• 09 dec 2015

  Billige fly til München: tur/retur til kun 403 kr.

  rsz_munich-953656_1280

  Hyggelige ølhaller, strålende paladser, blomstrende haver og moderne museer gør den bayerske hovedstad og Tysklands andenstørste by til en moderne by med masser af traditionel charme. München er berømt for at være vært for verdens største fest, oktoberfest og er hjemsted for nogle af verdens mest velansete øl og en passioneret ølkultur. Så tag til München i foråret og nyd en kold øl under solen i en af de mage ”Biergarten” eller planlægge en tur til Oktoberfesten!

  Skyscanner.dk har jeg i dag fundet billige fly til München. Du flyver direkte fra København med det Hollandske flyselskab Transavia til kun 403 kr.!

  mu

  SE FLY-TILBUD HER

  Der findes masser af datoer (næsten hver uge) fra slutning af marts frem til oktober 2016. Jeg har f.eks. fundet fly fra d. 4. til d. 6 april.

   

  Hoteller i München

  trivago.dk kan du finde masser af billige hoteller i München. F.eks. det dejlige 3* Ghotel Hotel til kun 257 kr. pr. person pr. nat!

  mu2

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *