• 20 nov 2020

  Bridgewalking over Lillebælt: Gå over den gamle Lillebæltsbro fra kun 295 kr.

  Trænger du til lidt inspiration i forhold til aktive oplevelser i Danmark? Så skal du læse med her! Du bør nemlig overveje at prøve bridgewalking! Konceptet er sådan set ganske selvforklarende – du går på en bro. Bridgewalking stammer fra den australske storby Sydney. Her kan turister bestige Sydney Habour Bridge og nyde udsigten over Port Jackson og byens dansktegnede operahus. Nu har det samme koncept endelig ramt Europa. Og så endda i Danmark som det første sted! Derfor kan du se frem til en guidet tur over Lillebæltsbroen – med vind i håret og den vildeste udsigt over sundet, der adskiller Jylland og Fyn!

  Bridgewalking over Lillebælt
  november, december, marts og april
  fra295 kr.
  Bridgewalking Lillebæltsbroen
  Inkl. 2 timers guidet tur
  295 kr.
  OBS: Det koster 295 kr. for voksne og 235 kr. for børn under 16 år

  Bridgewalking på Lillebæltsbroen

  Trænger du til én på opleveren, så har jeg fundet det ovenstående tilbud på DuGlemmerDetAldrig.dk. Her får du lov at prøve kræfter med bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro.

   

  Tilbuddet inkluderer en brigdgewalking-tur, hvor du får den vildeste udsigt over Lillebælt – i 60 meters højde. Før start får du udleveret en heldragt, og du bliver selvfølgelig spændt fast til sikkerhedssystemet før opstigning. Dragten må du i øvrigt beholde efterfølgende!

   

  Bridgewalking over Lillebælt er en unik og spændende oplevelse, som får flotte anmeldelser på DuGlemmerDetAldrig’s hjemmeside. Dem, der har været afsted, roser især turen for at være en utroligt flot oplevelse, som alle burde prøve.

   

   

  Hvad er inkluderet

  • Guidet tur over Lillebælt i 60 meter højde, hvor der undervejs fortælles om broens arkitektur og historie samt den omgivende natur m.m.
  • Du får udleveret en heldragt ved turens begyndelse, som du må tage med hjem efterfølgende.
  • Tilkobling til sikkerhedssystem før opstigning. Sikkerheden har altid førsteprioritet.
  • Turen tager ca. 2 timer inklusiv sikkerhedsinstruktioner og iklædning af heldragt.

   

  Prisen for denne oplevelse er 295 kr. for voksne og 235 kr. for børn under 16 år. Vær opmærksom på, at tilbuddet kun kan benyttes på udvalgte datoer. Dem kan du se ved at klikke på feltet “Hvor og Hvornår”.

   

  Bridgewalking

   

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotelophold (hvis det skulle være aktuelt)

  Hotel Comwell Middelfart
  4* hotel inkl. morgenmad
  483 kr.

  De fleste vil nok ikke have brug for en hotelovernatning til deres bridgewalking. Men hvis du kommer langvejs fra, eller gerne vil gøre turen til et lille ophold, har jeg fundet et bud på et godt nærliggende hotel.

   

  Du kan bo på det skønne 4* Comwell Middelfart, som kun ligger et par kilometer fra Lillebæltsbroen. Dette firstjernede hotel byder på skøn udsigt i naturskønne omgivelser.

   

  Af faciliteter byder hotellet bl.a. på fitnessrum og sauna samt restaurant Tresor, hvor du kan nyde din inkluderede morgenmad. I restauranten serveres der moderne og klassiske retter, både middag og aften.

   

  Værelserne er moderne indrettet og er en perfekt base til dit ophold i Middelfart. Du kan tage ind og få stillet din shoppelyst, eller gå en tur langs de mange vandrestier i nærheden af hotellet – hvilket er en anbefaling fra hotellets personale.

   

  I mit eksempel har jeg taget udgangspunkt i et weekendophold fra lørdag den 28. november til søndag den 29. november (der er bridgewalking den 29. november). På disse datoer koster et dobbeltværelse 966 kr. – dvs. kun 483 kr. pr. person ved et topersoners ophold. Prisen ligger i skrivende stund meget stabilt omkring 900 kr. pr. nat resten af året.

   

  Bridgewalking

  BridgewalkingBridgewalking

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Bridgewalking over Lillebælt: Gå over den gamle Lillebæltsbro fra kun 295 kr.

  1. Noel says:

   Måske vil et billede af den `gamle` Lillebæltsbro være mere passende? 🙂

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Noel

    Tak for din kommentar.

    Jeg har haft lidt udfordringer med at finde et billede af den gamle Lillebæltsbro, som jeg kunne bruge til artiklen, så det blev lige den nye 😀

    Men i selve artiklen er der billeder af den gamle bro, som selvfølgelig er den, man går på.

  Se tilbud her