15 sep 2018

Vidunderlige Vietnam venter: billige fly tur/retur til Ho Chi Minh til kun 2.461 kr. inkl. bagage

Vietnam er uden tvivl en af Sydøstasiens største skattekister! Det lange s-formede land, der ligger ud mod det Sydkinesiske Hav, gemmer på bjergtagende smuk natur, pulserende storbyer, en rig kultur og en lang kyststrækning med suveræne palmestrande. Vietnam er med andre ord en eksotisk cocktail af fantastiske oplevelser! Og uanset om du tager til Vietnam for at opleve templerne, palmestrandene eller den smukke natur, så bliver du ikke skuffet!

På eventyr i Vietnam
oktober - november og januar - maj
fra2.461 kr.
København
Ho Chi Minh
Billige fly til Vietnam
inkl. bagage

Fly til Vietnam

I dag har jeg fundet en masse billige flybilletter til Vietnam. Du kan finde billige fly til mellem 2.551 – 3.000 kr. fra oktober – november og igen fra januar – maj. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København d. 22.04. – 08.05. til kun 2.551 kr. inkl. bagage og forplejning.

 

Du flyver enten med Turkish Airlines eller Qatar Airways. Derfor har du kun én kort mellemlanding i enten Istanbul eller Doha hver vej – du får således nogle rigtigt pæne flytider på mellem 15-17 timer. Du kan som sagt allerede flyve fra oktober, så du har også mulighed for at rejse henover efterårsferien (f.eks. d. 08.10. – 23.10.) til kun 2.925 kr. inkl. bagage og forplejning.

 

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 08.10. – 23.10.
 • 24.10. – 07.11.
 • 31.10. – 14.11.
 • 19.11. – 05.12.
 • 30.11. – 12.12.
 • 13.01. – 29.01.
 • 25.02. – 12.03.
 • 27.02. – 16.03.
 • 11.03. – 25.03.
 • 29.04. – 13.05.
 • 06.05. – 20.05.
 • Og mange flere

 

Inspiration

Hvis du har brug for lidt inspiration i forhold til, hvad du kan bruge sådan nogle superbillige fly til, så får du et par forslag her.

 

Vil du have strandferie for alle pengene, så vil det være oplagt at finde billige flybilletter fra Ho Chi Minh til den populære stranddestination Nha Trang. Sådan en tur kan du læse mere om i denne artikel. Eller hvad med at tage til øen Phu Quoc? Her kan du komme t/r for omkring 280 kr. med fly fra Ho Chi Minh.

 

Et andet rigtig godt bud kunne være at tage på en rundrejse fra syd til nord, hvor du starter i Ho Chi Minh og slutter i Hanoi, før du flyver tilbage til Ho Chi Minh, hvor dit retur-fly til København venter. Lyder en rundrejse som noget for dig, kan du lade dig inspirere af denne artikel.

 

 

Hoteller i Vietnam

Alt efter hvor i Vietnam du rejser hen, får du naturligvis brug for et hotel eller to. Du kan enten planlægge hele din tur og booke hoteller hjemme fra eller du kan tage den lidt mere på gefühl og booke hoteller hen ad vejen. Den første nat vil dog nok være rar at tilbringe i Ho Chi Minh og have bestilt på forhånd.

Hotel i Vietnam

Visum

Ophold i Vietnam på max 15 dage er visumfrit – er du der i mere end 15 dage, så kræver det et visum. Du kan læse nærmere om visumreglerne og ansøge om et e-visa online på udenrigsministeriets hjemmeside.

 

Vaccination

Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

 

Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 kommentarer til Vidunderlige Vietnam venter: billige fly tur/retur til Ho Chi Minh til kun 2.461 kr. inkl. bagage

 1. Isabell says:

  Hej,

  Ved du mon hvordan vejret er i Nha Trang i november måned? Det virker til at være regnvejr (hvad jeg kan læse mig frem til)

  På forhånd tak 🙂

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Isabell 🙂

   November er det man populært kalder regnsæson i den del af Vietnam. Personligt synes jeg dog ikke, at man nødvendigvis bør lade sig skræmme af regnsæsonen. Typisk vil det være relativt kortvarige men intensive regnbyger, hvor der falder en masse vand. Men ikke heldagsregn. Jeg har selv rejst i sydøstasien – bl.a. Thailand – i regnsæsonen, og det var stadig en fantastisk ferie. Ved at rejse uden for højsæsonen er der desuden færre turister, og man sparer som regel en del penge på både fly og hotel. 😉

 2. Dorte says:

  Hvordan er betalings betingelser når man køber en rejse. Skal der betales nu selv om rejsen først er til December / Januar.
  Hilsen Dorte

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Dorte 🙂

   Betalingsbetingelserne afhænger af, hvilket tilbud du køber. Du kan se dine muligheder ved at klikke dig videre til selve bookingsiden. Som regel (særligt med flybilletter som disse) betaler man beløbet med det samme. Men mit indtryk er, at der efterhånden kommer flere og flere afdragsordninger (som man nogle gange ser det hos fx charterselskaber) 🙂

 3. Pernille Juul Hansen says:

  Angående billedet øverst i artiklen – hvor er det fra? 😀

 4. Casper Bredal says:

  Hej.
  Kan du passe datoerne er udsolgte i november måned, når jeg tjekker disse datoer, tager turen derned 28 timer.

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Casper 🙂

   Som jeg skriver i artiklen, har de fleste afgange fra november en lang mellemlanding i Doha. Det giver dig dog chancen for at opleve noget af byen under dit ophold. Det kan du læse mere om på qatarairways.com 😉

 5. Pernille says:

  Hej 🙂
  Ved du om det kan lade sige gøre at finde så billige flybilletter til en tur på kun 10-12 dage i februar?

  God dag
  -Pernille

  • Rejsespejder_AP says:

   Hej Pernille,
   Jeg kan ikke finde lige så billige flybilletter på en rejse i februar desværre – men der er f.eks. billetter som dem her. Men du kan tro, at jeg nok skal holde rigtig godt øje 🙂 Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker. Du kan downloade den her 🙂

 6. Lene says:

  Hej Rejsespejder. Tak for gode tips! Hvad er din erfaring med e-visum til Vietnam? Kan se at UM skriver at ambassaden anbefaler, at man søger visum via ambassaden (fysisk). Hilsen Lene

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Lene 🙂

   Så vidt jeg kan se på TripAdvisor, fungerer den online visum-ansøgning fint. Nogle har været ude for, at de ikke kunne gennemføre betalingen, men ellers har langt de fleste haft succes med ansøgningen. Jeg ville selv give den online ansøgning en chance først 🙂

Se fly-tilbud her