• 02 aug 2017

  Billige fly til New York for kun 2.069 kr. inkl bagage og forplejning – med mulighed for stopover på Island

  I dag er jeg faldet over et vildt tilbud på fly til New York! Det er ikke noget nyt at lavprisselskaber, som Norwegian og WOWAir flyver til New York til omkring 2.000 kr. dog er der ikke bagage og forplejning inkluderet i prisen – vil man have det med nærmer sig prisen tit 3.000 kr. og mere. Derfor er dette tilbud noget meget særligt fordi lige nu kan du komme med Icelandair tur/retur til The Big Apple til omkring 2.000 kr. inkl. 23 kg bagage! Ydermere er det muligt at tage et par dage i Reykjavik for kun 2.380 kr. for alle billetterne, så hvorfor ikke tage et par dage i noget af verdens smukkeste natur efter nogle dage i storbyen. Så hvis du vil være Carrie Bradshaw en enkelt dag mens du shopper amok i de mange gode butikker, forestil dig livet på Wall Street, besøg Empire State Building og ikke mindst dagdrøm på en af de mange bænke i Central Park så skal du slå til nu!

  Billige fly til New York
  november - december
  2.069 kr.
  København
  New York
  Fly til New York
  inkl. bagage og forplejning

  Fly

  momondo.dk har jeg lige nu fundet super billige billetter til New York fra København med Icelandair. Billetterne er inkl. 23 kg. bagage og forplejning undervejs. Jeg har fundet disse billetter i hele november og store dele af december så du kan være afsted så kort tid eller lang tid du har lyst. De nedenstående datoer jeg har fundet er kun eksempeler.

  Jeg har f.eks. fundet en billig afgang d. 10.11. – 15.11. til kun 2.069 kr.

   

  Eksempler på rejsedatoer

  • 03.11. – 08.11.
  • 10.11. – 15.11
  • 17.11. – 22.11.
  • 24.11. – 29.11.
  • 01.12. – 06.12.
  • 08.12. – 13.12.
  • Og mange flere

   

  Det er også muligt at gøre sin mellemlanding i Reykjavik til en ferie i sig selv, så f.eks. kan du tage 5 dage i New York og 5 dage i Reykjavik. Du kan følge linket og lege med datoerne så flybilletterne passer lige præcis dig og din rejseplan.

  Med stopover på Island
  inkl. bagage og forplejning
  2.380 kr.

   

  Hoteller i Island og New York

  På TripAdvisor kan du sammenligne alle store bookingsider, her kan du finde alle de forskellige hoteller samt se deres beliggenheder og anmeldelser af hotellerne.

  Hoteller i New York
  Hoteller i Island

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Billige fly til New York for kun 2.069 kr. inkl bagage og forplejning – med mulighed for stopover på Island

  1. Anette Madsen says:

   Ja