• 29 nov 2018

  Vietnam i højsæsonen: billige fly tur/retur til Ho Chi Minh til kun 2.999 kr. inkl. bagage

  Vietnam er uden tvivl en af Sydøstasiens største skattekister! Det lange s-formede land, der ligger ud mod det Sydkinesiske Hav, gemmer på bjergtagende smuk natur, pulserende storbyer, en rig kultur og en lang kyststrækning med suveræne palmestrande. Vietnam er med andre ord en eksotisk cocktail af fantastiske oplevelser! Og uanset om du tager til Vietnam for at opleve templerne, palmestrandene eller den smukke natur, så bliver du ikke skuffet. I dag har jeg endda fundet billige fly i den absolutte højsæson!

  På eventyr i Vietnam
  januar - marts
  2.999 kr.
  København
  Ho Chi Minh
  Billige fly til Vietnam
  inkl. 32 bagage

  Fly til Vietnam

  Fly til Vietnam i højsæsonen er som regel en halvdyr fornøjelse – især hvis du gerne vil have nogle ordentlige flytider osv. Men lige nu kan du faktisk finde en del billetter til ca. 3.000 kr. i de meget eftertragtede vintermåneder, der udgør højsæsonen – nemlig januar, februar og marts. Og tilbuddet bliver ikke ligefrem dårligere af, at du flyver med Qatar Airways.

   

  Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København d. 09.01. – 20.01. til kun 2.999 kr. Denne pris inkluderer både 32 kg indchecket bagage og forplejning, så du kommer ikke til at mangle noget. Fordi du flyver med Qatar Airways, har du en enkelt kort mellemlanding på ca. 2 timer i Doha hver vej. Således ender du med nogle ganske pæne flytider på 16 og 17 timer.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 07.01. – 17.01./20.01.
  • 09.01. – 20.01./22.01./24.01.
  • 11.01. – 20.01./22.01./24.01.
  • 13.01. – 22.01./24.01.
  • 14.01. – 22.01./24.01.
  • 16.01. – 24.01.
  • 04.02. – 19.02.
  • 11.02. – 19.02.
  • 18.02. – 05.03.
  • 20.02. – 07.03.
  • 22.02. – 07.03.
  • 25.02. – 07.03./12.03.
  • 27.02. – 12.03./14.03.
  • 11.03. – 19.03./26.03.
  • 13.03. – 28.03.
  • 18.03. – 02.04.
  • Og flere

   

   

  Inspiration

  Hvis du har brug for lidt inspiration i forhold til, hvad du kan bruge sådan nogle superbillige fly til, så får du et par forslag her.

   

  Vil du have strandferie for alle pengene, så vil det være oplagt at finde billige flybilletter fra Ho Chi Minh til den populære stranddestination Nha Trang eller øen Phu Quoc. Billetter til Nha Trang koster et sted mellem 230 og 400 kr., mens billetter til Phu Quoc koster mellem 250 og 500 kr.

   

  Phu Quoc

   

  Et andet rigtig godt bud kunne være at tage på en rundrejse fra syd til nord, hvor du starter i Ho Chi Minh og slutter i Hanoi, før du flyver tilbage til Ho Chi Minh. Lyder en rundrejse som noget for dig, kan du lade dig inspirere af denne artikel.

   

  Nha Trang

   

   

  Hoteller i Vietnam

  Alt efter hvor i Vietnam du rejser hen, får du naturligvis brug for et hotel eller to. Du kan enten planlægge hele din tur på forhånd og booke hoteller hjemmefra, eller du kan tage den lidt mere på gefühl og booke hoteller hen ad vejen. Den første nat vil dog nok være rar at tilbringe i Ho Chi Minh og have bestilt på forhånd.

  Hoteller i Ho Chi Minh

  Visum

  Ophold i Vietnam på maks. 15 dage er visumfrit – er du der i mere end 15 dage, så kræver det et visum. Du kan læse nærmere om visumreglerne og ansøge om et e-visa online på udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Vaccinationer til Vietnam

  Hvis du vil være helt sikker på, at du har alle de nødvendige vaccinationer til en Vietnam-rejse, så kig forbi sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  16 kommentarer til Vietnam i højsæsonen: billige fly tur/retur til Ho Chi Minh til kun 2.999 kr. inkl. bagage

  1. Janni says:

   Hvis man vil andet end strand, kan man også tage på opdagelse i Mekong-deltaet fra Ho Chi Minh City, evt. på vej til Phu Quoc. Kan anbefale guidet tur med hieutour.com.

