• 17 maj 2017

  Bali: 9 dage på et fremragende 3* hotel til kun 4.038 kr. inkl. morgenmad og fly

  Næsten alle har hørt om Bali, da det er en fuldstændig fremragende rejsedestination – og det er der god grund til! Du kan stadigvæk finde hemmelige strande, som du kan få helt for dig selv og opleve den henrivende hindukultur, hvor du kan tage til ceremonier og se enestående templer. Udover dette byder Bali på vulkaner, afsides strande, spændende kultur, eksotiske rismarker, fede dykkerspots, hyggelige landsbyer og ikke mindst den meget gæstfri og smilende befolkning. Men lad os endelig ikke glemme maden – det er et univers for sig selv. Prøv Nasi Goring (stegte ris med grøntsager, stegte æg og kød), Saté (små spyd med ris og peanutsauce), Babi Guling (gris på barbecue-maner) eller Mie Goring (stegte nudler med grøntsager og kød efter eget ønske). Glæd dig til eventyrlige Bali!

   

  Hotel

  Der er mange gode hoteller på Bali, og jeg har f.eks. fundet det 3* Matahari Tulamben Resort, Dive & Spa (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”2017 Travellers’ Choice”). Hotellet ligger lige ved stranden og tilbyder udendørs swimmingpool samt restaurant med fantastisk havudsigt. Du kan ligge i hængekøje eller liggestole rundt i haven. Prisen for et dobbeltværelse er 1.061 kr. for 8 nætter hvilket, hvis du deler værelset 2 personer, bliver 530 kr. pr. person inkl. morgenmad. Der er desværre ingen enkeltværelser på netop dette hotel, men kig listen igennem her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der er mange andre flotte hoteller på Bali, så kig listen igennem, og find det som passer bedst til dine behov.

  HOTELLER PÅ BALI

   

  Fly

  Du kan lige nu flyve billigt til Bali fra København til omkring de 3.500 kr. Jeg har f.eks. fundet flybilletter på datoerne fra d. 19.02. – 28.02. til kun 3.508 kr. med KLM. Du kan ligeledes være heldig at få flybilletterne til ca. samme pris fra Aalborg og Billund, så det er værd at tjekke ud, hvis du gerne vil flyve fra Jylland – du skal dog være opmærksom på, at der er længere fly-tid på disse afrejser. De billige billetter findes fra oktober – februar, så der er rig mulighed for at komme afsted til efteråret/vinteren.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 19.02. – 20.02.  – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 07.10. – 17.10.
  • 07.11. – 21.11.
  • 09.11. – 21.11.
  • 12.11. – 21.11.
  • 13.11. – 21.11.
  • 22.01. – 29.01.
  • 01.02. – 28.02.
  • 06.02. – 28.02.
  • 19.02. – 28.02.
  • og andre

   

  Hotel 

  530 kr.

  Fly

  3.508 kr.

  TOTAL (per person)

  4.038 kr.

   

  Hvordan kommer jeg til hotellet?

  Du kan tage en bus direkte fra lufthavnen til Tulamben, som er byen, hvor hotellet ligger. Det koster omkring 90 kr. og turen tager 3 timer. Du kan se mere her. Alternativt kan du også tage en taxa. Her tager turen ca. 1,5 timer og kommer til at koste dig ca. 400-500 kr.

   

  Pas og visum

  Turistvisum til Bali (Indonesien) kan opnås ved indrejse med gyldighed optil 30 dage og dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Læs mere på udenrigsministeriets hjemmeside.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til Bali: 9 dage på et fremragende 3* hotel til kun 4.038 kr. inkl. morgenmad og fly

  1. Jesper Lymann Jensen says:

   Hej Rejsespejder.

   Fantastisk side som vi holder godt øje med:-)
   Men hold da op det er ved at være lang tid siden med tilbud på Bali. Ved du om der snart er udsalg på de store flyselskaber??

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Jesper,
    Tusind tak – det er jeg rigtig glad for at høre! 🙂
    Jeg holder skarpt øje med Bali, og opdaterer bloggen så snart jeg finder noget godt. Med hensyn til udsalg ved flyselskaberne, så kan jeg desværre ikke sige noget med sikkerhed (det kunne ellers være lækkert at vide på forhånd 🙂 ) – men jeg regner med, at der snart sker noget. Jeg holder i hvert fald godt øje! 🙂

  2. Roy says:

   Bali er også et skønt sted at dykke og snorkle. Har man ok med tid og er dykkerinteresseret, kan man roligt tage en tur til den nærliggende ø "Nusa lembongan" og få en fed oplevelse med. Den er bla. kendt for at man kan dykke med djævlerokke (manta Ray). Lille tur, stor oplevelse.  

  3. Flemming says:

   Hej.

   Er det muligt at kigge på nogle rejser til Bali i august? Synes kun der er noget fra september af, når der bliver lagt noget op til Bali.

   På forhånd tak 🙂 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Flemming,

    Jeg skal nok holde øje med gode tilbud til Bali i august – men lige nu har jeg ikke fundet noget 🙂

  4. søren says:

   Hej Benjamin,

   Nu så jeg tilfældigvis lige din kommentar. 

   Jeg kommer lige dernede fra , og der fik vi at vide, af de lokale, at regnsæsson netop var stoppet. Så regntiden er i februar. Vi oplevede stort set hver dag et voldsomt regnvejr – selv i maj. Men det var overstået på en time. Vh 

  5. Benjamin says:

   Hej!
   Det lyder vildt interessant, det tilbud du har fundet. Dog har jeg lige undersøgt vejret på Bali i den periode og som jeg kan læse mig frem til er regntiden fra December til April. Vi overvejde måske at rejse i Februar, men nu er vi kommet i tvivl, da jeg kunne læse man kunne regne med at det ville regne en del. Har du erfaring mht. vejret i Februar?

  6. Susanne says:

   Mht. Turist visum Jeg har læst at der ikke længere kræves turistvisum med betaling.  Det koster kun noget, hvis der skal være mulighed for at forlænge det. 

   Er du opdateret på dette?

   • Michael Kjeldsen says:

    Jeg har lige været afsted. Det er helt korrekt, det koster ikke noget at opnå et turistvisum og det tildeles i lufthavnen

   • Rejsespejder says:

    Hej Susanne,

    tak for info. Det er korrekt. Visummet er gratis.