• 17 aug 2018

  Oplev smukke Cypern: 1 uge på et 3* hotel til kun 1.649 kr. inkl. fly

  Trænger du til en ferie syd på, så kan jeg helt klart anbefale Cypern. Cypern er en fantastisk ø i Middelhavet med masser af sol, skønne temperaturer, krystalklart vand og mange fine strande og bugter, der er perfekte til en uges badeferie! I dag har jeg fundet et super godt tilbud, hvor du kommer til at bo i det hyggelige område Ayia Napa og du kan endda rejse både fra Aalborg, Billund og København. Så hvis du ikke har fået nok sommer, så skynd dig ned til 30-32 grader og masser af solskin.

  Sommer og sol på Cypern
  august - september
  1.649 kr.
  Aalborg, Billund og København
  Cypern
  1 uge på dejlige Cypern
  inkl. hotel og fly
  1.649 kr.

  Rejse til smukke Cypern

  Jeg er faldet over et super godt tilbud i dag – 1 uge til Cypern på et 3* hotel til kun 1.649 kr. inkl. fly, det lyder da ikke helt dumt vel? Du skal bo på det 3* Christabelle (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger som sagt i det hyggelige område ved Ayia Napa. Da det er et lejlighedshotel får du en lejlighed med tekøkken og så er der gratis WiFi, døgnåben reception og et rigtig skønt poolområde med børnebassin, liggestole og parasoller.

   

  Der findes flere forskellige afgange fra både Aalborg, Billund og København i slutningen af august til september. Du kan f.eks. rejse fra Aalborg d. 27.08. – 03.09. til kun 1.649 kr. Det er også muligt at rejse fra Billund og København i samme periode til kun 2.049 kr. Priserne ligger fra 1.649 – 2.399 kr.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 31.08. – 07.09. (CPH)
  • 03.09. – 10.09. (CPH og BLL)
  • 07.09. – 14.09. (CPH)
  • 10.09. – 17.09. (CPH, BLL og AAL)

   

  Billeje på Cypern

  Skulle du have lyst til at opleve noget af øen på egen hånd, så kan det klart anbefales at leje en bil. Du kan se en oversigt over lejebiler her og danne dig et overblik. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer på Cypern (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Oplev smukke Cypern: 1 uge på et 3* hotel til kun 1.649 kr. inkl. fly

  1. Birgitte says:

   Gø side men finder ikke noget om Cypern for to voksne samt en trettenårig i uge 42 fra Jylland.Hjælp,tak

  2. Sven Erik says:

   Vil gerne tilmeldes nyhedsbrev

  3. Lene Franch says:

   Det er rigtig at man skal bruge kreditkort i Udlandet, men hvorfor anbefaler i Masterkort og IKKE visadankort? Tjener I på at reklamere for masterkort?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Lene,
    Visadankort er ikke et kreditkort, derfor anbefaler jeg, at man skal bruge Mastercard når man rejser til udlandet. Jeg tjener intet på at oplyse om dette 🙂

  4. Søs says:

   Hej rejsespejder.

   Når jeg klikker på linket kommer der ingen rejser frem til den pris i har skrevet? Mindste pris er 2.500 kr. (Billigste afrejse lufthavn) hvordan kan det være?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Søs,
    Jeg har lige været inde og kigge – og rejsen findes stadig til 1.649 kr. pr. person – jeg har taget et screenshot, som du kan se her. Sig endelig til, hvis du har problemer med at finde rejsen 🙂