• 28 jun 2018

  All you can fly – 14 dage på kryds og tværs i Norge til kun 2.720 kr.

  Hvis du planlægger en tur til Norge til sommer, har jeg i dag fundet et super tilbud til dig! Vores nabo til norden har så mange smukke destinationer at vælge imellem – om det er hovedstaden Oslo, de mange smukke fjorde langs vestkysten eller byerneved polarcirklen, som Trømsø og Kirkenes – alle har sin egen charme og det vil være syndt, hvis man kun måtte besøte et af stederne :).  Derfor synes jeg at det norske flyselskab Widerøe har et super spændende tilbud til alle dem der drømmer om en sommerferie i Norge!

  Med deres ”Explore Norway Ticket” kan du i 14 dage flyve på kryds og tværs gennem Norge, så meget du vil. Og det bedste er, at du kan begynde og afslutte dit Norge-eventyr i Danmark, fordi fly til/fra Danmark er inkluderet i prisen!

  Widerøe flyver til 40 destinationer i Norge, så du kan komme til hvert eneste hjørne af landet.

  Oplevelsesrejse i Norge
  2.720 kr.

   

   

  Der findes 3 zoner. Zone 1 (Sydnorge, Danmark og Sverige), Zone 2 (fra Trondheim til Tromsø) og Zone 3 (Nordnorge). Man kan købe billetter til en zone (ca. 2.720 kr.), to zoner (ca. 3.199 kr.) og tre zoner (ca. 3.680 kr.). Man kan også tilkøbe en ekstra uge.

  Widerøe flyver fra Danmark fra både Billund og København!

  Du kan flyve i perioden fra 1. juli til d. 31. august.

  Du kan læse om alle betingelser her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til All you can fly – 14 dage på kryds og tværs i Norge til kun 2.720 kr.

  1. Trine Hjelbak says:

   Jeg brugte denne billet i 2012 til en skøn rundtur: København, Stavanger, Kristiansund, Bodø, Tromsø, Kirkenes, Sandefjord, København. Det er en fantastisk fleksibel mulighed for at rejse rundt i Norge. Derfor hedder den også Norge-rundt-billetten. Ingen grund til at bruge den engelske udgave, som I linker til.
   https://www.wideroe.no/flybilletter/norgerundtbilletten

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Trine 🙂

    Hvor dejligt at høre fra én, der selv har været afsted – og hvor lyder det som en fantastisk rundtur!

    Om man foretrækker norsk eller engelsk er nok et spørgsmål om smag og behag, men det er da kun godt, at man har muligheden for at vælge 😉