• 26 sep 2018

  Weekendtur til Cote d’Azur: 2 nætter på et flot 4* hotel i Nice til kun 962 kr. inkl. fly

  Bonjour! I dag har jeg fundet en lækker lille tur til den sydfranske kystby Nice. På mange måder er Nice den franske rivieras hovedstad – og et af de allerbedste steder du kan opleve rivieraens fulde charme. Stranden er et mageløst sted for en aftentur ved solnedgang, og byen byder på både historisk arkitektur, fantastisk shopping og et pragtfuldt udvalg af restauranter og barer! Nice tilbyder med andre ord de perfekte forudsætninger for en skøn weekendtur!

  Weekendtur til Cote d'Azur og Nice
  oktober - februar
  962 kr.
  København
  Nice
  Hotel i Nice
  f.eks. det 4* Villa Bougainville
  364 kr.
  Billige fly til Nice
  inkl. 10 kg håndbagage
  598 kr.
  Sørg for at vælge billetterne med de bedste flytider 😉
  Hotel
  364 kr.
  Fly
  598 kr.
  Total (pr.person)
  962 kr.

  Hotel i Nice

  Normalt kan hoteller i Nice godt være lidt pebret, men i dag er det lykkedes mig at finde et lækkert og billigt 4* hotel i Nice! Jeg har nemlig fundet det 4* Villa Bougainville (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har en både lækker og praktisk placering, da det ligger lige ved siden af hovedbanegården og kun 12 minutters gang fra stranden! Og centrum ligger kun 300 meter væk.

   

  Oprindeligt blev hotellet bygget i 1928, men det blev renoveret så sent som i 2015. Receptionen er døgnåben, og vil du gerne udforske Nice på cykel, kan hotelpersonalet hjælpe dig med cykeludlejning.

   

  Prisen for et dobbeltværelse i 2 nætter ligger på 728 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 364 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Nice, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Nice

  Lige nu kan du finde billige flybilletter fra København til Nice med Norwegian. Jeg har f.eks. fundet en hyggelig weekendtur fra København den 17.11. – 19.11. til 598 kr. Norwegian tillader gratis 10 kg håndbagage.

   

  Du kan rejse til Nice hele året, men de allerbilligste billetter finder du i november og december. Og her kan du finde billige billetter til både hverdags- og weekendture. Priserne fra oktober til februar varierer generelt mellem ca. 600 og 800 kr. Det er desværre ikke muligt at finde direkte afgange fra Billund eller Aalborg.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 17.11. – 19.11. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Som du kan se på billedet herunder, så har Norwegian rigtig mange billige datoer i f.eks. november 😉 Jeg vil anbefale dig at tjekke deres lavpriskalender for at finde de billigste datoer. Bagefter kan du så se, om du kan finde billetterne billigere inde på travelmarket.

   

   

  Lavpriskalender

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er supergode muligheder for at tage offentlig transport rundt i området ved Cote d’Azur. Det samme gælder transport fra lufthavnen til hotellet. Her kan du f.eks. nemt hoppe på toget fra St-Laurent-du-Var, som ligger lige ved lufthavnen. Du skal af ved stoppet Nice Ville. Herfra har du under 300 meter til hotellet. Togturen tager i øvrigt kun 11 minutter og koster under 20 kr.

   

  Alternativt kan du også tage bussen direkte fra terminal 1 (linje 23 og 52), som er lidt billigere (ca. 12 kr.). Denne tur tager ca. 20 minutter. Dog kører denne bus kun fra kl. 5 til kl. 20. Der er også en ekspres-bus, som kører stort set hele dagen og natten (linje 98 og 99). Ekspres-bussen koster 6 euro (ca. 40 kr.).

   

   

  Rejsetip

  Der kører busser hvert 20. minut fra Nice til Monaco, og sådan en tur koster kun 1,50 Euro (ca. 10 kr.). Du kan købe billetterne hos chaufføren i bussen. Jeg anbefaler, at du sidder i højre side af bussen, når du kører østpå til Monaco (og i venstre side, når du kører hjem igen). Så får du nemlig den storslåede udsigt med! Og den kan du nyde i de 45 minutter, som turen tager. Jeg anbefaler også, at du tager bus nummer 100 og ikke 100X, da ekspresbussen ikke kører langs kysten. Og det ville være en skam at gå glip af den vidunderlige udsigt. Desuden er bus 100X kun 10 min. hurtigere.

   

  Monaco, som i øvrigt er verdens næstmindste land, er hjemby til nogle af verdens største stjerner, kasinoer og selvfølgelig det mest prestigefyldte Formel 1-løb på F1-kalenderen. Når det så er sagt, behøver du overhovedet ikke være millionær for at opleve det lille fyrstedømme.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Weekendtur til Cote d’Azur: 2 nætter på et flot 4* hotel i Nice til kun 962 kr. inkl. fly

  1. Helle says:

   Er det muligt at tage 2 voksne og 2 børn aftes i vinterferien ? Hvad vil prisen være ? Og er det egnet til den årstid samt børn i alderen 6 og 9 år

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Helle 🙂

    Det er skam muligt, men det kan ikke undgås, at prisen stiger. Hvad prisen vil være afhænger fuldstændig af, hvornår og hvor længe I rejser.

    Jeg vil anbefale dig at lege lidt med datoerne på skyscanner: https://rejsespejder.dk/om5n

    Norwegians lavpriskalender er også god til at få et overblik:
    https://rejsespejder.dk/tlae

    Jeg synes bestemt godt, at man kan tage børn med. På denne tid af året bliver det selvfølgelig bare ikke badeferie. 🙂

  2. Anders says:

   Prisen passer ikke

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Anders 🙂

    Både fly- og hotelpriser reguleres automatisk i takt med efterspørgslen. Denne artikel er over 2 uger gammel, og så er det meget normalt, at priserne har ændret sig.

    Netop fordi både fly- og hotelpriserne relativt hurtigt kan ændre sig, tager jeg altid screenshots som dokumentation. 🙂

  3. Dennis says:

   Hvor kan jeg købe dette?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Dennis,
    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (ved at klikke på billederne i boksene eller ved at klikke på knapperne med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker i øvrigt fly og hotel hver for sig.
    Sig endelig til, hvis du har nogle spørgsmål 🙂

  se fly se hotel