• 05 okt 2018

  Superbillige fly i skolernes sommerferie 2019: tur/retur til Cypern til kun 771 kr.

  Jeg ved godt, at sommerferien 2019 måske ligger lidt langt ude i fremtiden, men jeg er netop faldet over nogle superbillige flybilletter til middelhavsperlen Cypern! Så hvis du til sommer gerne vil opleve en af Europas lækreste sol- og stranddestinationer, så er disse billetter til Cypern en gave til dig! Her får du nemlig sol ad libitum, 30 grader og nogle af Middelhavets allerflotteste strande. Samtidig har Cypern et utal af nationalparker, så du kan sagtens pifte din solferie op med et par udflugter.

  Sommerferie på Cypern
  juni - august
  771 kr.
  København
  Cobalt
  Billige fly til Cypern
  inkl. 10 kg håndbagage
  kr.

  Billige fly til Cypern

  Normalt koster flybilletter til Cypern i skolernes sommeferie et godt stykke over 2.000 kr., men lige nu kan du altså finde dem til under 1.000 kr. fra juni til august 2019.

   

  Det er et forholdsvis nyt cypriotisk luftselskab ved navn Cobalt, der udbyder de billige billetter fra København til Larnaca. Alle de billige afgange ligger på lørdage. Jeg har f.eks. fundet billetter i slutningen af skolernes sommerferie fra lørdag den 03.08. til lørdag den 10.08. til kun 771 kr. Priserne ligger generelt mellem 700 og 1.300 kr. i skolernes sommerferie (hvoraf de fleste er under 1.000 kr.).

   

  Hos Cobalt har du 10 kg håndbagage inkluderet i prisen. Herudover er det muligt at tilkøbe 15 kg indchecket bagage for 15 euro (112 kr.) pr. vej.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  OBS: Alle eksempler herunder ligger inden for skolernes sommerferie 2019 – men du kan også finde billige billetter før og efter sommerferien.

  • 29.06. – 06.07.
  • 06.07. – 13.07.
  • 13.07. – 20.07.
  • 20.07. – 27.07.
  • 27.07. – 03.08.
  • 03.08. – 10.08.

   

   

  Hoteller på Cypern

  Cypern har et stort udvalg af hoteller i alle prisklasser. Bare vær opmærksom på, at Cypern er ”delt op” i en græsk og en tyrkisk halvdel. Når du søger efter hoteller i Cypern, kan hotellerne ligge i begge halvdele.

   

  Ift. hotel vil jeg lige gøre dig opmærksom på et tilbud, der måske er en “hotel-error-fare”. På datoerne 03.08. – 10.08. kan du nemlig booke det anmelderroste 3* Sveltos Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) til kun 220 kr. pr. person for en hel uge med morgenmad! Hoteller er dyrere på andre datoer, derfor er der stor sandsynlighed at det drejer sig om en fejl. Men du kan jo under alle omstændigheder prøve at booke hotellet. Hvis du er heldig, får du en sindssyg billig sommerferie til kun 991 kr. pr. person for fly, hotel og morgenmad – og worst case scenario, så bliver bookingen annulleret, og du må finde et nyt hotel – der findes en del til omkring 1.000 – 1.500 kr. pr. person.

  Som skrevet så findes der RIGTIG mange andre hoteller til gode priser på øen – så hvis du ikke gider at prøve lykken med dette hotel findes der en del alternativer!

  1 uge på det 3* Hotel Sveltos
  inkl. morgenmad
  220 kr.

   

   

  Lejebil

  Hvis du gerne vil ud og opleve noget af smukke Cypern (f.eks. nogle af nationalparkerne), så vil en lejebil være en rigtig god idé. Du kan f.eks. leje en bil i hele rejseperioden til kun 434 kr. pr. person.

   

  Bilen får tilmed en flot 10 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Cypern (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  434 kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Superbillige fly i skolernes sommerferie 2019: tur/retur til Cypern til kun 771 kr.

  1. CHRISTINA says:

   Måske I lige sku lære hovedstaden at kende… Det er Nicosia og ikke Limassol som i skriver. Desuden er der flere steder du kan krydse over til den besatte del
   Du kan godt tage lejebilen med over du skal bare tegne en speciel forsikring da den græske forsikring ikke dækker….

  se fly