• 09 apr 2019

  All inclusive på Korfu: 1 uges pakkerejse med 4* hotel, fly, transport og all inclusive fra kun 2.854 kr.

  Græsk solskinsø, 4* hotel, fly, transport og all inclusive i én bestilling. Så bliver ferieplanlægning altså ikke meget nemmere! Hvis du ellers bare selv husker tasken og passet, så er du klar til at indtage det græske ferieparadis, vi kender som Korfu. Som den største af de Ioniske Øer byder Korfu på hele 585 km² græsk ø-idyl! Vi snakker med andre ord om en ø i Bornholm-størrelsen – klimaet er dog subtropisk, strandene er fyldt med lidt flere palmer og Østersøen er erstattet af Middelhavet!

  All inclusive-ferie på Korfu
  maj, juni og juli
  fra2.854 kr.
  København
  Korfu
  Pakkerejser til Korfu
  med 4* hotel, fly, transport og all inclusive
  fra2.854 kr.

  Pakkerejser til Korfu med all inclusive

  Som du kan se ovenfor, har jeg ikke kun fundet ét tilbud, men to forskellige. Fælles for begge rejser er, at du får en all inclusive-rejse til Korfu med 4* hotel, fly og transport fra under 3.000 kr. I bund og grund kan du altså bare vælge det hotel, du synes bedst om.

   

  Det første hotel er Magna Graecia, der ligger i byen Dassia – mindre end 500 meter fra stranden. Magna Graecia har en fin udendørs pool, hvor du også finder en møbleret solterrasse – perfekt til at nyde den græske sommersol. Herudover byder hotellet også på gratis wi-fi på fællesområderne, et wellnesscenter du kan besøge mod et gebyr og en tennisbane.

   

  Det andet hotel er det relativt nye Saint George Palace, der åbnede dørene for første gang i 2015. Dette hotel ligger i den nordvestlige del af øen ved byen Agios Georgios Pagon. Også her får du et hotel tæt på stranden. Værelserne på Saint George Palace er lyse og moderne, og udenfor kan du benytte dig af hotellets dejlige poolområde, der både byder på solsenge og en separat børnepool.

   

   

  Priser

  Begge rejser kan bookes på de fleste fredage i maj, juni og juli. Det er (desværre) kun muligt at flyve fra København. Hos begge hoteller finder du de billigste priser i maj. Den allerbilligste er pris finder du på rejsen til Magna Graecia med afgang den 24. maj til kun 2.854 kr. pr. person ved en rejse for 2. Selvom Magna Greacia i skrivende stund findes til den billigste pris, er Saint George Palace kun en anelse dyrere, og på de fleste andre datoer er Saint George Palace faktisk det billigste hotel. Men kig endelig på begge hoteller (og evt. nogle af Sunwebs andre tilbud), og tag det, som du synes bedst om.

   

  • Maj: fra 2.854 kr. (Magna Graecia)
  • Juni: fra 3.104 kr. (Saint Georges Palace)
  • Juli: fra 5.649 kr. (Saint Georges Palace)

   

   

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det under “Priser & bestilling”. Som udgangspunkt viser siden nok kun tilbud for 2 personer. Hvis du gerne vil bestille et større værelse, skal du først ændre antallet af rejsende.

   

   

   

   

  Billeder fra hotellerne og Korfu

   

  Magna Graecia

   

  Saint George Palace

   

   

  Porto Timoni i det nordlige Korfu

   

  Strand ved byen Kassiopi

   

  Cape Drastis

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til All inclusive på Korfu: 1 uges pakkerejse med 4* hotel, fly, transport og all inclusive fra kun 2.854 kr.

  1. Bettina says:

   Hej.

   Har I også rejser af 2 uger varighed?

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Bettina,

    Hvis du følger linket, kan du ændre varigheden af rejsen til 2 uger inde på siden, og se om der er en rejse, der passer til dig 🙂

  2. Tinna M Bjørn says:

   Jeg syndes det irriterende det altid er Kbh eller Billund der tilbud fra
   Hvad med Aalborg , her går faktisk også mange rejser fra
   Kan ikke passe vi nordjyder skal snydes for de gode tilbud
   Tinna M Bjørn

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Tinna,
    Jeg gør altid mit bedste for at finde flytilbud fra alle Danmarks lufthavne 🙂 Da jeg selv er fra Nordjylland, ville jeg også ønske, at der var flere afgange herfra. Men jeg kan desværre ikke trylle. Jeg holder altid øje med de afgange der findes fra Aalborg, hvilket tit er begrænset til København, London, Amsterdam og Malaga. Jeg skal dog nok fortsat holde supergodt øje med Aalborg og opdatere bloggen så snart jeg finder noget herfra 🙂

    • Joan says:

     Hej rejsespejder.

     1000 tak for dit helt fantastiske og store engagement for alle os andre og vores evige lyst til nye oplevelser Og ja, GLÆDER mig til afgange fra Aalborg ✈️

  3. Gunhild gerstrøm er says:

   Er altid klar til et godt tilbud

  Se tilbud her