• 24 okt 2018

  BILLIG all inclusive-ferie til Egypten: 1 uge på et 4* resort i Hurghada til kun 1.608 kr. inkl. fly og all inclusive

  Sol, strand, 28 grader og all inclusive – det er da en ferie, der tikker alle de rigtige bokse! Og når du tilmed kan få hele molevitten til en knivskarp pris, så bliver det altså ikke meget bedre! Hurghada er en klassisk efterårs- og vinterdestination ved Det Røde Hav, der i kraft af sit fantastiske vejr og sine eminente strande tiltrækker en masse solhungrende turister hvert år. Så hvis efterårsvejret efterhånden er blevet en tand for koldt, så falder en all inclusive-rejse til Hurghada altså på et tørt sted!

  Sol, strand og all inclusive ved Det Røde Hav
  november
  1.608 kr.
  København
  Hurghada
  Hotel i Hurghada
  f.eks. det 4* Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort
  875 kr.
  Billige fly til Hurghada
  inkl. 5 kg håndbagage
  733 kr.
  Hotel
  875 kr.
  Fly
  733 kr.
  Total (pr.person)
  1.608 kr.

  Hotel i Hurghada

  Hurghada er en af Egyptens mest populære turistbyer, og derfor har du et bredt udvalg af hoteller at vælge imellem. Og rigtig mange tilbyder all inclusive!

   

  Ovenfor har jeg f.eks. fundet det lækre og superbillige 4* Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor). Her får du et 4* hotel i den lidt mere luksuriøse ende med en fortrinlig beliggenhed ved Det Røde Hav. Resortet ligger med andre ord lige ved siden af stranden, hvor der både er liggestole og parasoller.

   

  Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort byder – som du nok kan regne ud fra navnet – på nogle rigtig fine poolområder med adskillige vandrutschebaner. Billederne længere nede vil helt sikkert begejstre enhver vandhund! Og når du bliver sulten, kan du vælge mellem resortets 2 a la carte-restauranter.

   

  Prisen for et standard dobbeltværelse i en hel uge er 1.750 kr. med all inclusive. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 875 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Hurghada, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Hurghada

  I hele november kan du lige nu finde superbillige flybilletter hos Novair fra København til Hurghada. Billetterne koster mellem ca. 700 og 900 kr. og inkluderer som udgangspunkt 5 kg håndbagage. Vil du gerne have indchecket bagage med, kan du tilkøbe det for kun 350 svenske kroner ekstra (ca. 252 kr.). Jeg har ovenfor fundet billetter fra den 07.11. – 14.11. til kun 733 kr.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 03.11. – 10.11.
  • 07.11. – 14.11.
  • 10.11. – 17.11.
  • 17.11. – 24.11.

   

   

  Transport til/fra lufthavn

  Hotellet ligger ca. 20 km fra lufthavnen. Derfor anbefaler jeg, at du tager en taxi. Det koster kun ca. 100 kr. pr. person.

   

   

  Visum

  Der er visumpligt i Egypten, og dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter afslutningen af din ferie. Du kan købe et 30 dages turistvisum i lufthavnen til 25 dollars (ca. 161 kr.).

   

   

  Vaccinationer til Egypten

  Hvis du gerne vil være helt opdateret på, hvilke vacciner du skal bruge, når du rejser til Egypten, så kig forbi sikkervaccination.dk.

   

   

  Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  17 kommentarer til BILLIG all inclusive-ferie til Egypten: 1 uge på et 4* resort i Hurghada til kun 1.608 kr. inkl. fly og all inclusive

  1. Dan Klitgaard says:

   Hej. Vi er en familie på 2 voksen og 2 børn. Syntes det ses rigtigt godt…. men hvis vi ønsker at flyve fra Aalborg lufthavn. Har du nogen gode ideer Til det. Vi ønsker varme/sol. Og gerne med noget sjovt for børn

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Dan 🙂

    Fra Aalborg har man (desværre) ikke helt det samme udvalg som fra fx Billund eller København. Når det så er sagt, så kan du stadig fra tid til anden finde fine charterrejser fra Aalborg. Udvalget af destinationer afhænger lidt af, hvornår I vil afsted, men jeg vil anbefale jer at kigge på travelmarket og se, hvad I kan finde der 😉

    På dette link har jeg lavet en søgning for de næste 4 uger med afgang fra Aalborg – men du skal være velkommen til at justere søgningen, så den passer til jer 🙂

  2. Lennart says:

   Hej, det hotel du har fundet er det også fint som solo rejsene ?

   • Lennart says:

    Eller er der et andet du ville anbefale for solo rejsene ?

    • Rejsespejder_AP says:

     Hej Lennart,
     Ved et nærmere kig på hotellet, så står der “for couples and families only” på mange af bookingsiderne, hvilket måske bare betyder, at der ikke findes enkeltværelser. Det kan jeg ikke helt gennemskue.
     Men jeg har lavet en søgning til dig her, som viser hoteller med enkeltværelser – så håber jeg du finder et hotel, der passer til dine behov 🙂

     • Lennart says:

      Kan sige at jeg sidder på hotelet lige nu, og der har ikke været noget problem som solo rejsene, dog kan jeg sige at steddet er fyldt med børn 🙂
      Wifi er dårligt, og kan ikke betale sig at købe wifi, da det ikke når op på værelset, og det er det samme wifi som det gratis, så spar de 20 dollars 🙂

      • Rejsespejder_SB says:

       Hej Lennart 🙂

       Tak for din tilbagemelding! 🙂 Det lyder godt, at man trods alt godt kan bruge hotellet som solorejsende. Og meget rart at vide, at wi-fi’en ikke er den mest velfungerende til næste gang 😉

       Du må ha’ en fortsat fantastisk ferie 😉

  3. Ann-Sofie says:

   Er det sikkert at rejse til Hurghada i øjeblikket?

  4. Ac says:

   Når jeg søger på hotellet, kommer det frem som 5 stjernet hotel og ikke 4..

   • Rejsespejder says:

    Hej Ac,
    jeg kan godt se at Hotelopia har stående som 5* hotel. Men både Skyscanner og TripAdvisor siger det er et 4* hotel, så derfor valgt jeg også at kalde det :). Uanset om det er 4 eller 5 stjernet, så ser det meget fint ud og få gode anmeldelser :).

  5. Kenneth says:

   Hej
   Hvis i falder over et lign. Tilbud henover nytår vil jeg rigtig gerne høre fra jer
   Mvh Kenneth

   • Rejsespejder says:

    Hej Kenneth,
    det bliver desværre ikke lige så billigt henover nytår. Men jeg har fundet noget til omkring 3.500 kr. pr. person :). Kunne det bruges?

  6. Nanna says:

   Hej. Det hotel du har slået op kan man ikke få på disse datoer.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Nanna,
    Hvilke datoer kigger du på? 🙂

    • Nanna says:

     Jeg kan på alle de datoer, men synes ikke jeg kan få hotellet til den pris.

     • Rejsespejder_AP says:

      Hej igen 🙂
      Bookingsiden “Hotelopia” jeg henviser til, kan man desværre ikke se fra mobilen. Hvis du går ind på linket via computeren, skulle du gerne kunne se tilbuddet til 1.750 kr., dvs. 875 kr. pr. person ved en rejse for 2.
      Via mobilen skulle du gerne blive ledt til DTF Travel, som har hotellet til 1.863 kr., dvs. 932 kr. pr. person ved en rejse for 2.
      Jeg håber det giver mening, ellers siger du bare til 🙂

  se fly se hotel