• 22 sep 2017

  All-inclusive i skønne Hurghada: 1 uge på et lækkert 4* resort til kun 2.499 kr. inkl. fly, transfer og all-inclusive

  Er du ved at planlægge din rejse væk fra Danmarks kolde vinter og ned til varmere himmelstrøg? Så kan jeg hjælpe dig et skridt nærmere! I dag har jeg nemlig fundet et godt januar-tilbud på et all-inclusive ophold til dejligt varme Hurghada i  Egypten. I januar venter 22 grader, sol og lækre strande bare på at byde dig velkommen, og det bedste af det hele er, at du ikke skal tænke på noget som helst med dette ophold, da både fly, hotel, all-inclusive og transfer er inkluderet! Så hvis du er klar på 1 uges total afslapning og selvforkælelse, så er det bare med at sætte et kryds i kalenderen.

  All-inclusive i Egypten
  januar - februar
  2.499 kr.
  København
  Hurghada
  1 uge på et 4* resort
  inkl. all-inclusive
  2.499 kr.

  sunweb.dk har jeg fundet et godt tilbud på det 4* The Tree Corners Sunny Beach Resort (4 ud af 5 på TripAdivsor). Med dette all-inclusive-resort bor du lige ved stranden, og her er alt for både børn og voksne – skønne poolområder, wellness, sportsfaciliteter såsom yoga, beachvolley og vandpolo, børneklub og et lille vandland med forskellige vandrutsjebaner.

  Som sagt har jeg fundet de billige rejser i januar – du kan f.eks. rejse fra København d. 06.01. – 13.01. til kun 2.499 kr. pr. person ved en rejse for 2 på et dobbeltværelse med balkon. Med i prisen er der inkluderet fly, hotel, transfer og selvfølgelig all-inclusive! Du kan også rejse til samme pris d. 13.01. – 20.01. og d. 20.01. – 27.01. eller til kun 2.799 kr. d. 27.01. – 03.02. Der er inkluderet 7 kg håndbagage – hvis du vil booke ekstra bagage (15 kg), kan du gøre dette til 75 kr. pr. vej. I februar stiger priserne til omkring 4.000 kr. – med undtagelse af d. 03.02., hvor du kan komme afsted til 2.999 kr.

   

  Hotel-indtryk


  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til All-inclusive i skønne Hurghada: 1 uge på et lækkert 4* resort til kun 2.499 kr. inkl. fly, transfer og all-inclusive

  1. Birthe jepsen says:

   Har i rejsen imellem jul og nytår

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Birthe,

    Det er Sunweb, der udbyder rejsen. Men jeg kan se, at du fx godt kan rejse den 26. december. Her bliver prisen dog lidt under 6.000 kr.

  2. Tanja Scheel says:

   Hej 🙂 Kan man bo 2 voksne og et barn på 11 år (i egen seng!) på et dobbeltværelse?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Tanja 🙂

    På Sunwebs hjemmeside kan I tilpasse søgningen efter hvor mange mange I skal afsted (der er et felt som hedder “Hvor mange skal I rejse?” lige ved siden af “afrejselufthavnen”). Der kan I også vælge, om I ønsker at bo på samme værelse eller i flere værelser. 🙂

  3. Helge Julius says:

   Har været i Egypten 7 gange i feb og vejret er kanon ☀️ 22-25 grader og har også haft over 30 grader.

   Skal der ned og dykke igen i feb 12 dage med udrejse fea Hamborg for 3200kr all inclusive på et fedt hotel.

   Kig på http://www.skovrejser.dk de formidler helt utrolige billige tyske rejser, og det fungere bare.

  4. Mathias says:

   Hvor ser du det? Til gengæld ser jeg nu, at snittemperaturen er 16 grader i januar ifølge Sunweb. 🙂

  5. Mathias says:

   Vandland etc. plejer ikke at være åbent i lavsæson.

   • Rejsespejder says:

    Hej Mathias,
    tak for din kommentar. Inde på deres hjemmeside står der at det er åben og opvarmet i vinterperioden.

  Se tilbud her