• 27 sep 2018

  Efterårssol på Malta: 1 uge på et dejligt 4* resort til kun 1.359 kr. inkl. fly

  Hvad siger du til en ferie sydpå her i efteråret – ned til smukke strande, turkisblåt hav og et dejligt subtropisk efterårsklima? Så skal du da en tur til Malta! Malta er en skøn lille ø, der oser af charme og som byder på de smukkeste landskaber og en flot natur – og så tager det ikke mere end lidt over en time at komme fra den ene ende af øen til den anden. Så tag ned til Middelhavets perle med varme efterårs- og vintertemperaturer, total afslapning og fantastiske strande!

  Solskinsferie på Malta
  november - december
  1.359 kr.
  København
  Malta
  Hotel på Malta
  f.eks. det 4* Paradise Bay Resort Hotel
  Billige fly til Malta
  inkl. 10 kg håndbagage
  778 kr.
  Hotel
  581 kr.
  Fly
  778 kr.
  Total (pr.person)
  1.359 kr.

  Hotel på Malta

  I højsæsonen er hoteller på Malta ret dyre. Men uden for højsæsonen kan du finde rigtig gode priser. F.eks. har jeg her fundet det skønne 4* Paradise Bay Resort Hotel (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i Mellieha-området med kun 6 minutters gang til privat strand. Hvis du ikke er så meget for saltvand, så har hotellet også hele 3 udendørspools og 1 indendørs (fedt når man rejser om vinteren). Herudover har du også mulighed for at benytte tennisbaner, spabad og sauna, og er du til massage, kan det også tilkøbes.

   

  Et dobbeltværelse på det 4* Paradise Bay Resort i 7 nætter koster 1.162 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 581 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Malta, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Hvis du i øvrigt gerne vil læse mere om Malta, så kan jeg varmt anbefale dig at kigge forbi min guide om billige rejser til Malta. Her får du gode tips og tricks til din Malta-rejse!

   

   

  Billige fly til Malta

  Til og med den 1. oktober kører Norwegian et udsalg med tilbud på en række forskellige destinationer. Derfor kan du bl.a. lige nu finde billige fly fra København til Malta til under 800 kr. I november og december kan du således finde billige afgange på stort set alle rejser fra lørdag til lørdag. Jeg har f.eks. fundet billetter i starten af november fra den 03.11. til den 10.11. til kun 778 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan nemt tage en bus fra lufthavnen til Cirkewwa – her kører bus X1 direkte fra lufthavnen. Turen tager ca. 1 time og koster kun 3 euro (23 kr.). Alternativt kan du også tage en taxa. Fra lufthavnen tager turen ca. 30 minutter og plejer at koste omkring 35 euro (ca. 260 kr.).

   

  Planlægger du at rejse meget rundt på Malta og Gozo med offentlig transport, kan du med fordel købe et såkaldt “explore card” for kun 21 euro (157 kr.). Med sådan et kort kan du i 7 dage køre lige så meget i bus, som du overhovedet har lyst til!

   

   

  Lejebil

  Hvis du hellere selv vil køre rundt og opleve lidt af øen, så kan du også vælge at leje en bil. Det er tilmed superbilligt. For bare 150 kr. pr. person kan du leje en bil i hele ugen.

   

  Bilen nedenfor får endda en flot 10 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer på Malta (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnen
  150 kr.

   

  Hotel-indtryk

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  4 kommentarer til Efterårssol på Malta: 1 uge på et dejligt 4* resort til kun 1.359 kr. inkl. fly

  1. Sanne says:

   Hej. Skal man bestille igennem jer eller hvordan forgår det? 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Sanne,

    Rejsespejder er en rejseblog, hvor jeg deler gode tilbud og rejser jeg finder – bloggen har intet med salg at gøre. Du skal derfor bestille via de links jeg har lagt op i artiklen – så bliver du taget til en hotelbookingside og en bookingside for fly, hvor du kan booke hotel og fly hver for sig 🙂 Sig endelig til, hvis du skulle have nogle spørgsmål 🙂

  2. Sladja says:

   Hej, jeg kan ikke få flybilletterne til den billige pris d. 31/7-7/8 🙁 Pft.

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej Sladja, jeg har sendt dig svar på facebook men du får det også lige her 😉
    Jeg kan se på din søgning, at du har sat datoerne til at være fra d. 31.07. – 08.08. – hvis du ændrer den til d. 31.06. – 07.08., så skulle du gerne få en pris på 1.035 kr. 

  Comments are closed.

  se fly se hotel