• 14 maj 2018

  All inclusive-luksusferie: 1 uge på et 5* luksushotel i Sharm el-Sheikh til kun 4.646 kr. inkl. fly og all inclusive

  Priserne på all-inclusive-rejser i skolernes sommerferie ligger enormt højt i år – selv rejser til Tyrkiet koster tit langt over 6.000 kr. pr. person, og rejser man som en familie, kan det hurtig løbe op. Men i dag har jeg fundet et virkelig godt tilbud på en 5* all-inclusive-ferie. Turen går til Egypten – og ja, lad mig sige det med det samme – temperaturerne i juli ligger omkring 35-39 grader. Men kan du godt lide høje temperaturer, så får du rigtig meget ferie for pengene! For lidt over 4.500 kr. kan du nemlig booke et 5* luksushotel, fly og all inclusive – endda midt i skolernes sommerferie!

  Luksussommerferie i Sharm el-Sheikh
  juni, juli og august
  4.646 kr.
  København
  Sharm el-Sheikh
  1 uge på et 5* luksushotel
  med fly og all inclusive
  4.646 kr.
  OBS! Du skal scrolle lidt ned på siden for at finde dette tilbud!

  Desuden findes der gode børnerabatter - børn op til 2 år koster kun 400 kr. og op til 12 år betaler kun halv pris!

  På prissammenligningssiden travelmarket.dk har jeg i dag fundet et godt tilbud på en yderst luksuriøs charterrejse til Egyptiske Sharm el-Sheikh. Nærmere bestemt får du en hel uge på det 5* luksushotel Maritim Jolie Ville Royal Peninsula (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

  Det luksuriøse 5* hotel er omgivet af en skøn 20.000 m2 stor have, har et kæmpemæssigt 4.000 m2 stort poolområde plus en tilhørende privat strand ved Det Røde Hav, som kun er 5 minutter væk med hotellets gratis shuttlebus! Det kan godt være, at der er varmt i Egypten om sommeren, men med privat strand OG 4.000 m2 luksuspool burde der være rig mulighed for en afkølende dukkert eller to!

  Opholdet er med all inclusive, så det er selvfølgelig også vigtigt, at hotellet har en ordentlig restaurant – eller 5. Og det er faktisk netop tilfældet med Maritim Jolie Ville Royal Peninsula. Du kan nemlig frit vælge mellem 5 forskellige restauranter med alt fra klassisk italiensk til eksotiske thai-retter.

  Jeg har fundet rejsen fra den 30.07. til den 06.08. til 9.292 kr. (OBS! Du skal scrolle lidt ned på travelmarket for at finde tilbuddet). Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 4.646 kr. pr. person – og det er altså for et 5* luksushotel, fly og all inclusive midt i skolernes sommerferie! Og så har hotellet også meget gode børnepriser. Børn under 12 år betaler halvpris og børn under 2 år betaler kun 400 kr.! Så du kan få en 5* familieferie med all-inclusive i skolernes sommerferie til omkring 12.000 kr. (2 voksne og 2 børn)!

  Det gode ved dette tilbud er desuden, at der er billige datoer stort set hele sommeren til mellem 4.600 og 5.000 kr. pr. person.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger kun 8 minutters kørsel fra lufthavnen, så det vil være supernemt og billigt at splejse om en taxi.

   

  Hotel-indtryk

  😱😍

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til All inclusive-luksusferie: 1 uge på et 5* luksushotel i Sharm el-Sheikh til kun 4.646 kr. inkl. fly og all inclusive

  1. Mads says:

   Hej 🙂
   Har du stødt på noget til Hurghada i sep/okt?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mads 🙂

    Hvis du leder efter rejser til Hurghada i september/oktober, så ville jeg slå koldt vand i blodet og vente med at bestille.

    Hvis jeg finder en lækker, billig rejse til Hurghada i den periode, kan du dog være sikker på, at jeg skriver om den på bloggen 😉 Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  Se tilbud her