• 03 jan 2020

  VILDT! Lastminute til Hurghada: 1 uge på et dejligt 4* resort fra kun 1.696 kr. inkl. fly og all inclusive

  Sol, strand, 20+ grader og all inclusive – det er da en ferie, der tikker alle de rigtige bokse her i januar. Og når du tilmed kan få hele molevitten lidt over 1.500 kr., så er den sidste julegave måske alligevel ikke åbnet 😉 Hurghada er en klassisk vinterdestination ved Det Røde Hav. Med et fantastisk vintervejr og eminente sandstrande tiltrækker Hurghada hver vinter en masse solhungrende turister. Så hvis vejret herhjemme efterhånden er blevet en tand for trist og koldt, så falder en billig all inclusive-rejse til Hurghada altså på et tørt sted. Apropos tørt, se lige vejrudsigten for Hurghada:

   

  Sol, strand og all inclusive ved Det Røde Hav
  januar
  fra1.696 kr.
  Billund og København
  Hurghada
  1 uge på det 4* Sunny Days Resort Spa & Aqua Park
  med fly og all inclusive
  den endelige pris ender på 1.696 kr. pr. person

  All inclusive-pakketilbud til Egypten

  Lige nu kan du booke en hel uges all inclusive-ophold på det 4* Sunny Days Resort Spa & Aqua Park (4 ud af 5 på TripAdvisor) til billige penge.

   

  Sunny Days er faktisk ikke ét men tre forskellige hoteller, der er forbundet af en tunnel. Det smarte er dog, at hotellerne deler faciliteter, så uanset hvilket hotel du bor på, har du fri adgang til alle hotellernes faciliteter. Der er f.eks. flere forskellige poolområder – hvoraf flere af poolerne er opvarmede henover vinteren – vandrutsjebaner, legepladser, lagunestrande, spa, sauna, fitnessrum, billard, bordtennis, squash, tennisbane, beach volley og mulighed for vandsport. Puha, jeg skal lige have pusten igen. Vær dog obs på, at nogle af faciliteterne kan koste et gebyr.

   

  Fordi dit ophold er med all inclusive, kan du nyde drikkevarer fra både inden- og udendørsbarer på stranden og ved poolområderne. Måltiderne kan du spise på en af hotellets buffetrestauranter, og herudover får du én gratis middag på en af a la carte-restauranterne (husk reservation) – ellers er disse mod betaling.

   

  Så er der prisen. Hos Detur koster en hel uges ophold på Sunny Days med all inclusive og fly tur/retur kun 3.392 kr. Det svarer altså til 1.696 kr. pr. person ved en rejse for 2. Du kan booke rejsen til denne pris, hvis du har mulighed for at rejse fra Billund nu på søndag (fra den 5. januar til den 12. januar). Herudover kan du også finde en afgang fra den 12. januar til 19. januar til kun 2.996 kr. pr. person. Og ellers kan du på travelmarket også finde andre billige all inclusive-tilbud til både Hurghada og Sharm el-Sheikh.

   

  Frapriser (pr. person)

  • Januar: 1.996 kr.
  • Februar: 4.296 kr.
  • Marts: 4.296 kr.
  • April: 4.496 kr.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Sunny Days Resort Spa & Aqua Park

   

  Transport til/fra lufthavn

  Hotellet ligger ca. 20 km fra lufthavnen. Derfor anbefaler jeg, at du tager en taxi. Det koster kun ca. 100 kr. pr. person.

   

   

  Visum

  Der er visumpligt i Egypten, og dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter afslutningen af din ferie. Du kan købe et 30 dages turistvisum i lufthavnen til 25 dollars (ca. 161 kr. – man kan betale i enten pund, amerikanske dollar eller euro). Det er også muligt at søge om et e-visum (koster også 25 USD og tager ca. 7 dage i sagsbehandlingstid). Du kan læse meget mere om visum og pas på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

   

  OBS: Hvis du rejser til Sharm el-Sheikh, kan du nøjes med et Sinai Only-visum, som er gratis. Men så skal du også blive i Sharm el-Sheikh hele ferien.

   

   

  Vaccinationer til Egypten

  Hvis du gerne vil være helt opdateret på, hvilke vacciner du skal bruge, når du rejser til Egypten, så kig forbi sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  20 kommentarer til VILDT! Lastminute til Hurghada: 1 uge på et dejligt 4* resort fra kun 1.696 kr. inkl. fly og all inclusive

  1. Laura says:

   Hej Rejsespejder,
   jeg blev lidt draget af den ret så billige pris, men kan se det så ikke gælder det samme hvis man vil flyve fra København.

   Jeg leder efter noget lignende her i januar (1 uge, varmt sted, all inclusive) med afrejse fra CPH.
   Skriv gerne hvis du falder over noget 🙂

   Mvh

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Laura 🙂

    Tak for din kommentar.

