• 30 jul 2018

  Wellness i Nordtyskland: 3 dage på et fantastisk 4* hotel fra kun 659 kr. inkl. morgenmad og fri adgang til wellness

  Trænger du til ro og afslapning i naturskønne omgivelser, så er dette tilbud lige noget for dig. Et wellnessophold i Nordtyskland, hvor du kommer til at bo i helt fantastiske omgivelser med 1 minuts gang til en smuk sø med egen privat badeplatform, golfområde og en skøn nationalpark under 1 times kørsel væk. Hvis du bare gerne vil flade helt ud, så får du rig mulighed for det i hotellets 950 m2 store wellnessafdeling. Her er der både indendørs pool, fitnesscenter og spaområde med blandt andet boblebad, urte-dampbad, afslapningsrum og saunaer. Så hvis du trænger til et par dage væk fra hverdagens stress og jag, så er dette lige noget for dig!

  Wellness-ophold ved Fleesensee
  august - december
  659 kr.
  4* TUI BLUE Fleesensee
  inkl. morgenmad og fri adgang til wellness
  fra659 kr.

  Billigt wellness-ophold i Nordtyskland

  travelbird.dk har jeg fundet et lækkert tilbud på det 4* TUI BLUE Fleesensee (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger som sagt i de skønneste omgivelser – midt i naturen ned til den smukke Fleesensee-sø og har det lækreste wellness-område, hvor du får rig mulighed for at geare helt ned. Et dobbeltværelse med udsigt til søen i 2 nætter koster fra 659 kr. pr. person inkl. morgenmad og fri adgang til både swimmingpool og wellness-området.

   

  OBS! Tilbuddet udløber om 2 dage!

   

  Tilbuddet inkluderer

  • TUI BLUE Fleesensee: 2 eller 3 overnatninger
  • Med morgenmad
  • Fri adgang til wellnessområde
  • Gratis badekåbe og tøfler under opholdet
  • 20% rabat på greenfee til Golf Club Fleesensee
  • En flaske mineralvand på værelset

   

   

  Tilbuddet kan benyttes fra august til december – hvilket vil sige, at du også kan booke opholdet i f.eks. efterårsferien. Priserne kan variere lidt fra måned til måned. De billigste priser finder du i oktober, november og december. August og september er generelt en anelse dyrere.

   

  Som med ethvert andet Travelbird-tilbud kommer der et bookinggebyr oveni (150 kr.).

   

   

  Transport til/fra hotellet

  Hotellet ligger ca. 3 timer og 45 minutters kørsel fra grænsen (364 km), så med dette tilbud vil det helt klart være nemmest at køre derned i bil, hvilket også giver dig en større frihed til at opleve det omkringliggende område. Fra hotellet har du ca. 2 timer og 20 minutter til Hamborg centrum, hvis du nu skulle trænge til at opleve lidt storby og måske få shoppet lidt.

   

   

  Rejsetip

  Hotellet ligger som sagt i skønne omgivelser, der giver rig mulighed for f.eks. vandreture og cykelture – TUI BLUE Fleesensee har deres egen app (Blue App), hvor du kan få forskellige ideer og inspiration til, hvad du kan opleve i området. Heruodver kan appen også give dig et overblik over, hvad der sker på hotellet.

   

   

  Hotel-indtryk

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her