallorca og andre destinationer med afrejse fra Hamborg. Men du kan tro, at jeg fremover vil holde ekstra godt øje med billige afgange fra Hamborg 😉