    Jeg tjekker afbudsrejser hver dag, og de bedste tilbud lægger jeg op på denne side: https://rejsespejder.dk/afbudsrejser/

    Så den bør du bestemt holde øje med. Hvis jeg falder over et godt lastminute-tilbud til Egypten (eller andre steder) fra København, kommer tilbuddet i hvert fald derind 😉 Hvis du scroller lidt ned på siden, kan du også læse en artikel, hvor jeg kommer med lidt tips og tricks til at finde den bedste/billigste afbudsrejse 😉

  2. Karina Søndergaard says:

   Kære rejsespejder. Jeg ved godt I ikke som sådan tager ansvar for rejser, men jeres forslag betragtes nok som en anbefaling for jeres brugere. I den kontekst skal I nok være varsom med at anbefale Detur. Bare et godt råd.
   Tak for en i øvrigt fin side! Godt nytår

  3. Dan Klitgaard says:

   Hej. Vi er en familie på 2 voksen og 2 børn. Syntes det ses rigtigt godt…. men hvis vi ønsker at flyve fra Aalborg lufthavn. Har du nogen gode ideer Til det. Vi ønsker varme/sol. Og gerne med noget sjovt for børn

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Dan 🙂

    Fra Aalborg har man (desværre) ikke helt det samme udvalg som fra fx Billund eller København. Når det så er sagt, så kan du stadig fra tid til anden finde fine charterrejser fra Aalborg. Udvalget af destinationer afhænger lidt af, hvornår I vil afsted, men jeg vil anbefale jer at kigge på travelmarket og se, hvad I kan finde der 😉

    På dette link har jeg lavet en søgning for de næste 4 uger med afgang fra Aalborg – men du skal være velkommen til at justere søgningen, så den passer til jer 🙂

  4. Lennart says:

   Hej, det hotel du har fundet er det også fint som solo rejsene ?

   • Lennart says:

    Eller er der et andet du ville anbefale for solo rejsene ?

    • Rejsespejder_AP says:

     Hej Lennart,
     Ved et nærmere kig på hotellet, så står der “for couples and families only” på mange af bookingsiderne, hvilket måske bare betyder, at der ikke findes enkeltværelser. Det kan jeg ikke helt gennemskue.
     Men jeg har lavet en søgning til dig her, som viser hoteller med enkeltværelser – så håber jeg du finder et hotel, der passer til dine behov 🙂

     • Lennart says:

      Kan sige at jeg sidder på hotelet lige nu, og der har ikke været noget problem som solo rejsene, dog kan jeg sige at steddet er fyldt med børn 🙂
      Wifi er dårligt, og kan ikke betale sig at købe wifi, da det ikke når op på værelset, og det er det samme wifi som det gratis, så spar de 20 dollars 🙂

      • Rejsespejder_SB says:

       Hej Lennart 🙂

       Tak for din tilbagemelding! 🙂 Det lyder godt, at man trods alt godt kan bruge hotellet som solorejsende. Og meget rart at vide, at wi-fi’en ikke er den mest velfungerende til næste gang 😉

       Du må ha’ en fortsat fantastisk ferie 😉

  5. Ann-Sofie says:

   Er det sikkert at rejse til Hurghada i øjeblikket?

  6. Ac says:

   Når jeg søger på hotellet, kommer det frem som 5 stjernet hotel og ikke 4..

   • Rejsespejder says:

    Hej Ac,
    jeg kan godt se at Hotelopia har stående som 5* hotel. Men både Skyscanner og TripAdvisor siger det er et 4* hotel, så derfor valgt jeg også at kalde det :). Uanset om det er 4 eller 5 stjernet, så ser det meget fint ud og få gode anmeldelser :).

  7. Kenneth says:

   Hej
   Hvis i falder over et lign. Tilbud henover nytår vil jeg rigtig gerne høre fra jer
   Mvh Kenneth

   • Rejsespejder says:

    Hej Kenneth,
    det bliver desværre ikke lige så billigt henover nytår. Men jeg har fundet noget til omkring 3.500 kr. pr. person :). Kunne det bruges?

  8. Nanna says:

   Hej. Det hotel du har slået op kan man ikke få på disse datoer.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Nanna,
    Hvilke datoer kigger du på? 🙂

    • Nanna says:

     Jeg kan på alle de datoer, men synes ikke jeg kan få hotellet til den pris.

     • Rejsespejder_AP says:

      Hej igen 🙂
      Bookingsiden “Hotelopia” jeg henviser til, kan man desværre ikke se fra mobilen. Hvis du går ind på linket via computeren, skulle du gerne kunne se tilbuddet til 1.750 kr., dvs. 875 kr. pr. person ved en rejse for 2.
      Via mobilen skulle du gerne blive ledt til DTF Travel, som har hotellet til 1.863 kr., dvs. 932 kr. pr. person ved en rejse for 2.
      Jeg håber det giver mening, ellers siger du bare til 🙂

  Se tilbud her