• 09 maj 2016

  Bali: 11 dage på et fremragende 4* hotel til kun 4.395 kr. inkl. fly og bonus-visit i Singapore

  rsz_1beach-301468_1280

  Hvad siger du til at kombinere en ferie med asiatisk storby og et af de dejligste ferieparadiser her på jord? Så kig med her. Destinationerne hedder Singapore og Bali, så her har du altså mulighed for at opleve det bedste fra to verdener.

  Bali er en af de mest spektakulære og gæstfri øer i det Indiske Ocean. Den lille grønne ø danner rammen om en perfekt eksotisk ferie for dig, der gerne vil slappe af, men også vil ud at se noget i din ferie. Når du holder ferie på Bali, vil du blive begejstret for den storslåede natur og smukke strande, men her er også fine kulturelle seværdigheder! Øen byder desuden på smukke templer, balinesisk dans og billig shopping.

  Kombinér det med et visit i Singapore, en af de absolut mest moderne, smukke, rene og flotte storbyer i verden. Så har du altså det man kan kalde den perfekte ferie!

   

  Hotel på Bali

  På trivago.dk har jeg fundet det lækre 4* hotel ”The Adma Umalas” (4,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 784 kr. pr. person ved en rejse for to (9 nætter). Tidligere gæster roser især hotellets smukke værelser, den skønne pool og den gode forplejning. Hotellet byder på store luksuriøse værelser og en dejlig udendørs pool. The Adma Umalas ligger i Umalas på Balis sydkyst. Hotellet ligger ca. 30 minutters (3 km) gang fra både Samanyak og Echo Beach. Du kan også tage taxaen dertl – turen koster ca. 10 kr.

  Læs mere om hotellet her.

  rsz_hotelbali

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Andre hoteller på Bali

  Der findes rigtig mange lækre 4* og 5* hoteller på Bali til rigtig gode priser, så jeg vil anbefale dig at tage et kig på listen her, hvor du kan finde alle disse.

  rsz_balihotel2

  HOTELLER PÅ BALI

   

  Vælger du at bruge nogle dage i Singapore, har jeg lavet en liste med hoteller her, hvor du kan se udvalget.

   

   

  Fly

  Skyscanner.dk kan du lige nu finde rigtig billige fly til Singapore fra København. I dette tilfælde flyver du d. 25. maj og hjem igen d. 5. juni. Flyselskabet er Xiamen Air og billetten koster 2.907 med to små omstigninger i Amsterdam og Xiamen.

  flysing

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Jeg har fundet lidt andre datoer til samme pris eller lidt højere, som du kan se her:

  • 23.05. – 05.06.
  • 25.05. – 05.06.
  • 01.06. – 17.06.
  • 02.06. – 12.06.
  • 07.06. – 14.06.
  • 10.06. – 19.06.


  Fly til Bali

  Næste step er, at du kan flyve billigt fra Singapore til Bali. I dette eksempel har jeg fundet en tur/retur billet d. 26. maj til 4. juni som koster 704 kr. Men AirAsia har rigtig mange afgange dagligt til Bali, så du kan kombinere det som du har lyst, alt efter hvor mange dage du vil have hvert sted.

  singbali

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel Bali (9 nætter)

  784 kr.

  Fly København – Singapore

  2.907 kr.

  Fly Singapore – Bali

  704 kr.

  TOTAL (pr. person)

  4.395 kr.

   

  Transport til/fra hotellet

  Taxaer på Bali er meget billige. Turen fra lufthavnen til hotellet tager ca. 45 minutter og koster ca. 60.000 indonesiske rupees (ca. 30 kr.).

   

  Pas og visum

  Turistvisum kan opnås ved indrejse med gyldighed indtil 30 dage og dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Læs mere på udenrigsministeriets hjemmeside.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *