• 16 sep 2019

  Billige fly til USA: tur/retur-billetter til San Francisco fra kun 1.973 kr.

  Drømmer du om USA, så har jeg her fundet billetterne til dig! Du kan nemlig finde dejligt billige flybilletter til vestkysten – nærmere bestemt San Francisco! Billige fly til San Francisco åbner virkelig op for en række spændende muligheder! Byen gemmer i sig selv på en fascinerende liste af unikke seværdigheder, som bl.a. tæller Alcatraz, Lombard Street, Pier 39 og Golden Gate Bridge. Og hvis du lejer en bil, så ligger hele vestkysten for dine fødder!

  Oplev USA's smukke vestkyst
  november - juni
  fra1.973 kr.
  København og Billund
  San Francisco
  Billige fly til San Francisco
  inkl. håndbagage og forplejning
  Fra København
  Fra Billund

  Fly til San Francisco

  San Francisco er en af USA’s mest ikoniske rejsedestinationer, så når flybilletter dertil kommer på tilbud, kan man ikke andet end at blive en lille smule glad indeni. Og lige nu udbyder bl.a. Finnair og British Airways rigtigt billige tur/retur-billetter til San Francisco International Airport fra både København og Billund. Helt ned til under 2.000 kr.

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang fra tirsdag den 21. april til tirsdag den 28. april til kun 1.973 kr. Hos både Finnair og British Airways er billetterne som udgangspunkt inklusive håndbagage og forplejning ombord på flyet. I de fleste tilfælde vil du have en enkelt mellemlanding i Heathrow hver vej. Dog kan nogle af afgangene (især fra Billund) indeholde to korte mellemlandinger den ene vej.

   

  Lige nu kan du finde billige billetter fra november og helt til juni 2020 til mellem ca. 1.900 og 2.400 kr. Herunder får du flere eksempler på datoer, hvor der er billige afgange.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 04.11. – 13.11.
  • 19.11. – 26.11./03.12.
  • 25.11. – 04.12./06.12.
  • 04.12. – 11.12./16.12.
  • 10.12. – 17.12.
  • 14.01. – 21.01.
  • 15.01. – 28.01.
  • 20.01. – 31.01.
  • 03.02. – 11.02.
  • 17.02. – 28.02.
  • 19.02. – 04.03.
  • 24.02. – 10.03.
  • 09.03. – 20.03.
  • 11.03. – 25.03.
  • 16.03. – 24.03./27.03.
  • 01.04. – 15.04.
  • 06.04. – 15.04.
  • 08.04. – 15.04.
  • 13.04. – 20.04. – PÅSKE
  • 21.04. – 28.04.
  • 06.05. – 13.05.
  • 13.05. – 27.05.
  • 18.05. – 28.05.
  • 19.05. – 03.06.
  • 25.05. – 04.06.
  • og mange flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller i San Francisco

  Uanset om du vil på roadtrip eller blive i San Francisco, får du brug for et hotel (eller flere). Og den første nat vil det nok være meget rart med et hotel i San Francisco. Herefter er det fuldstændig op til dig, hvor du vil hen! I øvrigt skal det siges, at San Francisco er en meget dyr by ift. overnatning. Og hvis du synes, at det er op ad bakke at finde et hotel til en ordentlig pris, kan du også give airbnb.dk en chance.

  Hoteller i San Francisco

  Lejebil

  Lejebil og USA er næsten altid en winning combination! Også hvis du vil bruge de billige flybilletter til at rejse lidt rundt langs vestkysten. Du kan f.eks. leje en bil i hele rejseperioden til 1.297 kr. Det svarer altså til kun 649 kr. pr. person, hvis I er 2 personer (og selvfølgelig endnu billigere, hvis I rejser flere).

