Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.197 kr.
Hong-Kong-banner-1280-x-1280-1080x1080
Fly

Billige fly til Hong Kong

Flybilletter til Hong Kong tur/retur inkl. bagage

Fly |

Billige fly til Hong Kong

I dag har jeg fundet billige fly til Hong Kong! En storby, som du bare skal besøge mindst én gang i dit liv! Denne megaby byder på den perfekte blanding af storby-, natur- og strandferie. Lige uden for Hong Kong kan du udforske talrige strande, utallige vandreruter og masser af seværdigheder. Et absolut must er en tur op til Victoria Peak, hvor du i 552 meters højde har den smukkeste udsigt over hele byen. Den bedste måde at komme derop er via den såkaldte Peak Tram. Det er en sporvogn, som kravler op ad de stejle gader og fører dig op til det spektakulære udkigspunkt, som kun bliver mere seværdigt, hvis det kan times med solnedgang over byen.

Herudover kan du i Hong Kong vælge og vrage mellem shoppingcentre og gastronomiske oplevelser i særklasse. Og så skal man heller ikke glemme, at du fra Hong Kong kan flyve billigt videre til mange af Sydøstasiens andre fantastiske rejsemål! ✈️☀️

Fly til Hong Kong

august, september og oktober

fra

3.197 kr.

✈️ Fra København

Gode flytider

🧳 Inklusive bagage

Billige fly til Hong Kong

Billige fly til Hong Kong

Drømmer du nu om at rejse til Hong Kong, har jeg gode nyheder. Flybilletterne kan du booke billigt 🥳

Jeg har nemlig fundet billige fly til Hong Kong fra København.

På en halv snes datoer i august, september og oktober kan du bestille returbilletter hos Air China til priser mellem ca. 3.200 og 3.500 kr. Og det er altså billigt!

Især fordi du flyver med Air China, som inkluderer 23 kg indtjekket bagage i deres billetter. Flytiderne er også gode, da du hver vej kun har en enkelt mellemlanding i Beijing på 2-3 timer.

I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra onsdag den 11. september til mandag den 23. september til kun 3.197 kr.

Eksempler på billige fly til Hong Kong

 • 15.08. – 28.08.
 • 16.08. – 29.08.
 • 19.08. – 28.08.
 • 21.08. – 02.09.
 • 28.08. – 09.09.
 • 04.09. – 18.09.
 • 05.09. – 19.09.
 • 09.09. – 18.09.
 • 11.09. – 23.09.
 • 14.10. – 23.10.
 • Og flere

Fra Hong Kong og videre

Hong Kong er en af de helt store transportknuder i Asien. Derfor har du mulighed for at bruge disse fly til Hong Kong til at sammensætte din helt egen Asien-rundrejse!

Jeg har selv brugt fly til Hong Kong som udgangspunkt for en del af mine egne rejser i Sydøstasien.

F.eks. fløj jeg engang fra Hong Kong til Singapore, videre til Bali, videre til Vietnam og så hjem igen via Hong Kong. Og der er altså virkelig mange spændende muligheder.

Jeg anbefaler, at du bare leger lidt med forskellige enkeltbilletter og på den måde sammensætter din egen drømmerundrejse.

Du kan se et eksempel i min artikel om en rundrejse i Sydøstasien.

Hoteller i Hong Kong

Udover fly til Hong Kong skal du også have styr på, hvor du vil bo.

Der er et væld af hoteller i Hong Kong, så du skal bare finde det perfekte hotel for dig. Herunder kan du lede efter hotel til den første nat – men du tilpasser bare søgningen, som du vil.

Hoteller i Hong Kong

Oplevelser i Hong Kong

Du kan opleve lidt af hvert i Hong Kong. Faktisk alt fra bådture i kinesiske junker (kinesiske sejlfartøjer, som har været brugt gennem århundreder til fragt, fiskeri og sørøveri) til svævebaner og byvandringer.

Hvis du gerne vil sondere terrænet, smutter du bare ind på GetYourGuide. Der kan du vælge imellem en masse spændende ture og aktiviteter.


Billeder fra Hong Kong

Billige fly til Hong Kong

Billige fly til Hong Kong

Billige fly til Hong Kong

Billige fly til Hong Kong

Pas og visum i Hong Kong

Hong Kong er visumfrit i 90 dage, og dit pas skal være gyldigt 6 måneder ud over opholdets varighed.

Du kan læse nærmere om pas- og visumreglerne på um.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Hong KongBillige fly til Hong Kong

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud