• 16 maj 2017

  Asien rundrejse: oplev Cambodja, Thailand og Malaysia til kun 3.643 kr. inkl. alle fly

  Når det er lidt gråt og trist udenfor, så er det endnu nemmere at sidde og drømme sig hen til fantastiske eventyr, sol, varme og lækre strande … I går kunne jeg præsentere jer for super billige fly til Cambodja og takket være et tip fra en anden rejselysten har jeg fundet ud af, at de billige billetter også findes i sommerferien! Jeg har derfor sammensat en lille rundrejsen er lidt anderledes end dem jeg plejer at ligge op da den kun går til Asiatiske storbyder. Grunden til dette er for at "bygge" et fundament til din egen Asien-rundrejse. Fra steder som Bangkok eller Kuala Lumpur kan du nemlig komme videre til mange andre destinationer til næsten ingen penge! Du kan læse nærmere nedenfor. Denne rejse skal ses som inspiration – så det er op til dig, hvor længe du vil afsted og det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvor du kan rejse hen.

   

  Fly

  Turen starter i København, hvor du flyver til Cambodja med verdens bedste flyselskab Emirates til kun 2.863 kr. inkl. 30 kg. bagage til Cambojas hovedstad Phnom Penh. Denne rejse tager udgangspunkt i d. 19.07. – 06.08., men der findes rigtig mange andre muligheder fra juli – december.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  ** OPDATERING: siden jeg har fundet denne rejse, er afgangen ovenfor (19.07. – 06.08.) udsolgt – der findes stadig billige billetter, men vær opmærksom på, at de andre rundrejse-billetter også kan ændre sig, men prisen burde være ret stabil **

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 12.07. – 22.07.
  • 06.08. – 24.08.
  • 18.09. – 27.09.
  • 01.10. – 13.10.
  • 29.10. – 06.11.
  • 05.11. – 19.11.
  • 07.11. – 21.11.
  • 14.11. – 28.11.
  • 21.11. – 01.12.
  • 27.11. – 04.12.
  • 04.12. – 18.12.
  • 10.12. – 20.12.
  • 13.12. – 27.12.
  • og mange flere

   

  Fra Cambodja kan du f.eks. rejse til Bangkok – jeg har fundet billetter til kun 334 kr. Fra Bangkok er der mange muligheder for videre rejse. Du kan blandt andet rejse videre rundt i Thailand, hvor du kan finde flybilletter til lidt over 100 kr. til mange destinationer (bl.a. Phuket) ellers kan du også tage bussen til en af de strand-destinationer tæt ved Bangkok (f.eks. Hua Hin). Vil du videre til andre lande, så findes der super billige fly til f.eks. Vietnam fra 249 kr., Indonesien fra 370 kr. og Kina fra 389 kr.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Som sagt er mulighederne nærmest uendelige fra Bangkok. Denne tur fortsætter fra Thailand til Kuala Lumpur, hvor jeg har fundet en afgang til kun 278 kr. Kuala Lumpur er virkelig også en transportknude og herfra kan du komme rigtig billigt til mange lande. Du kan rejse videre i Malaysia, til Singapore eller Indonesien – alle med enkeltbilletter fra under 100 kr. og til Filippinerne og Indien kan du f.eks. finde billetter til 300-350 kr.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Efter noget tid i Kuala Lumpur (eller hvor du nu har bestemt dig for at rejse hen) går turen tilbage til Cambodja. Her har jeg f.eks. fundet billetter til kun 168 kr. og derefter går turen hjem mod København (her har du allerede hjemrejse-billetten).

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hoteller

  trivago.dk kan du altid finde en oversigt over hoteller ved den givne destination du rejser til.

   

  Bagage

  I billetten fra København-Cambodja med Emirates er der inkluderet 30 kg. bagage. Ved de andre flybilletter er der med Air Asia inkluderet 7 kg. håndbagage. Vil du have mere bagage med på alle 3 flyruter, så skal du regne med 325 kr. (for 20 kg.) eller 625 kr. (for 30 kg.) i alt.

   

  Pas og Visum  

  Cambodja og Thailand: som dansk (og andre EU-) statsborger er det muligt at få et turistvisum til op til 30 dage ved ankomst, du skal bare være opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt 6 måneder fra indrejsedato.

  Malaysia: som dansk (og andre EU-) statsborger er det muligt at få et turistvisum til op til 90 dage ved ankomst, du skal bare være opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt 6 måneder fra indrejsedato.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Asien rundrejse: oplev Cambodja, Thailand og Malaysia til kun 3.643 kr. inkl. alle fly

  1. Birthe says:

   Sorry 300,-

  2. Birthe says:

   Hej – den kommer op med 3.107,- kr. på pc'en på datoerne 12.-22/7, altså 3.000 kr. dyrere?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Birthe,

    Det ser ud, som om det drejer sig om en error-fare. Dvs. selskabet har lavet en fejl i deres beregninger. Du kan sagtens prøve lykken og booke billetterne, dog vil jeg anbefale, at du venter med at bestille yderlige fly, hoteller, lejebil osv. indtil du har fået din e-billet.

  3. Kathrine Toft says:

   Hej Rejsespejder 

   Det er ikke muligt for mig at finde tilsvarende flypris på distinationen mellem København og Cambodia. 

   Jeg søger på samme datoer (12 – 22 juli) på Momondo, men prisen er her 5.054 kr. 

   Håber du kan forklare hvorfor jeg ikke kan finde den "billige" pris :)?

   God dag! 

    

   /Kathrine 

    

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Kathrine,

    Jeg har lige dobbelttjekke og prisen holder stadig (du kan se et screenshot her). Kan det være, at du kigger fra din mobil? For nogle gange kan momondo være lidt træls, hvis man bruger sin telefon – så viser den i første omgang kun det “bedste” tilbud. Hvis du har mulighed for det, så prøv via. computer. I venstre side (se den røde pil på screenshottet) kan momondo også nogle gange finde på at filtrere nogle afgange fra. Håber det kan hjælpe, ellers så sig endelig til, hvis det stadig ikke vil virke ved dig 🙂