17 jul 2018

Vidunderlige Vietnam venter: billige fly tur/retur til Ho Chi Minh til kun 2.791 kr. inkl. bagage

Vietnam er uden tvivl en af Sydøstasiens største skattekister! Det lange s-formede land, der ligger ud mod det Sydkinesiske Hav, gemmer på bjergtagende smuk natur, pulserende storbyer, en rig kultur og en lang kyststrækning med suveræne palmestrande. Vietnam er med andre ord en eksotisk cocktail af fantastiske oplevelser! Og uanset om du tager til Vietnam for at opleve templerne, palmestrandene eller den smukke natur, så bliver du ikke skuffet!

På eventyr i Vietnam
slut august - januar
2.791 kr.
København
Ho Chi Minh
Billige fly til Vietnam
inkl. 30 kg bagage

Fly

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har jeg i dag fundet en masse billige flybilletter fra København til Vietnam. Du kan finde billige fly til mellem 2.800 og 3.000 kr. fra slutningen af august til januar. Det er Qatar Airways, der udbyder de billige billetter. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København henover noget af efterårsferien d. 15.10. – 27.10. til kun 2.791 kr. inkl. 30 kg bagage.

 

Fordi du flyver med Qatar Airways, har du kun én kort mellemlanding i Doha hver vej – du får således nogle rigtigt pæne flytider på hhv. 15 og 17 timer (vær dog opmærksom på, at ved de fleste afgange fra november, har du en lidt længere mellemlanding i Doha på vej til Vietnam fra kl. 6-20. Dette er dog helt perfekt, da du så kan nå at opleve noget af byen under dit ophold – du kan læse mere på qatarairways.com vedr. gratis transitvisum).

 

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 22.08. – 06.09.
 • 28.08. – 12.09.
 • 10.09. – 30.09.
 • 19.09. – 23.09.
 • 03.10. – 13.10.
 • 15.10. – 27.10.
 • 25.10. – 08.11.
 • 01.11. – 11.11.
 • 15.11. – 29.11.
 • 07.12. – 20.12.
 • 15.01. – 29.01.
 • 22.01. – 05.02.
 • Og mange flere

 

 

Inspiration

Hvis du har brug for lidt inspiration i forhold til, hvad du kan bruge sådan nogle superbillige fly til, så får du et par forslag her.

 

Vil du have strandferie for alle pengene, så vil det være oplagt at finde billige flybilletter fra Ho Chi Minh til den populære stranddestination Nha Trang. Sådan en tur kan du læse mere om i denne artikel. Eller hvad med at tage til øen Phu Quoc? Her kan du komme t/r for omkring 280 kr. med fly fra Ho Chi Minh.

 

Et andet rigtig godt bud kunne være at tage på en rundrejse fra syd til nord, hvor du starter i Ho Chi Minh og slutter i Hanoi, før du flyver tilbage til Ho Chi Minh, hvor dit retur-fly til København venter. Lyder en rundrejse som noget for dig, kan du lade dig inspirere af denne artikel.

 

 

Hoteller

Alt efter hvor i Vietnam du rejser hen, får du naturligvis brug for et hotel eller to. Uanset hvor din rejse går hen, kan du uden tvivl finde det rette hotel på skyscanner.dk. Den første nat vil dog nok være rar at tilbringe i Ho Chi Minh og have bestilt på forhånd.

Hoteller i Ho Chi Minh

Visum

Ophold i Vietnam på max 15 dage er visumfrit – er du der i mere end 15 dage, så kræver det et visum. Du kan læse nærmere om visumreglerne og ansøge om et e-visa online på udenrigsministeriets hjemmeside.

 

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 kommentarer til Vidunderlige Vietnam venter: billige fly tur/retur til Ho Chi Minh til kun 2.791 kr. inkl. bagage

 1. Isabell says:

  Hej,

  Ved du mon hvordan vejret er i Nha Trang i november måned? Det virker til at være regnvejr (hvad jeg kan læse mig frem til)

  På forhånd tak 🙂

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Isabell 🙂

   November er det man populært kalder regnsæson i den del af Vietnam. Personligt synes jeg dog ikke, at man nødvendigvis bør lade sig skræmme af regnsæsonen. Typisk vil det være relativt kortvarige men intensive regnbyger, hvor der falder en masse vand. Men ikke heldagsregn. Jeg har selv rejst i sydøstasien – bl.a. Thailand – i regnsæsonen, og det var stadig en fantastisk ferie. Ved at rejse uden for højsæsonen er der desuden færre turister, og man sparer som regel en del penge på både fly og hotel. 😉

 2. Dorte says:

  Hvordan er betalings betingelser når man køber en rejse. Skal der betales nu selv om rejsen først er til December / Januar.
  Hilsen Dorte

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Dorte 🙂

   Betalingsbetingelserne afhænger af, hvilket tilbud du køber. Du kan se dine muligheder ved at klikke dig videre til selve bookingsiden. Som regel (særligt med flybilletter som disse) betaler man beløbet med det samme. Men mit indtryk er, at der efterhånden kommer flere og flere afdragsordninger (som man nogle gange ser det hos fx charterselskaber) 🙂

 3. Pernille Juul Hansen says:

  Angående billedet øverst i artiklen – hvor er det fra? 😀

Se fly-tilbud her