• 27 jan 2017

  3 dage i Amsterdam på et lækkert, centralt hotel til kun 1.005 kr. inkl. morgenmad og fly

  Nu nærmer foråret sig, og der er næsten ikke noget bedre sted at opleve det milde klima og forårsfornemmelserne end Amsterdam. Amsterdam huser blandt andet også over 50 museer, så hvis du elsker at opleve en masse kultur når du er på storbyferie, så vil du have rigeligt at vælge imellem. I den forbindelse vil jeg helt klart anbefale at kigge forbi Rijksmuseum og Van Gogh Museum. Men Amsterdam er meget mere end museer – byen består af en masse hyggelige, små gader, der fører dig gennem Amsterdams kanaler, lækre restauranter og skønne butikker. Det siges også at byen har et af Europas bedste natteliv, men det kan jeg selvfølgelig ikke udtale mig om …

   

  Hotel

  I dag har jeg fundet et super tilbud på trivago.dk på det dejlige Hampton by Hilton Amsterdam Centre East (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger centralt med kun 250 meter til det nærmeste sporvognsstoppested, hvorfra der er forbindelse til den helt centrale del af midtbyen på under 10 minutter. Du kan også benytte hotellets døgnåbne fitnesscenter og der er gratis WiFi overalt på stedet. Et dobbeltværelse i 2 nætter koster 1.191 kr. inkl. lækker morgenmadsbuffet, dvs. 596 kr. pr. person. Der findes desværre ikke enkeltværelser på dette hotel, men se mere her for hoteller der har.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes et stort udvalg af hoteller i Amsterdam – du kan danne dig et overblik her.

  HOTELLER I AMSTERDAM

   

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet et super godt tilbud på flybilletter til Amsterdam. Du finder de billigste billetter i marts og lidt hen i april med priser fra 396 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang, hvor du rejser fra København med Norwegian d. 26.03 – 28.03 til kun 409 kr. (inkl. 10 kg. håndbagage). Der findes desværre ingen billige direkte afgange fra Jylland, alternativt kan du flyve direkte fra Hamborg med priser fra 446 kr.

  FLY FRA KØBENHAVN

  FLY FRA HAMBORG

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 07.03 – 09.03
  • 20.03 – 22.03
  • 26.03 – 28.03
  • 28.03 – 30.03
  • 29.03 – 03.04
  • 03.04 – 05.04

   

  Hotel

   596 kr.

  Fly

   409 kr.

  TOTAL

   1.005 kr.

   

  • Fra: København (Hamborg)
  • Rejselængde: 3 dage (2 nætter)
  • Flyselskab: Norwegian (inkl. 10 kg. håndbagage)
  • Til: Amsterdam, Holland
  • Hotel: 3* Hampton by Hilton Amsterdam Centre East
  • Vurdering: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor

   

  Forår i Amsterdam

  Det første jeg tænker på når nogen siger Amsterdam er træsko og tulipaner, og når du rejser til Amsterdam i foråret falder det sammen med tulipansæsonen. Hele byen emmer af forår med smukke tulipaner overalt! Jeg kan også anbefale dig at besøge Keukenhof Parken, der ligger lidt uden for Amsterdam. Her er der en hel park dedikeret til tulipaner og du kan bevæge dig rundt i en sand eventyrverden af farverige blomster. Du kan læse mere om hvordan du kommer til parken her.

   

  Transport til hotellet

  Du kan tage et direkte tog fra lufthavnen til Amsterdam Central Station. Toget kører hvert 10. minut fra platform 1 og 2 og det koster 108 kr. (14,50 €) for en t/r billet, som du kan købe her

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *