• 29 feb 2020

  Weekendtur til dejlige Sverige: fra Grenaa til Halmstad fra kun 498 kr. inkl. bil med op til 5 personer

  Trænger du også til at komme et par dage væk fra hverdagen? Så skal du læse med her. Du kan lige nu komme på weekendtur til utrolig naturskønne Halmstad i Sverige. Byen befinder sig på den svenske vestkyst, og er du interesseret i kunst og arkitektur, så går du ikke galt i byen i charmerende Halmstad! Er du dermed mere typen, som vil ud i naturen, så skal du ikke bevæge dig langt omkring, før du inden for rækkevidde har de dejligste strande, flotte skove og fantastiske fiskemuligheder. Med andre ord kan du tage på weekendtur til Sverige, hvor du i den grad har mulighed for at få ladet batterierne op.

   

  Det er Stena Line, der har åbnet op for en direkte rute mellem Grenaa og Halmstad, og de åbner ruten med stil. De har nemlig sørget for et superfedt tilbud! Tilbuddet kan du læse meget mere om nedenfor.

  Smuttur til Halmstad
  februar og marts
  fra498 kr.
  Grenaa
  Halmstad
  Weekend i Sverige
  inkl. bil med op til 5 personer
  498 kr.

  Getaway til Sverige

  Hvis du gerne vil en tur til Sverige for billige(!) penge, så er det nu, du skal pakke rygsækken, tage fire venner eller familiemedlemmer under armen og sætte jer i bilen med kurs mod Grenaa. Det er i februar og marts muligt at komme til Halmstad for en slik. Og det er jo bestemt ikke til at klage over.

   

  I februar og marts 2020 har Stena Line et vanvittigt tilbud, hvor du kan komme på weekendtur for kun 498 kr. inkl. bil med op til 5 personer! Det vil sige, at hvis du fylder bilen med 4 ekstra, kan I komme afsted for kun 100 kr. pr. person. Det kalder jeg et knaldtilbud, når man tager i betragtning, at bil er inkluderet i prisen! Det er muligt at rejse på torsdage, fredage eller lørdage – så der skulle være rig mulighed for at finde den perfekte weekendafgang.

   

  OBS: Hvis du gerne vil have fingrene i billetterne, gælder det om at være hurtig. Der er kun et begrænset antal billetter!

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Billeder fra Halmstad

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her