30 maj 2017

Forlænget weekend i smukke Valencia på et dejligt 3* hotel til kun 955 kr. inkl. fly

Det behøver ikke altid være Barcelona eller Madrid, hvis du vil på storbyferie i Spanien. Du kunne f.eks. tage til Valencia. Byen ligger meget smukt ved Costa Blanca og byder på meget historie og kultur, vidunderlige landskaber og smukke strande. Her kan du f.eks. nyde en gang paella ved en af de mange restauranter ved strandpromenaden eller tage til Mercado Central, der er et af de smukkeste indendørs fødevaremarkeder i Spanien.

Et absolut must-see er Ciudad de las Artes y las Ciencias, også kendt som Byen for kunst og videnskab. Her træder du ind i en facinerende verden, der rent arkitektonisk er taget direkte ud af en fremtidsfilm – den ene mere unikke bygning efter den anden ligger på række og er forbundet af broer, kanaler og kæmpemæssige vandbassiner. Dette er en rejse du endelig ikke må gå glip af!

 

Hotel

Jeg har fundet det dejlige 3* Ilunion Valencia 3 (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til dig. Hotellet ligger blot 250 meter fra metrostationen Beniferri og er dermed den perfekte base til dit Valencia-eventyr. Der tilbydes desuden fitness og udendørspool, så du kan få lidt afkøling efter en lang dag i Valencias gader. Der findes mange butikker og restauranter i området. Prisen for et dobbeltværelse i 3 nætter er 1.256 kr., dvs. 628 kr. pr. person ved en rejse for 2. Hoteller med enkeltværelser kan du se her.

SE HOTEL-TILBUD HER

 

HVis du selv vil kigge lidt efter hoteller i Valencia, så kan du danne dig et overblik her.

HOTELLER I VALENCIA

 

Fly

Der findes lige nu meget billige fly til Valencia med Ryanair på momondo.dk. De billigste billeter findes i juni – i juli og august er priserne noget højere. Jeg har f.eks. fundet flybilletter d. 17.06. – 20.06. til kun 327 kr. inkl. 10 kg. håndbagage. Der findes desværre ingen billige eller direkte forbindelser fra Jylland.

SE FLY-TILBUD HER

 

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 17.06. – 20.06. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 06.06. – 10.06.
 • 10.06. – 13.06.
 • 13.06. – 17.06.
 • 13.06. – 20.06.
 • 17.06. – 20.06.
 • 20.06. – 24.06.
 • 20.06. – 27.06.
 • og flere

 

Hotel

628 kr.

Fly

327 kr.

TOTAL (per person)

955 kr.

Transport til/fra lufthavnen

Du kan tage metroen fra lufthavnen til hotellet. Du tager nr. 5 eller 3 fra lufthavnen til “Ángel Guimerá” og derfra nr. 1 eller 2 til “Beneferri”, og derfra er der 250 meter hen til hotellet – turen tager omkring 30 minutter og koster ca. 30 kr.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 kommentarer til Forlænget weekend i smukke Valencia på et dejligt 3* hotel til kun 955 kr. inkl. fly

 1. Hodah says:

  Hej vi er to piger som vil gerne tage afsted forlæng weekend tur. Kan i hjælpe til os  ang rejse Paris eller Barcolne 

 2. Hans says:

  Hey,

  Vi er to voksne der har fået uventet fri, den 24-28. maj. Det skal fejres med en god rejse med Rejseleder  som inspirator.

  Storbyferie, dase- eller hvad vil I foreslå.

  Vi bor i Holbæk. 

  På forhånd tak

  Med venlig hilsen 

  Trine og Hans

 3. Matovu says:

  Hej min kæreste og jeg vil gerne tage afsted på en forlæng weekend tur i midt juli. Fly, hotel og morgen inkl, det må gerne være et dejligt varmt sted tak kan du hjælpe os , helst flyve fra Billund 

 4. Madina says:

  Hej 

  min kæreste og jeg vil gerne tak på ferie en uge i Julie eller august gerne i et varmt by.. har i evt. En god tilbud 🙂 

  hilsen 

  medina

 5. Julia says:

  Hej seje Rejsespejder!

  Af sted til Valencia med alle. Vi var der på efterårsferie sidste år og det var bomben. Men hvad skal vi så i år (hvis vi ikke bare tager tilbage..?) 2 voksne med 2 små børn? Lunt og børnevenligt er de eneste krav… Giver du lidt inspiration? 😉

  Tak for godt arbejde!

  Kh Julia