• 02 sep 2016

  Billige fly til Japan: tur/retur til Tokyo til kun 2.947 kr. – 7 dage storbyferie til kun 3.947 kr. inkl. fly og hotel

  rsz_shutterstock_284673842

  Planer du en rejse til landet, hvor solen står op, så kan det her være noget for dig! Turen går til Tokyo, Asiens svar på New York, byder på en rejseoplevelse af de helt store.

   

  Fly

  Med det 5* selskab Qatar Airways kan du lige nu komme meget billigt til Tokyo. På momondo.dk kan du finde billetter til under 3.000 kr. fra september til juni 2017 (undtagen jul/nytår). Der findes billetter på storset alle datoer – dog er der forskel i rejsetiden, så det kan betale sig at lege lidt med datoerne.

  2016-09-02 14_59_48-CaptureSE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel

  Med så billige fly er det næsten oplagt at tage på den ultimative storbyferie. På en rejse hertil vil man finde topmoderne skyskrabere side om side med ydmyge familierestauranter, buddhistiske templer og traditionel japansk arkitektur. Den japanske hovedstad tæller 13 millioner indbyggere og byder på over 100.000 spisesteder, caféer og barer foruden næsten utallige museer, gallerier og spændende butikker. Tokyo er med andre ord det perfekte mål for en storbyferie.

  Hoteller i Tokyo plejer at være nogle af verdens dyrerst, men alligevel kan man finde noget gode og billige hoteller i byen! Jeg har f.eks. fundet det Hotel Meigetsu (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Her kan du i januar får 7 dage til kun 966 kr. pr. person ved en rejse for to. Hotellet ligger mellem Senjouhashi og Minami Senju metro station så man kan komme hurtig til alle store seværdigheder i Tokyo. Sammen med de billige fly (2.981 kr. i denne periode) kan du så få en 7-dages-sviptur til Tokyo til kun 3.947 kr. pr. person ved en rejse for to.

  2016-09-02 14_58_09-CaptureSE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Der findes selvfølgelig masser af andre hoteller i Tokyo. For at få et overblik kan du kigge forbi her

  2016-09-02 14_58_52-Capture HOTELLER TOKYO

  Rejsetip: Måske en af bedste og smukkeste tider at besøge Japan er i perioden når millioner af kirsebærtræ blomsterer op rundt omkring Tokyo. Japanerne tager i denne periode på "hanami" (beundrering af kirsebærblomster). Kirsebærtræerne blomstrer fra slutningen af marts til midt april!

   

  Pas og visum

  • Visumfri i indtil 90 dage.
  • Passet skal være gyldigt under opholdets varighed. 

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *