17 okt 2018

Billige fly til USA: tur/retur til San Francisco til kun 1.991 kr.

Drømmer du om USA, så har jeg her fundet billetterne til dig! Fra januar – marts kan du lige nu finde enormt billige flybilletter til vestkysten – nærmere bestemt fantastiske San Francisco! Billige fly til San Francisco åbner virkelig op for en række spændende muligheder! Byen gemmer i sig selv på en fascinerende liste af seværdigheder, som bl.a. tæller Alcatraz og Golden Gate Bridge. Og hvis du lejer en bil, ja så ligger hele vestkysten for dine fødder!

Oplev USAs vestkyst
januar - marts 2019
1.991 kr.
København
San Francisco
Billige fly til San Francisco
1.991 kr.

Fly til San Francisco

I dag har jeg fundet superbillige fly til smukke San Francisco. Du kan rejse billigt fra januar til marts 2019 med billetter til kun 1.991 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 13.01. – 26.01. til kun 1.991 kr. Det er også muligt at rejse henover noget af vinterferien (både i uge 7 og uge 8). Det er desværre kun muligt at finde disse billige billetter fra København. Fra Jylland koster de billigste billetter (med Lufthansa) ca. 2.500 kr. Husk, at der hos langt de fleste flyselskaber ikke længere er indtjekket bagage inkluderet i prisen på fly til USA. Så vil man have det med koster det lidt oveni. Jeg anbefaler altid at tilføje dette direkte gennem flyselskabet!

 

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 16.01. – 26.01.
 • 20.01. – 31.01.
 • 23.01. – 31.01.
 • 27.01. – 07.02.
 • 30.01. – 09.02.
 • 10.02. – 21.02. – henover vinterferien (uge 7)
 • 13.02. – 21.02.
 • 20.02. – 28.02. – henover vinterferien (uge 8)
 • 27.02. – 07.03.
 • 06.03. – 16.03.
 • 19.03. – 30.03.
 • 20.03. – 27.03.
 • og flere

 

Hotel i San Francisco

Uanset om du vil på road trip eller blive i San Francisco, får du brug for et hotel eller to. Og den første nat, vil det nok være meget rart med et hotel i San Francisco, så er det bare op til dig, hvor du skal bo.

Hotel i San Francisco

Lejebil

En lejebil ville være et oplagt valg, hvis du gerne vil ud og se noget mere af den flotte amerikanske vestkyst. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i USA (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Rejseinspiration

Der er mange muligheder for, hvad du kan se og opleve langs USAs vestkyst. Du kan selvfølgelig bruge nogle af dagene på at se, hvad de to ikoniske storbyer San Francisco og Los Angeles har at byde på. Du kan nemlig køre strækningen mellem byerne på ca. 6 timer. Herudover kan jeg også anbefale, at du bruger et par dage på at køre på den legendariske Highway 1. Her kører du langs kysten – på kanten af Stillehavet! Selve turen er en oplevelse i sig selv med den smukke og dramatiske natur, men du kommer blandt andet også forbi seværdigheder så som Hearst Castle, Solvang, Santa Cruz, Big Sur og Morro Rock.

 

Pas og visum i USA

USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 kommentarer til Billige fly til USA: tur/retur til San Francisco til kun 1.991 kr.

 1. Paw says:

  Dumt at skrive om kørsel igennem Highway 1, når vejen har været lukket grundet jordskred i 1,5 år snart. Måske har de fået styr på skaderne til november!!!

  • Rejsespejder says:

   Hej Paw,
   det er nok ikke alle 1.000 km af Highway 1, som blev ramt af jordskred :). Og faktisk er der styr på stort set hele strækningen nu 🙂 (se kommentar fra Helle).

 2. Helle says:

  Min kærestes familie har lige været i Californien i sommers. De kørte ad kystvejen fra Los Angeles til San Fransisco og besøgte bl.a Solvang. Jeg ved selv. ikke om de kunne køre den fulde strækning uden omdirigeringer, men hele strækningen er ihvertfald ikke spærret.
  Smutter selv derover 23 dage til sommer – glæder mig helt vildt! 🙂

 3. Simon says:

  Kan i ikke også kigge på rejser fra Hamborg? Der er rigtig mange i det sydjyske, der rejser ud fra Hamborg.

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Simon 🙂

   Jeg er fuldstændig enig med dig i, at Hamborg bør indgå som mulig afrejselufthavn for mange danskere 😉 Og jeg kigger faktisk også tit på rejser fra Hamborg. Så sent som i forgårs skrev jeg om en rejse til Napoli med afrejse fra Hamborg 😉 Herudover har jeg også før skrevet om rejser til Calabrien, Australien, Mallorca og andre destinationer med afrejse fra Hamborg. Men du kan tro, at jeg fremover vil holde ekstra godt øje med billige afgange fra Hamborg 😉

Se fly-tilbud her