• 08 dec 2015

  Wellness på Usedom: 3 eller 4 dage på et lækkert 4* slotshotel til kun 739 kr. inkl. morgenmad, adgang til spa’et, og aftensmad på en Michelin-restaurant

  rsz_use

  Luksusophold på en af de smukkeste øer i Tyskland! Usedom, der er omringet af Østersøen, byder på et betagende naturlandskab, kilometerlange strande og masser af muligheder for wellness. Forkæl dig selv med et 4-stjernet hotelophold med fri adgang til et asiatisk inspireret wellness-center og en 3-retters middag på hotellets et-stjernede Michelin-restaurant.

   

  Hotellet

  Romantik Hotel Esplanade er et slotshotel, der blev bygget i 1896 i art noveau-stil. I dag emmer hotellet stadig af en romantisk stemning, da den traditionelle indretning er bevaret. Her kan du nyde et ekstravagant ophold med gourmetmiddag og masser af wellness. På ankomstdagen får du serveret en 3-retters middag på Restaurant Epikur, som er en del af hotellet. Restaurant Epikur har fået tildelt en Michelin-stjerne, så du kan godt begynde at glæde dig til denne kulinariske oplevelse, der tilberedes af gourmetkokken Tom Wickboldt og hans team.

  Jeg har fundet denne rejse (3 dage) på TravelBird.dk til kun 739 kr. pr. person ved en rejse for 2 (4 dage til 969 kr.). Der findes datoer fra december 2015 til april 2016.

  use2

  SE REJSE-TILBUD HER

   

  Rejsen inkluderer:

  • 2 eller 3 overnatninger på dobbeltværelse på Romantik Hotel Esplanade****
  • Stor morgenmadsbuffet
  • 1x 3-retters middag på Restaurant Epikur
  • 1 flaske mousserende vin per værelse
  • Ved 3 overnatninger: kaffe og kage
  • Fri adgang til wellness-centret Shehrazade
  • 10% rabat på massage- og spabehandlinger

   

  Hvordan kommer man til Usedom

  Fra København er det nemmest at tage færgen Trellenborg – Sassnitz (Usedom). Turen tager 4 timer og koster 600 kr. inkl. bil  (tur/retur).

  Kommer du fra Jylland er det ca. 4½ time fra den dansk-tyske grænse.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Wellness på Usedom: 3 eller 4 dage på et lækkert 4* slotshotel til kun 739 kr. inkl. morgenmad, adgang til spa’et, og aftensmad på en Michelin-restaurant

  1. Ranveig Bjørklid Levinsen says:

   Hvordan er det med kæledyr, er det en mulighed fir, at gave hund med på hotellet?

  2. Camilla says:

   hej.. Hva så med mad dagen efter.? Det er ikke med i prisen? Eller hvordan foregår det.? 

   • Rejsespejder says:

    Hej Camilla,

    ja, middagen på Michelin-restauranten er kun inkluderet den første dag. men der findes masser af andre gode (prisvenlige)-restauranter. Især på den polske side af øen.

    Her er et overblik

    https://goo.gl/NyzgPP