• 22 aug 2018

  Luksus i Sharm el-Sheikh: 1 uge på et 5* resort med all-inclusive til kun 3.596 kr. inkl. fly

  Frygter du allerede vinterens kulde og mørke, så står jeg klar med en løsning! Turen går til Sharm el-Sheikh i Egypten – her venter der 25-28 grader, masser af solskin, total afslapning og all-inclusive på dig. Du kommer til at bo på et 5* resort lige ud til Rødehavet, hvor der er sørget for dig fra morgen til aften. Det eneste du skal bekymre dig om, er hvilken is du skal vælge og om du skal tage en dukkert i havet eller ved det lækre poolområde. Så trænger du til en ferie væk i de kolde vintermåneder, så er denne rejse svaret.

  All-inclusive i Sharm el-Sheikh
  december - januar
  3.596 kr.
  København
  Sharm el-Sheikh
  5* luksus i Egypten
  inkl. all-inclusive og fly
  3.596 kr.
  OBS! for at finde hotellet i listen skal du sæt filteret så den kun viser 5* hoteller

  Jeg har fundet en super skøn luksusrejse til dig, der bare gerne vil nyde tilværelsen. Du kommer til at bo på det 5* Maritim Jolie Ville Golf & Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet er et stort resort med direkte adgang til Rødehavet og et spa- og hamamområde. Hvis du mere er til pool, så bliver du glad – hotellet har nemlig hele 2 poolområder, hvor det største af dem snor sig rundt i den grønne have og tilbyder masser af hyggelige steder til afslapning. Der er også både børnebassin og vandrutsjebaner.

  Hvis du trænger til at være aktiv, er der også rig mulighed for det – du kan slå dig løs på tennisbaner, spille volley, minigolf, golf eller give den gas i fitnesscenteret. Hvis du har børn med, så er der også underholdning til dem – legerum, legeplads og miniklub (ikke dansktalende).

   

  For at sikre, at du kommer til at slappe 100% af, så er denne rejse med all-inclusive, hvilket inkluderer morgenmad, forfriskninger, is, frokost, snacks, aftenmad, natmad og varme, kolde og alkoholiske drikkevarer.

  Jeg har fundet rejsen på prissammenligningsside travelmarket.dk. For at finde rejsen på deres side, bliver du nødt til at scrolle lidt ned på side og vælge 5* under ”Specifikation” i venstre side af skærmen. Når du har gjort dette, så skulle det 5* Maritim Jolie Ville Golf & Resort gerne dukke op. Du rejser fra København og det er muligt at finde rejse i både december og januar – perfekt tidspunkt at få tanket op på D-vitamin. Du kan f.eks. rejse d. 03.12. – 10.12. til kun 3.596 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 10.12. – 17.12.
  • 17.12. – 24.12.
  • 07.01. – 14.01.
  • 14.01. – 21.01.
  • 21.01. – 28.01.
  • 28.01. – 04.02.
  • og mange flere!

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger kun 9 km fra lufthavnen, så det nemmest ville være at tage en taxa. Sådan en tur tager lidt over 10 minutter og burde koste omkring 20-50 kr. Hvis du gerne vil have styr på transporten hjemme fra, kan jeg se, at rejsebureauet Detur også tilbyder transfer for 240 kr. t/r for 2 personer under booking af rejsen.

   

  Visum

  Der er visumpligt i Egypten og du kan få et 30 dages turistvisum. Det er nemt at søge over nettet og koster 25 USD (160 kr.) – du kan læse mere om det her.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *