• 21 nov 2017

  BILLIG smuttur til Bologna: 2 nætter på et flot 4* hotel til kun 405 kr. inkl. fly

  Ryanair kører med deres BLACK-WEEK-udsalg lige nu, som betyder at der findes RIGTIG mange billige afgange i januar til forskellige storbyer i Europa. Her kommer jeg lige med endnu et eksempel, hvordan man kan rejse til en af Europas smukekste byer til hel vildt billige penge!

  Turen går nemlig til Bologna. Byen står lidt i skyggen af Rom, Milano og Venedig – men den er en skjult perle, som du ikke må glip af! Renæssancetårnene, middelalderbymurene og teglstenstagene danner en smuk rød mosaik i byen og har hjulpet med at give byen et ry som en af de mest billedskønne byer i Norditalien. Men Bologna byder også på nogle af Italiens bedste restauranter og ikke mindst masser af kultur. Ca. 30 km fra Bologna finder du den lille landsby Sant Agata Bolognese og byen Modena, som er hjemsted for to af verdens dyreste og hurtigste bilmærker, Lamborghini og Ferrari! Begge steder tilbyder rundture i deres fabrikker og har hvert sit eget museum, helt klart et besøg værd – og ikke kun for bilentusiaster!

  Smuttur til skønne Bologna
  januar - februar
  405 kr.
  København
  Bologna
  Hotel i Bologna
  f.eks. det 4* Grand Hotel Elite
  333 kr.
  Billige fly til Bologna
  inkl. 10 kg håndbagage
  72 kr.
  Hotel
  333 kr.
  Fly
  72 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  405 kr.

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det 4* Grand Hotel Elite (4 ud af 5 på TripAdvisor), der har en ret fin beliggenhed på kanten af det centrale Bologna. At det ikke ligger direkte i centrum bliver dog ikke noget problem, da du har adskillige busforbindelser ind til centrum lige uden for døren. Med bus tager det 5 minutter at nå centrum. Er du den friske type, kan du tage gåturen på 20 minutter – længere er der trods alt heller ikke. Grand Hotel Elite byder på elegante og komfortable værelser, der alle har gratis wifi. Herudover har hotellet et fitnesscenter.

  Prisen for dette 4* hotel i 2 nætter er 666 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 333 kr. pr. person. Hvis du gerne selv vil finde det perfekte hotel i Bologna, skal du selvfølgelig også være velkommen til det. Du kan finde en overskuelig hoteloversigt her. Og enkeltværelser finder du her.

   

  Fly

  I dag har jeg på momondo.dk fundet superbillige fly fra København til Bologna med Ryanair. Vi snakker under 100 kr. for tur/retur-billetter! Du kan finde billige flybilletter i både januar og februar – men særligt januar er uhyggelig billig lige nu. F.eks. har jeg fundet billetter den 23.01. til den 25.01. til kun 72 kr. inkl. 10 kg håndbagage! Dette er ganske vist en tirsdag-til-torsdagstur, men du kan sagtens finde billige billetter til en forlænget weekend – der er nemlig en del billige fly fra torsdag til søndag til under 200 kr. Det er desværre ikke muligt at finde billige afgange fra hverken Billund eller Aalborg.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 23.01. til d. 23.01. – her er nogle andre billige afgange.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 09.01. – 11.01.
  • 11.01. – 14.01.
  • 16.01. – 18.01.
  • 18.01. – 21.01.
  • 23.01. – 25.01.
  • 25.01. – 29.01.
  • 30.01. – 01.02.
  • 08.02. – 11.02.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der kører forskellige busser fra lufthavnen ind til byen. F.eks. kan du tage bus 40, der kører ind til Bologna Centrale. Busturen  tager lidt over 20 minutter og koster mellem 20 og 40 kr. Så det er ganske nemt at komme ind til centrum.

  Skal du til Grand Hotel Elite, kan du også hoppe på bus 40 – så skal du bare af ved stoppestedet Ospedale Maggiore, hvorfra du har 500 meter til hotellet.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel