• 06 dec 2018

  Billige fly til USA: tur/retur til San Francisco til kun 1.879 kr.

  Drømmer du om USA, så har jeg her fundet billetterne til dig! Fra januar til april kan du lige nu finde dejligt billige flybilletter til vestkysten – nærmere bestemt fantastiske San Francisco! Billige fly til San Francisco åbner virkelig op for en række spændende muligheder! Byen gemmer i sig selv på en fascinerende liste af seværdigheder, som bl.a. tæller Alcatraz og Golden Gate Bridge. Og hvis du lejer en bil, ja så ligger hele vestkysten for dine fødder!

  Oplev USA's smukke vestkyst
  januar - april
  1.879 kr.
  København
  San Francisco
  Billige fly til San Francisco
  inkl. håndbagage

  Fly til San Francisco

  I dag har jeg fundet superbillige fly til smukke San Francisco. Du kan rejse billigt fra januar til starten af april, hvor priserne for tur/retur-billetter ligger omkring 2.000 kr.

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang i foråret fra København den 27.03. – 04.04. til kun 1.879 kr. Du kan også finde billetter henover noget af vinterferien (både i uge 7 og uge 8). Det er desværre kun muligt at finde disse billige billetter fra København. Fra Jylland koster de billigste billetter fra ca. 2.500 kr.

   

  Du bør i øvrigt være opmærksom på, at langt de fleste flyselskaber ikke længere inkluderer indtjekket bagage i deres priser på fly til USA. Så vil du have mere end håndbagage med, koster det lidt ekstra oveni. Jeg anbefaler altid at tilføje dette direkte gennem flyselskabet (så køb din billet på den billigste bookingside, men tilkøb bagage efterfølgende på flyselskabets egen hjemmeside)!

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 20.01. – 31.01.
  • 23.01. – 31.01.
  • 27.01. – 04.02.
  • 06.02. – 18.02. – henover vinterferien (uge 7)
  • 13.02. – 25.02. – henover vinterferien (uge 8)
  • 20.02. – 04.03. – henover vinterferien (uge 8)
  • 27.02. – 09.03.
  • 01.03. – 09.03.
  • 15.03. – 27.03.
  • 19.03. – 27.03.
  • 20.03. – 28.03./01.04.
  • 26.03. – 04.04.
  • 27.03. – 04.04.
  • og flere

   

   

  Hoteller i San Francisco

  Uanset om du vil på road trip eller blive i San Francisco, får du brug for et hotel eller to. Og den første nat vil det nok være meget rart med et hotel i San Francisco. Herefter er det fuldstændig op til dig, hvor du vil hen!

  Hoteller i San Francisco

   

  Lejebil

  Lejebil og USA er en winning combination! Jeg har fundet en lejebil i hele rejseperioden til 1.254 kr. Det svarer altså til kun 627 kr. pr. person, hvis I er 2 personer (og selvfølgelig endnu billigere, hvis I rejser flere).

   

  Bilen får desuden en perfekt 10 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i USA (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort og ikke dankort. Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  627 kr.

   

  Rejseinspiration

  Der er mange muligheder for, hvad du kan se og opleve langs USA’s smukke vestkyst. Du kan selvfølgelig bruge nogle af dagene på at se, hvad de to ikoniske storbyer San Francisco og Los Angeles har at byde på. Du kan nemlig køre strækningen mellem byerne på ca. 6 timer. Herudover kan jeg også anbefale, at du bruger et par dage på at køre på den legendariske Highway 1. Her kører du langs kysten – på kanten af Stillehavet! Selve turen er en oplevelse i sig selv med den smukke og dramatiske natur, men du kommer blandt andet også forbi seværdigheder så som Hearst Castle, Solvang, Santa Cruz, Big Sur og Morro Rock.

   

   

  Pas og visum i USA

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Billige fly til USA: tur/retur til San Francisco til kun 1.879 kr.

  1. Simon says:

   Kan i ikke også kigge på rejser fra Hamborg? Der er rigtig mange i det sydjyske, der rejser ud fra Hamborg.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Simon 🙂

    Jeg er fuldstændig enig med dig i, at Hamborg bør indgå som mulig afrejselufthavn for mange danskere 😉 Og jeg kigger faktisk også tit på rejser fra Hamborg. Så sent som i forgårs skrev jeg om en rejse til Napoli med afrejse fra Hamborg 😉 Herudover har jeg også før skrevet om rejser til Calabrien, Australien, Mallorca og andre destinationer med afrejse fra Hamborg. Men du kan tro, at jeg fremover vil holde ekstra godt øje med billige afgange fra Hamborg 😉

  2. Helle says:

   Min kærestes familie har lige været i Californien i sommers. De kørte ad kystvejen fra Los Angeles til San Fransisco og besøgte bl.a Solvang. Jeg ved selv. ikke om de kunne køre den fulde strækning uden omdirigeringer, men hele strækningen er ihvertfald ikke spærret.
   Smutter selv derover 23 dage til sommer – glæder mig helt vildt! 🙂

  3. Paw says:

   Dumt at skrive om kørsel igennem Highway 1, når vejen har været lukket grundet jordskred i 1,5 år snart. Måske har de fået styr på skaderne til november!!!

   • Rejsespejder says:

    Hej Paw,
    det er nok ikke alle 1.000 km af Highway 1, som blev ramt af jordskred :). Og faktisk er der styr på stort set hele strækningen nu 🙂 (se kommentar fra Helle).

  Se fly-tilbud her