• 10 maj 2017

  1 uge på Cypern på 4* lejlighedshotel til kun 1.950 kr. inkl. fly

  Med en gennemsnitstemperatur på 26 grader i dagtimerne er man garanteret masser af sol og varme på Cypern. Cypern tilbyder både lækre strande, masser af historie, vandreture i bjergene og en spændende madkultur, så hvorfor ikke tage en uge til det velbesøgte feriemål og bo på luksus lejlighedshotel med stor pool.

   

  Hotel

  Trivago.dk har jeg fundet det lækre 4* ”Club Coral View Resort” (4 ud af 5 på tripadvisor). Hotellet ligger i den charmerende ferieby Peyia, kun 500 meter fra centrum. Club Coral View Resort byder på et poolområde med vidunderlig udsigt over Coral Bay og Middelhavet. Lige nu kan du få en uge på dette hotel til kun 1.701, dvs. 851 pr. person ved en rejse for to. Søger du et eneværelse kan du klikke her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Vil du selv kigge lidt efter hoteller på Cypern, kan du få et overblik her 

  HOTELLER PÅ CYPERN

   

   

  Fly

  Spies.dk kan du lige nu få billige fly til Cyper. Der findes fly til mellem 1.100 – 1.300 kr. fra maj til slutningen af juni. Jeg har f.eks. fundet billetter til kun 1.099 med afgang fra Billund fra d. 29.05.-05.06. Men der findes rigtig mange andre datoer (se nedenfor).

  FLY-TILBUD FRA BILLUND

   

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund eller København d. 29.05. – 05.06.  – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Alternative fly

  Fra Billund

  Fra København

   

  4* Resort

  851 kr.

  Fly fra Billund

  1.099 kr.

  TOTAL (per person)

  1.950 kr.

   

   

  Lejebil

  Lejlighedshotellet ligger 145 km fra lufthavnen og tager ca. 1 time og 45 min at køre i bil

  Vil du leje en bil på Cypern kan du kigge forbi rentalcars.com, hvor du kan leje en bil til kun 743 kr. for hele ugen!

   

  Transport til hotellet

  Den offentlige transport på Cypern er meget prisvenlig. For at komme til Paphos fra Larnaca lufthavn, kan du se i denne beskrivelse og prisen er kun 7€ (52 kr.) hver vej. Herfra ville jeg anbefale at tage en taxa resten af turen til hotellet.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *