Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Bridgewalking-over-Lillebaelt-Danmark-banner
Weekendophold

Bridgewalking: Fra Lillebæltsbroen til Sydney Harbour Bridge

Weekendophold |

Bridgewalking: Fra Lillebæltsbroen til Sydney Harbour Bridge

Har du hørt om om bridgewalking? Konceptet er sådan set ganske selvforklarende – du går på en bro. Bridgewalking stammer fra den australske storby Sydney. Her kan turister bestige Sydney Habour Bridge og nyde udsigten over Port Jackson og byens dansktegnede operahus. Nu har det samme koncept så ramt Europa. Og så endda i Danmark som det første sted. I denne artikel kan du læse lidt om forskellige steder, hvor du kan prøve kræfter med bridgewalking 🌁🇩🇰

Bridgewalking

Bridgewalking på Lillebæltsbroen

Trænger du til én på opleveren, så kan du prøve kræfter med bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro.

Der findes nemlig guidede ture med brigdgewalking på den gamle Lillebæltsbro, hvor du får den vildeste udsigt over Lillebælt – i 60 meters højde. Før start får du udleveret en heldragt, og du bliver selvfølgelig spændt fast til sikkerhedssystemet før opstigning. Dragten må du i øvrigt beholde efterfølgende!

Bridgewalking over Lillebælt er en unik og spændende oplevelse, som bl.a. får flotte anmeldelser på Truestorys hjemmeside. Dem, der har været afsted, roser især turen for at være en utroligt flot oplevelse, som alle burde prøve.

Bridgewalking på Victoria Falls Bridge

Lillebælt er da meget skønt. Men det kan nok ikke helt konkurrere med det mægtige vandfald Victoria Falls.

Vandfaldet, der ligger på grænsen mellem Zambia og Zimbabwe, er et af jordens mest imponerende naturattraktioner. Så det vil uden tvivl være et specielt sted at prøve en bridgewalking.

Hvis du nogensinde rejser til Victoria Falls, så bør du derfor klart overvejet at bestille en bridgewalking tour på Victoria Falls Bridge, der krydser Zambezi-floden. På turen over floden krydser du faktisk også grænsen mellem Zambia og Zimbabwe.

Det skal dog siges, at denne bridgewalking ikke helt kan sammenlignes med de andre steder på listen, da du her går over broen. De andre bridgewalking-ture indebærer, at du bliver spændt fast med sikkerhedswirer andet sikkerhedsudstyr og rent faktisk kommer op at gå på en del af brokonstruktionen, der normalt ikke er beregnet til spadsereture.

Men Victoria Falls er til gengæld så specielt et sted, at jeg alligevel har valgt at inkludere denne bridgewalking-tur på listen.

Bridgewalking i Australien og New Zealand

Australierne var som sagt de første, der begyndte at tilbyde bridgewalking-ture.

Det skete i Sydney, hvor oplevelsen også kaldes BridgeClimb. Her kan du i dag fortsat bestige Sydney Harbour Bridge og nyde udsynet fra broen. Turen over broen tager mellem 2,5 og 3,5 timer, alt efter hvilken tur du vælger, og er noget af en oplevelse.

Også australske Brisbane, nord for Sydney, tilbyder bridgewalking. Her går turen over Story Bridge, og det er muligt at tage på flere forskellige ture – twilight climb, new year’s eve climb, full moon climb osv.

Australiens nabo, New Zealand, er også med på beatet, hvad bridgewalking angår. Aucklands ikoniske stålbro – Auckland Harbour Bridge – er nemlig også et kendt for sine bridgewalking-ture.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Bridgewalking: Fra Lillebæltsbroen til Sydney Harbour BridgeBridgewalking: Fra Lillebæltsbroen til Sydney Harbour Bridge

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud