• 23 jun 2016

  Alanya-rejser: 1 uge på et lækkert 3* hotel til kun 968 kr. (m/ all-incl. til kun 1.366 kr.) – eller 4* all-inclusive til kun 1.723 kr.

  rsz_shutterstock_277319489

  Alanya og den Tyrkiske Riviera er lig med pragtfulde strand, som strækker sig over hele den tyrkiske sydkyst. Området er beskyttet af de smukke Taurusbjerge, som giver nærmest garanti for et dejligt klima og masser af solskin. Der er noget for enhver i det dejlige ferieområde. F.eks. Sides gamle (og bilfri) bydel hvor du kan se det smukke Apollon-tempel . Eller måske var det noget med en safari op i de smukke bjergkæder i området. Du kan også tage på udflugt til Alanya hvor du kan besøge Tyrkiets andenstørste drypstenshule eller besøge den berømte piratborg. Eller måske bare lidt selvforkælelse med en tur i Hamam og et godt glas vin ved stranden. Hvad end du foretrækker, så er Tyrkiet et fedt rejsemål, om det så er ren badeferie eller et kulturelt eventyr man er på udkig efter. Husk ikke at snyde dig selv for at opleve det tyrkiske køkken, som er blandt mine absolutte favoritter!

   

  3* med morgenmad

  Det lækre 3* hotel Grand Atilla (4 ud af 5 på TripAdvisor, og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger kun 70 meter fra stranden og byder på en pool med havudsigt og egen restaurant. Værelserne har egen balkon med udsigt over byen og haven, og nogle af værelserne har havudsigt.

  trivago.dk kan du lige nu få en uge til kun 469 kr. pr. person ved en rejse for to.

  Der er også mulighed at tilkøbe all-inclusive.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-06-23 16_08_10-Capture 

  SE HOTEL-TILBUD HER Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  3* All-inclusive

  På trivago.dk kan du lige nu få et fremragende tilbud på det lækre 3* hotel ”Fun Point Apart Hotel” (4 ud af 5 på Tripadvisor) til kun 867 kr. pr. person med all-inclusive, ved en rejse for 2. Tidligere gæster roser især hotellets super service, den lækre forplejning og den gode beliggenhed.

  ”Fun Point Apart Hotel” ligger i feriebyen Alanya, blot 900 meter fra hotellets eget private strandområde (med gratis shuttleservice, hvis man ikke vil gå). Desuden findes der en swimmingpool og gratis WiFi overalt på hotellet.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-06-20 13_29_29-Capture SE HOTEL-TILBUD HER

   

  4* All-inclusive

  Er du til lidt mere luksus har jeg på trivago.dk fundet et fremragende tilbud på det lækre 4* hotel Club Titan (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.224 kr. pr. person ved en rejse for to. Dette feriekompleks er omgivet af en frodig have med palmer, og ligger ved stranden i Kargicak. Hotellet byder på et stort poolområde, spa med sauna, tyrkisk bad og et veludstyret fitnesscenter.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-06-23 16_07_48-Capture SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Fly

  På Spies.dk kan du lige nu få billige fly til Alanya. F.eks. fra København fra d. 27. juni til d. 4. juli til kun 499 kr.

  2016-06-23 16_11_11-Capture

  Fra København

   

  Fra Billund

   

  3* hotel m. morgenmad

  469 kr.

  Fly

  499 kr.

  TOTAL (per person)

  968 kr.

   

  4* hotel m. all-inclusive

  1.224 kr.

  Fly

  499 kr.

  TOTAL (per person)

  1.723 kr.

   

   

   

  Transport til hotellet

   Hoppa.com har jeg fundet meget billig transport til hotellet. Du kan bestille shuttlebussen direkte til Alanya til kun 160 kr. pr. person (tur/retur). Vælg "Antalya" som lufthavnen og "Alanya" som destination. Jeg har desuden fundet en rabatkode "AB25", hvor du sparer 25% oveni.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *