• 18 dec 2015

  Zakynthos: 1 uge på et lækkert 3* strandhotel til kun 2.233 kr. inkl. fly

  rsz_navajo-bay-590338_1280 (1)

  Øen Zakynthos, eller Zante som den også kaldes, er den sydligste af de Ioniske øer udenfor Grækenlands vestkyst. Øen er kendt for havskildpadder, fantastiske strande og nogle af Grækenlands smukkeste landskaber.

  I dag har jeg fundet et fantastik ”early bird”-tilbud til Zankythos.

   

  Hotellet

  trivago.dk har jeg fundet det lækre 3* lejlighedshotel Natalie (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 638 kr. pr. person ved en rejse for 2 (1 uge). Hvis du leder efter den perfekte strandferie på Zante, tilbyder Natalie Hotel Laganas et familievenligt, indbydende sted af bo med alle de moderne faciliteter du har brug for. Med beliggenheden på den sydlige kyst af øen, er du sikker på at opleve en autentisk græsk atmosfære og gæstfrihed på dette familiedrevne hotel.

  Hotellet ligger lige ved Laganas berømte, hvide sandstrand. Her er gode steder at svømme, og hvis du er heldig kan du se havskilpadder, der kommer til dette sted for at yngle. Stranden strækker sig mere end 9 km langs kysten, så der er også rig mulighed for en lang gåtur, hvor du sikkert finder aflukkede, stille områder. Poolområdet er perfekt til at nyde solen og her finder du pool bar, der serverer snacks, måltider og drinks hele dagen. Der er dog også kun 400 meter til centrum af Laganas med mange gode tavernaer og restauranter – og naturligvis det berømte natteliv til dem, der vil danse hele natten.

  Du kan læse mere om hotellet her.

  nat

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. person og ikke pr. værelse.

   

  Flyet

  StarTour.dk findes der lige nu meget billige fly til Zakynthos. Du flyver direkte fra København med TUIfly. F.eks. fra d. 18. til d. 25 maj til kun 1.598 kr. Der findes mange andre datoer til kun lidt flere penge.

  nat2

  SE FLY-TILBUD HER

  Flybillet er en tur/retur-billet, selvom der står "Enkelt rejse", det er bare måden StarTour beskriver sine flyrejser – men når du klikker inde på tilbuddet, så vil du kunne se, at det er en tur/retur-billet.

   

  Fly fra Billund

  1.598 kr.

  Hotel med all-inclusive

  638 kr.

  TOTAL (per person)

  2.233 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedato: 18.05. – 25.05.2016 (og andre datoer fra mai til august)
  • Rejselængde: 8 dage (1 uge)
  • Flyselskab: StarTours TUIfly
  • Til: Laganas, Zankythos, Grækenland
  • Hotel: 3* Natalie Htel
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: Selvforplejning
  • Gennemsnitstemperatur: 24⁰ C
  • Vandtemperatur: 24⁰ C

   

   

  Lejebil

  Fordi der er så meget at opleve på Zankythos, anbefaler jeg at leje en bil. På holidaycars.com kan du finde biler til kun 946 kr. (473 kr. pr. person) for hele ugen!

  Her kan du leje bilen.

   

  Transport til/fra hotellet

  Hotellet ligger blot 8 km fra lufthavnen, så hvis du ikke vil leje bil, så anbefaler jeg at tage en taxa til hotellet. Turen koster ca. 12 Euro (ca. 90 kr.) hver vej.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *