Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 76 kr.
Stockholm-Sverige-banner
Fly

Billige fly til Stockholm: Tur/retur-billetter fra kun 76 kr.

Fly |

Billige fly til Stockholm: Tur/retur-billetter fra kun 76 kr.

Så er der dømt skandinavisk storbyferie! Hvis jeg skal være helt ærlig, så har vores svenske naboer altså en ganske charmerende hovedstad. Stockholm tilbyder uden tvivl en af Nordens bedste storbyferier. Stockholm er nemlig en urban skønhed omgivet af vand og en imponerende skærgård. Samtidig er det nu kanonbilligt at flyve til den svenske hovedstad! Så hvis en billig rejse til Stockholm lyder som dit næste rejseeventyr, så skal du spidse ører nu. Jeg har nemlig fundet superbillige fly til Stockholm 🇸🇪🏙

Stockholm tur/retur

september – oktober

fra

76 kr.

Aalborg (og København) ✈ Stockholm

Billige fly til Stockholm

Rejse til Stockholm – fly

Fra Danmark kan du flyve direkte til Stockholm fra både København, Billund, Aarhus og Aalborg.

København var længe den billigste afrejselufthavn, da Norwegian ofte tilbyder tur/retur-billetter fra ca. 500-600 kr. (fra Billund og Aarhus koster billetter markant mere hos SAS).

Rollen som den billigste afrejselufthavn har Aalborg dog overtaget – godt og grundigt!

Ryanair er nemlig begyndt at operere en direkte rute fra Aalborg til Stockholm, og lige nu kan du booke billige flybilletter.

Der er direkte afgange på alle tirsdage, torsdage og lørdage. I skrivende stund koster rigtig mange afgange i  september og oktober under 200 kr. tur/retur. Selv i efterårsferien kan du finde ganske billige fly (f.eks. 18.10. – 20.10./22.10.).

I tilbudsboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet tur/retur-billetter fra tirsdag den 4. oktober til torsdag den 6. oktober til kun 76 kr.

Som prikken over i’et kan jeg fortælle dig, at der både er direkte jernbaneforbindelse til Aalborg Lufthavn og gratis parkering. Så uanset om du kører eller tager toget, er det dejligt nemt at flyve fra Aalborg Lufthavn 😉

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra Aalborg

  • Alle tirsdage, torsdage og lørdage (september og oktober)

Rejse til Stockholm – hotel

Nu hvor flybilletterne er så billige, har du lidt ekstra monetos at spendere på hotellet. Prisniveauet i Stockholm minder en del om hotelpriserne i f.eks. København.

Hoteller i Stockholm

Billeder fra Stockholm

Rejse til Stockholm

Rejse til Stockholm

Rejse til Stockholm

Rejse til Stockholm

Oplevelser i Stockholm

Især Vasamuseet og Stockholms gamle bydel trækker turister til. Disse seværdigheder er i hvert fald to af byens absolut største attraktioner. Men du kan også komme på mange andre spændende ture. Dem kan du f.eks. læse mere om på getyourguide 😉

Oplevelser i Stockholm

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Stockholm: Tur/retur-billetter fra kun 76 kr.Billige fly til Stockholm: Tur/retur-billetter fra kun 76 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud