Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.361 kr.
Taiwan-Banner
Fly

Billige fly til Taiwan: Flybilletter til Taipei med layover i Beijing fra kun 3.361 kr. tur/retur inkl. bagage

Fly |

Billige fly til Taiwan: Flybilletter til Taipei med layover i Beijing fra kun 3.361 kr. tur/retur inkl. bagage

Østlige eventyr venter forude! Jeg har nemlig fundet billige fly til Taiwan! En rejse til Taiwan er en rejse til et et land, der på fornem vis forener nyt og gammelt – Taiwan er nemlig et moderne land med rige traditioner. Med pulserende nattemarkeder, spektakulær natur og forrygende streetfood tilbyder Taiwan forskelligartede oplevelser i alle retninger. Du kan bl.a. udforske hovedstaden Taipei og få storbyferie for alle pengene. Du kan også tage ud og opdage øens storslåede natur – bl.a. Taroko Gorge og øens talrige strande. Det ville naturligvis ikke være en rejse til Østen, hvis ikke også du havde mulighed for at opleve landets mange templer og fordybe dig i kulturen. Sidst, men ikke mindst, gør en venlig lokalbefolkning og forrygende infrastruktur Taiwan til en drøm for backpackere. Uanset hvad du helst vil opleve, starter din rejse naturligvis med et par billige flybilletter til Taiwan. Og dem har jeg fundet for dig i dag ✈

Billige flybilletter til Taiwan

oktober, november og december

fra

3.361 kr.

København ✈ Taipei

Fly til Taiwan

Fly til Taiwan

Flybilletter til Taiwan har længe været megadyre. Men i dag har jeg altså fundet returbilletter til superlave priser!

Det drejer sig om flybilletter med Air China fra København til hovedstaden Taipei.

I slutningen af oktober, hele november og starten af december kan du finde en god håndfuld returbilletter til priser mellem ca. 3.300 og 3.800 kr. inkl. bagage.

I flyboksen ovenfor linker jeg f.eks. til en afgang fra torsdag den 16. november til fredag den 1. december. På disse datoer koster flybilletter kun 3.361 kr.

Fordi du flyver med Air China, er 23 kg indtjekket bagage inkluderet i billetten. Hver vej har du også en enkelt mellemlanding i Beijing. Og den er altså lang. Heldigvis er den så lang, at det faktisk bliver en fordel!

Du får nemlig 21-23 timer i Beijing (så du får brug for et hotel). Dermed kan du snildt nå at se nogle af den kinesiske hovedstads allerstørste attraktioner – f.eks. Den Kinesiske Mur eller Den Forbudte by!

På den måde får du lidt en 2-i-1-flybillet. Og du slipper faktisk for at skulle søge om kinesisk visum, når der er tale om en mellemlanding på under 24 timer 😉

Fly til Taiwan – eksempler på billige rejsedatoer

  • 19.10. – 03.11.
  • 26.10. – 10.11.
  • 02.11. – 17.11.
  • 09.11. – 24.11.
  • 16.11. – 01.12.
  • 23.11. – 08.12.
  • Og flere

Hoteller

Hoteller skal der også til. Og med flybilletterne ovenfor skal du både bruge hotel i Beijing til mellemlandingerne og selvfølgelig i Taiwan.

Derfor kan du herunder lede efter hoteller i Beijing og Taipei (hvor du ankommer).

Hoteller

Fly til Taiwan – rejseinspiration

Taipei er ikke til at komme udenom. Taipei er hovedstaden. Og Taipei er byen, hvor du lander.

Taipeis største vartegn er uden tvivl den imponerende skyskraber Taipei 101 i hjertet af hovedstaden. Bygningen var engang verdens højeste og tilbyder derfor en fabelagtig panoramaudsigt fra toppen.

Herudover bør du også udforske den lokale streetfood. På grund af Taiwans geografiske beliggenhed mellem Filippinerne, Japan og Kina kan du gå på opdagelse blandt en smagfuld blanding af forskellige madkulturer.

Fly til Taiwan

Taroko Gorge er nok Taiwans mest berømte naturattraktion. Så her kan du virkelig glæde dig til en naturperle af de helt store!

Du kan bl.a. opleve en spektakulær natur med stejle klippeformationer, vandfald og den turkise Liwu River.

Fly til Taiwan

Hvis vi fortsætter i den naturskønne afdeling, kan du også opleve Sun Moon Lake. Denne fortryllende sø ligger midt inde i Taiwans bjergrige midte og egner sig perfekt til bådture, gåture, cykling og generelt bare fredfyldte stunder i den smukke natur.

Fly til Taiwan

Fly til Taiwan

Lidt syd for Sun Moon Lake finder du Alishan National Scenic Area. Også her får du smuk natur med oldgamle skove og det hyggeligste lokomotiv i form af Alishan Forest Railway. Her får du således både natur og kultur i skøn forening.

Fly til Taiwan

Fly til Taiwan

Jiufen er en charmerende lille landsby, som ligger blot en lille times kørsel fra Taipei. Her finder du også den berømte gade Jiufen Old Street, som er kendt for sine små, smalle gader og traditionelle tehuse med de kendte røde rispapirlamper. Jifuen Old Street er også kendt for dens lighed med gaderne i den anmelderroste film Spirited Away. Så hvis gaden ser bekendt ud, kunne det være derfra 😉

Fly til Taiwan

Andre oplevelser

Vil du gerne inspireres yderligere – eller booke ture eller oplevelser på forhånd – kan du gøre det på GetYourGuide 

Oplevelser i Taiwan

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Taiwan: Flybilletter til Taipei med layover i Beijing fra kun 3.361 kr. tur/retur inkl. bagageBillige fly til Taiwan: Flybilletter til Taipei med layover i Beijing fra kun 3.361 kr. tur/retur inkl. bagage

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud