• 28 jun 2018

  Last minute-fly til Zakynthos: tur/retur til kun 745 kr.

  Hvor hurtigt kan du pakke din kuffert? Jeg har netop fundet et superbilligt tilbud på last minute-flybilletter til Zakynthos! Denne græske drømme-ø er urimeligt smuk, er perfekt til en strandferie og er faktisk et af de største ynglesteder for den sjældne Caretta-havskildpadde. Så hvis du får sommerferie i morgen og har mulighed for at flyve fra Hamborg – så er Zakynthos og dens skildpadder klar til at byde dig velkommen på søndag!

  Strandferie på Zakynthos
  01.07. - 08.07.
  745 kr.
  Hamborg
  Zakynthos
  Billige fly til Zakynthos
  inkl. 6 kg håndbagage

  Last minute-fly til Zakynthos

  Flybilletter til Zakynthos i juli er normalt tæskedyre. På prissammenligningssiden travelmarket.dk har jeg dog netop fundet billetter fra Hamborg den 01.07. – 08.07. til kun 745 kr. med Condor. Du har 6 kg håndbagage inkluderet i billetten. Hvis du gerne vil have 20 kg indchecket bagage med, koster billetterne lidt ekstra.

  Jeg kunne desværre umiddelbart ikke finde andre billige rejsedatoer end den ovenstående – desværre heller ikke fra danske lufthavne. De næstbilligste billetter ligger omkring 2.500 kr. Det er selvfølgelig ærgerligt, men det viser samtidig, hvor billige disse fly egentlig er.

   

  Hotel på Zakynthos

  Hotel skal der selvfølgelig også til. Du kunne bl.a. overveje det anmelderroste 4* Anamar Zante Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Hotellet ligger tæt på stranden og har et flot poolområde med masser af liggestole og parasoller. Herudover er morgenmad også inkluderet i opholdet.

  Prisen for en hel uge er 3.442 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.721 kr. pr. person. Lægger det det beløb sammen med prisen for flybilletter, får du en samlet pris på 2.466 kr. pr. person!

  Hotel på Zakynthos
  f.eks. det 4* Anamar Zante Hotel
  1.721 kr.

   

  Transport

  Hotellet ligger kun 6 km fra lufthavnen, så en taxi vil både være nemt og billigt (ca. 50 kr. pr. person). Alternativt kan I også leje en bil (ca. 873 kr. pr. person for en hel uge).

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Last minute-fly til Zakynthos: tur/retur til kun 745 kr.

  1. Louise Madsen says:

   Hej
   Er der kun de her 2 billige datoer til Grækenland ? Skulle finde noget tilsvarende til Grækenland i uge 29/30 vis muligt
   Venligst Louise

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Louise 🙂

    Som jeg skriver i artiklen, var det med denne rejse kun muligt at finde disse billige fly. Men du kan tro, at jeg fortsat holder øje med billige fly til Grækenland. Og så snart jeg finder noget billigt, skriver jeg om det på bloggen med det samme 😉

    Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

    Du kan også med fordel begynde at holde øje med afbudsrejsesiden. Jeg kigger på afbudsrejser hver dag, og de bedste tilbud kommer op på afbudssiden (https://rejsespejder.dk/afbudsrejser) 😉

  2. Anne Skou says:

   Rejsen til Hamburg indgår desværre ikke i dette tilbud! D skal findes, og prisen oveni ! Ellers lyder D godt .

  3. Anne Skou says:

   Rejsen til Hamburg indgår desværre ikke i dette tilbud! D skal findes, og prisen oveni ! Ellers lyder D godt

  Se fly-tilbud her