Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Særpris ✨ 1.871 kr.
Ballonflyvning over Danmark
Andet

Ballonflyvning over Danmark

Flyv i luftballon og få et nyt perspektiv på Danmark!

Andet |

Ballonflyvning over Danmark

I dag er jeg faldet over en ganske speciel oplevelse, der på sin vis godt kan beskrives som en form for rejse. Du kommer i hvert fald op at flyve. Bare ikke i en flyvemaskine. I stedet skal du en tur i luftballon! I modsætning til almindelige flyvninger kan du med en ballonflyvning for alvor nyde udsigten og landskaberne! Og jeg har her fundet et tilbud, hvor du får en særpris på en forrygende tur i luftballon. Så hvis du gerne vil prøve at flyve i luftballon – eller kender en der fortjener sådan en tur – så læs med her 🎈☁️

Flyv i luftballon

1.871 kr.

📍 Mulighed for at flyve fra Jylland, Fyn og Sjælland

3-4 timers oplevelse – heraf ca. 1 times flyvning

Ballonflyvning

1.871 kr.

Ballonflyvning

Luftballoner er ikke verdens mest praktiske transportmiddel. De er temmeligt langsomme og beskytter ikke rigtigt mod vind og vejr.

Af præcis de samme grunde er luftballoner formidable fartøjer, hvis du ønsker en uovertruffen naturoplevelse fra fugleperspektiv! Et roligt tempo og 360-graders uhindret udsyn giver dig en udsigt over Danmark, du ikke får bedre noget andet sted!

Så hvis du altid har drømt om at flyve i luftballon, kan du lige så godt få krydset denne oplevelse af din bucketliste nu. Jeg har nemlig fundet et to tilbud på ballonflyvninger – et fra Jylland (til særpris) og et fra Sjælland eller Fyn.

Ballonflyvningerne varetages af ballonfirmaerne Aironaut og DreamBalloon, der begge er en autoriserede ballonvirksomheder med mange års erfaring inden for området.

Hele oplevelsen tager i alt 3-4 timer, hvoraf selve flyvningen varer ca. en time.

Når flyvningen er overstået, vil der være bobler og lidt godt til ganen. Herudover vil der også være en lille ceremoni, hvor du får overrakt et ballonflyvningsdiplom.

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet på truestory.dk.

Ballonflyvningen fra Jylland kører Truestory lige nu en kampagne på. Derfor kan du booke denne oplevelse til en særpris på kun 1.871 kr.

Kampagnepriserne gælder for udvalgte datoer i maj og juni.

Ballonflyvningen fra Sjælland og Fyn er et oplevelsesbevis, der er gyldigt i 24 måneder. Sæsonen varer typisk fra 1. maj til 30. september.

Denne ballontur koster 2.195 kr.

Oplevelsen indeholder

  • 3-4 timers oplevelse, heraf cirka 1 times flyvning
  • Ballontur med flyvestart fra enten Midtjylland, Fyn eller Sjælland
  • Bobler og lidt godt til ganen efter endt flyvning
  • Kort ceremoni efter flyvningen, hvor du får overrakt et ballonflyvningsdiplom

Billeder fra ballonflyvning

Ballonflyvning

Ballonflyvning

Ballonflyvning

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Ballonflyvning over DanmarkBallonflyvning over Danmark

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar