• 24 aug 2019

  ALL INCLUSIVE ved Dubai: 5 nætter på det luksuriøse 5* Hilton Beach Resort fra kun 4.495 kr. inkl. Emirates-fly

  Er du til all inclusive, privat strand og ren afslapning? Så har jeg i dag fundet det rette tilbud til dig! Ca. en times kørsel nord for Dubai, mellem bjerge og den arabiske bugt finder du det luksuriøse 5* Hilton Al Hamra Beach Resort & Golf i Ras al-Khaimah, hvor du kan nyde solen på den 600 meter lange private strand eller ved en af resortets to pools. Ikke nok med, at faciliteterne er i top på dette resort, får du ovenikøbet også all inclusive med i prisen. Du skal altså ikke tænke på andet end at slappe af og nyde helt fantastiske og solrige Ras al-Khaimah!

   

  Uanset om du vælger at tage afsted i september, oktober eller november, kan du være sikker på, du kommer ned til en masse sol og bliver fyldt godt op på D-vitamin-kontoen.

  Luksusferie i Ras al-Khaimah
  September, oktober og november
  fra4.495 kr.
  København
  Dubai
  5 nætter på det 5* Hilton Beach Resort
  inkl. all inclusive og Emirates-fly
  OBS: Tilbuddet skal senest bookes mandag d. 2. september!

  Pakkerejse til Ras al-Khaimah

  Når du først er ankommet til det 5* Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort, venter der dig i den grad en oase af luksus og afslapning! Her kan du se frem til privat strand, to lækre poolområder og rummelige værelser. Som navnet antyder, har du mulighed for at ligge ved stranden om formiddagen og gå en runde på den Peter Harradine-designede 18-hullers golfbane – KUN 100 meter fra resortet. Længere nede kan du se de utrolig fine billeder af resortet. Så kan du se, hvad du har at se frem til.

   

  På det luksuriøse resort bliver du indkvarteret på et lækkert Standard Room Garden View. I navnet indgår “Garden”, hvilket betyder, du har din egen altan med en fantastisk udsigt udover haven. Vil du opgradere til et Deluxe Room Garden View, har du også mulighed for det. Med sådan en opgradering får du balkon-, have- eller laguneudsigt og dagligstue.

   

  Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort bliver rost til skyerne af flere danskere. De ligger særligt vægt på personalets serviceniveau, de store værelser, gode faciliteter og den lækre strand, der ligger lige ved resortet.

   

  Resortet ligger som sagt i Ras al-Khaimah, der ligger en times kørsel fra Dubai. Men i Ras al-Khaimah kan du også sagtens få tiden til at gå. Her kan du nemlig finde store indkøbscentre som Al Hamra Mall og Rak Mall i Ras al-Khaimah.

   

   

  Pris og bestilling

  Rejseeksemplet er med afrejse fra d. 11. til d. 16. september til kun 4.495 kr. pr. person for en familierejse med 2 voksne og 2 børn. Hvis man kun rejser med 2 voksne på 5.720 kr. pr. person. Men der findes rigtig mange andre muligheder til lignende priser fra september til november. Selv i efterårsferien kan du komme afsted til lidt over 6.000 kr. – som virkelig ikke er galt for en all-inclusive ferie i uge 42 med sol- og varme-garanti.

   

  Frapriser (gælder 2 voksne og 2 børn)

  • September: 4.495 kr.
  • Oktober: 4.845 kr. (i efterårsferien kan du komme afsted fra 6.335 kr.)
  • November: 4.935 kr.

   

  Ift. bestilling kan du booke rejsen online, men faktisk er Emirates Holidays også supergode til at hjælpe over telefonen. Du kan finde telefonnummer og læse nærmere om tilbuddet ved at klikke på tilbudsknappen ovenfor.

   

  OBS! Tilbuddet skal senest bookes mandag den 2. september!

   

   

  Transport til/fra hotellet

  Dubai ligger en times kørsel fra Ras al-Khaimah. Jeg vil anbefale, du vælger at tage en taxi. Det burde ikke koste mere end ca. 350 kr. (dvs. ca. 175 kr. pr. person). Alternativt kører der også en bus fra lufthavnen direkte til Ras al-Khaimah – derfra skal du så tage en taxa videre til hotellet. Busturen koster ca. 50 kr. og taxaturen kommer til at koste omkring 100 kr. Så man sparer i princippet 75 kr. pr. person – men dem synes jeg er godt givet ud efter flyveturen.

   

   

  Oplevelser 

  Selvom Ras al-Khaimah ikke er Dubai, har du stadig fine ting at tage dig til i dette emirat. Og hvis du f.eks. gerne vil prøve en ørkensafari, kan du lige så vel gøre det fra Ras al-Khaimah som Dubai. Du kan klikke dig ind på linket nedenfor og blive inspireret til, hvad du kan lave i Ras al-Khaimah.

  Ture og aktiviteter

   

  Hilton Al Hamra Beach Resort & Golf

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se hotel