• 28 feb 2016

  Billige fly til Jamaica: direkte tur/retur til Montego Bay til kun 1.998 kr.

  rsz_sun-of-jamaica-910070_1280

  Jamaica er den tredjestørste ø i Caribien og ligger syd for Cuba. Naturen i sig selv er grund nok til at besøge dette fortryllende land, her venter kridt hvide sandstrande, brusende vandfald, himmelsk blåt og lunt badevand, men også en rig og mangesidet historie og kulturarv.

  StarTour.dk kan du lige nu få meget billige tur/retur-billetter til Jamaica. Du flyver direkte med TUIfly fra København til Montego Bay.

  Jeg har fundet billetterne til kun 1.998 kr. pr. person (også hvis du rejser alene). Du rejser fra d. 07. til d. 21. marts.

  2016-02-28 12_52_07-Capture

  2016-02-28 12_51_26-Capture

  SE FLY-TILBUD HER

  Flybilletten er en tur/retur-billet, selvom der står "Enkelt rejse", det er bare måden StarTour beskriver sine flyrejser – når du klikker inde på tilbuddet, så vil du kunne se, at det er en tur/retur-billet.

   

  Hoteller

  Et hotel, som jeg kan anbefale på Jamaica er Chrisanns Beach Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Travellers' Choice Award). Hotellet ligger i feriebyen Ocho Rios og byder på en swimmingpool samt privat strand.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-01-20 15_34_12-Capture

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Alternativt kan du kigge forbi AirBnb, hvor du kan finde masser af lækre private indkvarteringer til lave priser!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Billige fly til Jamaica: direkte tur/retur til Montego Bay til kun 1.998 kr.

  1. Tine damgaard says:

   Nu er dette lang tid siden, men hvorfra er dette direkte fly? Er det muligt at finde lignende priser igen, for afgang slut januar eller start feb.? Jeg har forsøgt fra flere forskellige lufthavne, men får dyre afgange frem (omkring 5000kr)