• 02 sep 2019

  Vintersol og luksus i Marokko: 1 uge i Agadir på et lækkert 5* strandresort fra kun 2.971 kr. inkl. fly

  Nu skal jeg selvfølgelig ikke piske en stemning op, men sommeren er forbi, og man begynder så småt at kunne skimte vinteren ude i horisonten. Men tag det nu bare helt roligt. For du kan faktisk undslippe vinterkulden og i stedet nyde en hel uge med 5* luksus i skønne Agadir ved Marokkos atlanterhavskyst! Agadir er et rigtig godt bud på en destination, der tilbyder varme temperaturer, masser af vintersol, fuld afslapning, spændende kulturoplevelser, action for de adrenalinsøgende og fantastiske, marokkanske smagsoplevelser! Lyder det ikke som lige præcis det, du har brug for midt i en kold og frosthård vinter?

  Luksuriøs strandferie i varme Marokko
  november - marts
  fra2.971 kr.
  København
  Agadir
  Vinterrejse til solrige Marokko
  inkl. 5* resort, morgenmad, fly, transport og 10 kg håndbagage
  fra2.971 kr.

  Pakkerejse til Agadir

  Nogle gange skal livet bare nydes i fulde drag. Og i denne sammenhæng betyder det altså 5 stjerner! Sunweb er netop begyndt at udbyde pakkerejser til Marokko i deres vinterprogram, og de har faktisk formået at sammensætte nogle rigtigt billige rejser.

   

  Jeg har f.eks. fundet dette billige tilbud på det superlækre 5* Sofitel Agadir Royal Bay Resort. Resortet ligger på en privat strand i det sydlige Agadir kun 10 minutters kørsel fra centrum.

   

  Med temperaturer der regelmæssigt rammer 25+ grader i december, januar og februar er det vigtigt med en lækker swimmingpool – og det har Sofitel Agadir naturligvis! Poolområdet er omkranset af palmer og indeholder både spa og tyrkisk bad. Herudover er der også motionscenter og cykeludlejning til de aktive typer. Resortet har i alt fire restauranter, som serverer alt fra traditionelle marokkanske og asiatiske retter til franske gourmetretter. Og om aftenen kan du hænge ud i cocktailbaren eller natklubben.

   

  Det er (desværre) kun muligt at flyve fra København. Fordi du flyver med Norwegian, er 10 kg håndbagage inkluderet i prisen. Jeg har ovenfor fundet rejsen med afgang lørdag den 30. november til lørdag den 7. december til kun 2.971 kr. pr. person ved en rejse for 2. Som altid med rejser fra Sunweb inkluderer denne pris både fly, hotel og transport til og fra lufthavnen. Herudover er morgenmad også inkluderet i dette tilbud (med mulighed for opgradering til havpension eller all inclusive).

   

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det under “Priser & bestilling”. Som udgangspunkt viser siden nok kun tilbud for 2 personer. Hvis du gerne vil bestille et større værelse, skal du først ændre antallet af rejsende.

   

   

   

  Frapriser

  • November: 2.971 kr.
  • December: 2.971 kr.
  • Januar: 3.051 kr.
  • Februar: 3.271 kr.
  • Marts: 3.818 kr.

   

   

  Sofitel Agadir Royal Bay Resort

   

  Oplevelser i Agadir

  Selvom Agadirs lange, solbeskinnede strand er byens ‘main attraction’, så skal du bestemt ikke undervurdere mulighederne for at krydre din Agadir-ferie med nogle yderst interessante udflugter. Du kan både tage på ture til Sahara-ørkenen, Essaouira, Marrakech eller Paradise Valley. Skal der mere fart over feltet, kan du udforske Agadirs smukke landskaber på en ATV. Og er du mere til lidt kamelridning ved solnedgang, kan du såmænd også finde det.

  Ture og aktiviteter
  kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  11 kommentarer til Vintersol og luksus i Marokko: 1 uge i Agadir på et lækkert 5* strandresort fra kun 2.971 kr. inkl. fly

  1. Mads says:

   Hej.
   Hvad koster mad og drikkevare på hotellet, eller vil i anbefale man tager ind til centrum hver aften og spiser?
   Vh. Mads

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mads 🙂

    På hotellets hjemmeside kan jeg ikke finde specifikke menukort til de forskellige restauranter. Der står dog ved to af restauranterne, at den gennemsnitlige pris er 300 MAD, hvilket svarer til ca. 200 danske kr. 🙂

    Men jeg vil da klart anbefale, at I tager ind til Agadir centrum, hvor der er masser af gode, billige restauranter 😉

  2. dilek says:

   24-03-2018 til 07-04-2018Har din pris til dato i denne runde

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Dilek,

    Denne artikel er fra oktober 2017. Så tilbuddet er desværre ikke aktuelt længere :/

  3. Mathias says:

   Hej Rejsespejder

   Så vidt jeg kan se, kan opholdet på LABRANDA Les Dunes D’or kun findes til den pris i beskriver, hvis det bestilles gennem Elvoline.com.
   Der er mange scam-lignende sager med Elvoline.com, og da jeg dobbelttjekkede med booking.com, for at undersøge om de ville matche Elvoline.com’s tilbud på hotellet, skrev de, at der ikke var tale om samme hotel pga. anden adresse.
   Derfor vil jeg høre jer, om I på nogen måde undersøger om jeres referencer som fx Elvoline.com er en legitim udbyder?

   Vh
   Mathias

   • Rejsespejder says:

    Hej Mathias,
    Tak for din kommentar. Nu har jeg lige tjekket det endnu en gang igennem. Adressen Booking bruger er Secteur Balneaire mens Elvoline bruger Station Balneaire (som også andre sider bruger). Jeg bruger også helst en af de 2 store sider (Hotels.com eller Booking.com) når jeg booker hotelophold – men nogen gange er det bare sådan, at nogen af de mindre sider, som Elvoline eller Amoma har nogle specielle aftaler/priser på nogle bestemte datoer/perioder. Jeg har selv brugt Elvoline for et år siden ifm. en tur til De Kanariske Øer og der gik det hele igennem uden problemer. Så de er ikke en scam side – og der er også mange samligningssider bruger dem. MEN hvis man vil være 100% sikker, så vil jeg altid booke med et kreditkort (ikke Dankort) og så tjekke med selve hotellet et par dage senere om de har fået din reservation :).

  4. Lone Wittendorff Larsen says:

   Hej Rejsespejder.
   Jeg har ingen erfaringer med at bruge dine tilbud.
   Nu spørger jeg jo dig, men hvor sikkert er det at bruge dine tilbud.
   Vh Lone

  5. Adel says:

   Er de nogen fra Billund 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Adel,

    Det er ikke lykkedes mig at finde nogle billige direkte afgange desværre.

  6. Emel says:

   Jeg får ikke lov til at booke et værelse for 2 voksne og 2 børn men kun med 1 barn hvordan kan det være ?

   datoerne er fra den 13/12 til den 20/12

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Emel,

    Det ser ud til, at det ikke er muligt at booke et 4-personers værelse på det hotel. Men hvis du går på trivago via “hoteller i agadir” oppe i artiklen, så kan du specifikt søge efter familieværelser med plads til 2 voksne og 2 børn – så dukker der kun de hoteller op, der kan tilbyde det 🙂 Det ændrer du i toppen, hvor der nu står “dobbeltværelse” og så ændre det til “familieværelse” 🙂

  Se pakketilbud her