   

  Bilen kommer desuden med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i USA (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort og ikke dankort. Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnen
  649 kr.
  OBS: Selvom momondo skriver gratis lufthavnstransport, så kan bilen afhentes i lufthavnen

   

  Rejseinspiration

  Der er mange muligheder for fantastiske rejseoplevelser langs USA’s smukke vestkyst. Du kan selvfølgelig bruge nogle af dagene på at se, hvad de to ikoniske storbyer San Francisco og Los Angeles har at byde på. Du kan nemlig køre strækningen mellem byerne på ca. 6 timer. Herudover kan jeg også anbefale, at du bruger et par dage på at køre på den legendariske Highway 1. Her kører du langs kysten – på kanten af Stillehavet! Selve turen er en oplevelse i sig selv med den smukke og dramatiske natur, men du kommer blandt andet også forbi seværdigheder så som Hearst Castle, Solvang, Santa Cruz, Big Sur og Morro Rock.

   

   

  Oplevelser i San Francsico

  Nu fik jeg i introen kort nævnt en del San Francisco-attraktioner. Hvis du gerne vil booke ture til nogle af dem, kan du gøre det på getyourguide.dk. Der er bl.a. bådture til Golden Gate Bay og Alcatraz, billetter til hop-on-hop-off-busser og udflugter til fantastiske Yosemite Nationalpark.

  Ture og Aktiviteter
  kr.

   

  Pas og visum i USA

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Billige fly til USA: tur/retur-billetter til San Francisco fra kun 1.973 kr.

  1. Tim says:

   Hvad koster det at få baggage med. Synes jeg tit oplever at flybilletterne er fhv billige, men så koster det 1000+ kr. for at få en kuffet med også løber en billet pludselig op i 3-4500 kr. Hvad er din erfaring?

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Tim 🙂

    Lige i dette tilfælde koster det 799 kr. at få indchecket bagage med, hvis du køber det på Flightfinders hjemmeside. Den billigste måde du kan tilføje bagage på i dette tilfælde er at købe billetterne på Flightfinder uden bagage. Derefter kan du gå ind på Finnairs egen hjemmeside og tilkøbe indchecket bagage. Det er oftest den billigste måde at gøre det på. Håber det giver mening, ellers må du endelig sige til 😉

    Men du har ret – flybilletterne er selvfølgelig endnu billigere, når bagage ikke er inkluderet. For et par år siden var indchecket bagage med i mange flybilletter – men i dag findes der ikke ret mange, hvor bagage er inkluderet, så det er desværre lidt vilkårene.

    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål 🙂

  2. Simon says:

   Kan i ikke også kigge på rejser fra Hamborg? Der er rigtig mange i det sydjyske, der rejser ud fra Hamborg.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Simon 🙂

    Jeg er fuldstændig enig med dig i, at Hamborg bør indgå som mulig afrejselufthavn for mange danskere 😉 Og jeg kigger faktisk også tit på rejser fra Hamborg. Så sent som i forgårs skrev jeg om en rejse til Napoli med afrejse fra Hamborg 😉 Herudover har jeg også før skrevet om rejser til Calabrien, Australien, Mallorca og andre destinationer med afrejse fra Hamborg. Men du kan tro, at jeg fremover vil holde ekstra godt øje med billige afgange fra Hamborg 😉

  3. Helle says:

   Min kærestes familie har lige været i Californien i sommers. De kørte ad kystvejen fra Los Angeles til San Fransisco og besøgte bl.a Solvang. Jeg ved selv. ikke om de kunne køre den fulde strækning uden omdirigeringer, men hele strækningen er ihvertfald ikke spærret.
   Smutter selv derover 23 dage til sommer – glæder mig helt vildt! 🙂

  4. Paw says:

   Dumt at skrive om kørsel igennem Highway 1, når vejen har været lukket grundet jordskred i 1,5 år snart. Måske har de fået styr på skaderne til november!!!

   • Rejsespejder says:

    Hej Paw,
    det er nok ikke alle 1.000 km af Highway 1, som blev ramt af jordskred :). Og faktisk er der styr på stort set hele strækningen nu 🙂 (se kommentar fra Helle).

  Se fly-tilbud her