  2. Lene says:

   Hej Rejsespejder. Tak for gode tips! Hvad er din erfaring med e-visum til Vietnam? Kan se at UM skriver at ambassaden anbefaler, at man søger visum via ambassaden (fysisk). Hilsen Lene

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lene 🙂

    Så vidt jeg kan se på TripAdvisor, fungerer den online visum-ansøgning fint. Nogle har været ude for, at de ikke kunne gennemføre betalingen, men ellers har langt de fleste haft succes med ansøgningen. Jeg ville selv give den online ansøgning en chance først 🙂

  3. Pernille says:

   Hej 🙂
   Ved du om det kan lade sige gøre at finde så billige flybilletter til en tur på kun 10-12 dage i februar?

   God dag
   -Pernille

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Pernille,
    Jeg kan ikke finde lige så billige flybilletter på en rejse i februar desværre – men der er f.eks. billetter som dem her. Men du kan tro, at jeg nok skal holde rigtig godt øje 🙂 Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker. Du kan downloade den her 🙂

  4. Casper Bredal says:

   Hej.
   Kan du passe datoerne er udsolgte i november måned, når jeg tjekker disse datoer, tager turen derned 28 timer.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Casper 🙂

    Som jeg skriver i artiklen, har de fleste afgange fra november en lang mellemlanding i Doha. Det giver dig dog chancen for at opleve noget af byen under dit ophold. Det kan du læse mere om på qatarairways.com 😉

  5. Pernille Juul Hansen says:

   Angående billedet øverst i artiklen – hvor er det fra? 😀

  6. Dorte says:

   Hvordan er betalings betingelser når man køber en rejse. Skal der betales nu selv om rejsen først er til December / Januar.
   Hilsen Dorte

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Dorte 🙂

    Betalingsbetingelserne afhænger af, hvilket tilbud du køber. Du kan se dine muligheder ved at klikke dig videre til selve bookingsiden. Som regel (særligt med flybilletter som disse) betaler man beløbet med det samme. Men mit indtryk er, at der efterhånden kommer flere og flere afdragsordninger (som man nogle gange ser det hos fx charterselskaber) 🙂

  7. Isabell says:

   Hej,

   Ved du mon hvordan vejret er i Nha Trang i november måned? Det virker til at være regnvejr (hvad jeg kan læse mig frem til)

   På forhånd tak 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Isabell 🙂

    November er det man populært kalder regnsæson i den del af Vietnam. Personligt synes jeg dog ikke, at man nødvendigvis bør lade sig skræmme af regnsæsonen. Typisk vil det være relativt kortvarige men intensive regnbyger, hvor der falder en masse vand. Men ikke heldagsregn. Jeg har selv rejst i sydøstasien – bl.a. Thailand – i regnsæsonen, og det var stadig en fantastisk ferie. Ved at rejse uden for højsæsonen er der desuden færre turister, og man sparer som regel en del penge på både fly og hotel. 😉

   • Michelle says:

    Det er meget forskelligt faktisk, vi rejser altid i slutningen af novmeber, regnsæsonen er faktisk færdig der, der er stadig enkelt dage hvor der måske kommer lidt regn:) men for mit vedkommende er det en skøn tid at være i syd Vietnam fordi der stadig er lidt skyer, så man ikke bliver solbrændt med det samme:)
    Sidder lige nu på phu quoc, har været her tre gange inden for de sidste 6 år! Det er et land hvor alt er i rygende udvikling:) da jeg var på phu quoc første gang for 6 år siden til nu, det er fuldstændigt vildt hvad der er sket desværre! Nu er det desværre blevet alt for turistet syns jeg 🙂 så hvis man er til at det ikke er turistet, er der Stadig en del steder i landet som er lige så skønt og smukt bare stadig ikke lavet om til turist område 🙂 men kan varmt anbefale Vietnam ❤️

    • Isabell says:

     Tusind tak for svar

     Vi rejser til Vietnam i februar måned, da jeg regnede med at vejret ikke vil være så godt før :/

     Er der nogle hoteller du kan anbefale i Phu Quoc? Gerne et børnevenligt hotel eller resort. Har kigget lidt på det hotel der hedder Vinpearl? Men der er to af dem, og vi ved ikke rigtigt hvilken vi skal vælge

     Du må nyde din rejse og endnu engang tak for hjælpen ❤️

  Se fly-tilbud her