• 09 jun 2017

  Weekendophold i vandland: 3 dage ved det tyske Vesterhav til kun 493 kr.

  Her er noget for dig, der elsker smuk natur, fredelige omgivelser og hvor der samtidig er mulighed for masser af aktiviteter! I dag har jeg fundet et weekendophold til den skønne tyske Vesterhavsby Tossens, der byder på dejlige ferielejligheder, et stort vandland og et væld af aktiviteter for store og små.

  Du skal bo på feriecenteret ”Center Parcs Park”, hvor der er rig mulighed for at plaske rundt i vandlandets mange indendørs og udendørspools og prøve de sjove vandrutsjebaner. For børnene er der bl.a. legepladser, miniklub og adventure golf og de større legebørn kan benytte sig af sportsfaciliteter såsom tennis, squash og bowling. Hele denne herlighed ligger i dejlige omgivelser midt i nationalparken Wattenmeer og der er kun 8 minutters gang til stranden, hvor du kan dyppe fødderne i Vesterhavet.

  Det er muligt at tage på weekendophold her både som par og som familie på forskellige datoer i skolernes sommerferie. Jeg har f.eks. fundet en weekend fra d. 30.06. – 02.07., hvor du kan bo i en hotellejlighed i 2 nætter til kun 1.324 kr., dvs. 662 kr. pr. person ved en rejse for 2. Du kan også vælge at hive hele familien med og bo i en 6-personers comfort-hytte til kun 2.960 kr., dvs. 493 kr. pr. person ved en tur for 6. ** OPDATERING ** Desværre ser det ud, at comfort-hytterne til 6 personer er udsolgte på datoerne

     SE HOTEL-TILBUD HER

  ** OPDATERING ** Desværre ser det ud, at comfort-hytterne til 6 personer er udsolgte på datoerne

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 23.06. – 25.06.
  • 30.06. – 02.07.
  • 07.07. – 09.07.
  • 14.07. – 16.07.
  • og andre

   

  Hvordan kommer jeg til Center Parcs Park

  Det nemmeste og billigste er at køre til parken. Fra grænsen er der lidt over 3,5 times kørsel til ferieparken og der er gratis parkering.

   

  Hotel-indtryk

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Weekendophold i vandland: 3 dage ved det tyske Vesterhav til kun 493 kr.

  1. Camilla says:

   Lige gyldigt hvilke datoer jeg nærmest vælger i august så er netop det du viser udsolgt. Øv. Kan bo andre steder men ikke det du skriver om. 

   • Rejsespejder says:

    Hej Camilla,

    ja – det gik virkelig hurtig – og det ser ud, som om de fleste datoer er udsolgt :/

  2. Pernille says:

   Kan det passe det allerede er udsolgt? Eller kigger jeg forkert

   • Rejsespejder says:

    Hej Pernille,

    ja – det gik virkelig hurtig – og det ser ud, som om de fleste datoer er udsolgt :/

  3. Karina Hansen says:

   Tak for godt tip. 

   Er entre til badeland incl i den pris ??

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Karina,

    Tusind tak for det! Ja, entre til badelandet er med i prisen 🙂 Når du vil booke opholdet, så kan du scrolle ned på booking.coms side og næsten nederst får du en oversigt over, hvad der er med i prisen og hvad der koster lidt ekstra at benytte (som f.eks. bowling). 🙂