• 28 jul 2018

  Wellness ved Østersøen til kun 449 kr. inkl. hotel, morgenmad, velkomstdrink og adgang til wellness

  Turen går til Lübeck, og her står den på wellness og afslapning! Den tyske by ligger lidt over 2 timers kørsel fra den danske grænse, og her kan du både gå på shopping i velkendte butikskæder og også lidt mere specielle butikker med blandt andet det kendte Lübecker Marzipan. Byen er meget charmende med bindingsværkshuse og gamle bygninger, som f.eks. Mariekirken. Hvis du er der på en mandag eller torsdag, så kan jeg anbefale dig at kigge forbi markedet på Rådhuspladsen.

  Wellness ved Østersøen
  august - december
  fra449 kr.
  2 dage i Lübeck
  med 3* hotel inkl. dagsbillet til Holstein Therme og morgenmad

  Wellness i Nordtyskland

  travelbird.dk har jeg i dag fundet et superlækkert tilbud på et wellness-ophold i Lübeck. Her får du en overnatning (du kan også vælge 2 eller 3 overnatninger) på Ibis Lübeck City Hotel. Opholdet er inklusive morgenmad, velkomstdrink, gratis parkering og dagsbillet til wellnesscenteret Holstein Therme. Du kan finde tilbuddet på et hav af datoer i resten af året – så det burde bestemt være muligt at finde en dato, der passer ind i kalenderen!

   

   

  Hotellet i Lübeck

  Du bor på Ibis Lübeck City Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i den gamle bydel af Lübeck med kun 800 meter fra hovedbanegården til hotellet. Der er som sagt inkluderet morgenmad, velkomstdrink og gratis parkering på hotellet, og så er der også gratis wifi.

   

   

  Holstein Therme

  Holstein Therme er et fantastisk wellnesscenter på 1.000 m2. Her får du både diverse saunaer, f.eks. finsk sauna eller afslapningssauna med musik og stjernehimmel. Der er også dampbade, opvarmet udendørspool, indendørspool og isbad, hvis du trænger til at køle lidt ned. Hele stedet emmer af afslapning og ro! Og er det ikke lige præcis, hvad du har brug for?

   

   

  Rejsen indeholder

  • ibis Lübeck City: 1, 2 eller 3 overnatninger
  • Morgenmad
  • Velkomstdrink
  • Dagsbillet til Holstein Therme (fra 13 år og op)
  • Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

   

  Som med ethvert andet Travelbird-tilbud kommer der et bookinggebyr oven i prisen (150 kr.).

   

   

  Hvordan kommer jeg til Lübeck?

  Lübeck er som sagt kun 2 timers kørsel fra den danske grænse, så du kan sagtens køre derned (der er nem adgang fra motorvejen til hotellet). Hvis du ikke har mulighed for at køre, så kan du også tage toget eller bussen (både fra Jylland og Sjælland). Hvis du vil med bus, så kan jeg anbefale dig at benytte dig af Flixbus.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  10 kommentarer til Wellness ved Østersøen til kun 449 kr. inkl. hotel, morgenmad, velkomstdrink og adgang til wellness

  1. Simon says:

   Hej rejsespejder! Der står 2 dags wellness ophold, men mener du så at det kun er med 1 overnatning til prisen 399 pr person? Vh Simon

   • Rejsespejder says:

    Hej Simon,
    tak for din kommentar! Du har ret. Det er lidt misvisende med lige præcis dette tilbud fordi der kun er adgang til spa’et på en af dagene. Så jeg har rettet artiklen. Ved langt de fleste spa-tilbud med én overnatning har man faktisk adgang til spa’et på begge dage (ankomst- og afrejsedagen). Så man har reelt 2 dage :).

  2. Sanne says:

   Hej.

   Når det inkluderer en dagsbillet er det så kun en enkelt dag det er muligt at benytte sig af spa området? (mere fx hvis man vælger 3 overnatninger om det så kun er en enkelt dag man kan besøge spa-delen)?

   • Rejsespejder says:

    Hej Sanne,

    Man får en enkelt wellness-billet pr. person ved ankomst til hotellet, som man kan bruge på den dag, der passer en bedst. Bestiller man flere dage, får man altså ikke flere nætter med, som det ser ud nu. 🙂

  3. Kim says:

   Kan det være rigtig, at hvis vi er en familien med 2 voksne og 3 børn. Så skal vi booke 3x og betale 3x150kr for booking gebyr?

   • Rejsespejder says:

    Hej Kim,
    det burde ikke være. Bookinggebyret skulle meget gerne være pr. booking og ikke pr. person :).

  4. Hussein says:

   Hej.
   Er den 1 sept. Fuld booket

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Hussein
    Jeg kan se, at 1. sept. desværre er fuldt booket. Men hvis du klikker på tilbudslinket i artiklen, får du en fin oversigt over de ledige datoer – og der er stadig en del at vælge imellem 🙂

  5. Maria says:

   Der ikke mange ledige dage tilbage. Kan tilbudet kun bruges frem til december 2017?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Maria,
    Jeg har lige tjekket – og så vidt jeg kan se er der ledige datoer på alle dage i oktober (undtaget d. 06.10. og 07.10.) og november (undtaget d. 25.11.). Tilbuddet kan bruges frem til december 2017 ja 🙂

  Comments are closed.

  Se tilbud her