Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.567 kr.
rsz_toscanashutterstock_366902579
Pakkerejser

Vintur til Toscana: 3 nætter på idyllisk landejendom til kun 2.567 kr. inkl. fly, morgenmad, lejebil og vinsmagning på 3 vingårde

Pakkerejser |

Vintur til Toscana: 3 nætter på idyllisk landejendom til kun 2.567 kr. inkl. fly, morgenmad, lejebil og vinsmagning på 3 vingårde

Toscana er bare noget helt særligt. Det ved enhver, der selv har kørt rundt i Italiens mest idylliske og charmerende region. Solen, landskaberne, renæssance- og middelalderbyerne og alle de fantastiske vinmarker – for slet ikke at tale om det lækre toscanske bondekøkken ‘cucina contadina’! Der er virkelig meget at glæde sig til. I dag har jeg fundet et virkelig lækkert tilbud, hvor du i sandhed får lov at opleve sjælen af Toscana – rejsen inkluderer nemlig et ophold på den skønneste landejendom i Chianti-provinsen og vinsmagning på 3 lokale vingårde!

Vin og sol i Toscana

fra

2.567 kr.

Rejsetilbuddet, som jeg her har fundet på takeoffer, hører uden tvivl til i livsnyder-kategorien! Så snart du lander i Italien (enten i Pisa eller Bologna), bliver du udstyret med din egen lejebil med fri kilometer. Det må siges at være lidt af en invitation – værsgo, kør du bare ud og opdag alle Toscanas herligheder!

Tilbuddet byder dog på langt mere end blot fly og lejebil – du kommer nemlig til at bo på den supercharmerende og meget idylliske landejendom Agriturismo Relais Campiglioni (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Tidligere gæster beskriver stedet som et smukt, roligt og superhyggeligt sted, hvor du kan slappe fuldstændig af. Og selvom du kommer til at bo på en meget romantisk toscansk landejendom, kan du alligevel nyde moderne faciliteter i form af udendørs pool, en børnepool og en jacuzzi. Og wifi er der skam også! Morgenmadsbuffeten kan du også glæde dig til – der vil bl.a. være et udvalg af råvarer fra stedets egen produktion.

Men vi er ikke færdige endnu. For tilbuddet inkluderer også vinsmagninger på tre forskellige vingårde: ”Cantalici” hvor du smager 7 forskellige vine og olivenolier, “Castello di Brolio” hvor du smager 3 forskellige vine og “Semboloni” hvor der vil være en vin- og trøffelsmagning. Det bliver uden tvivl tre eminente smagsoplevelser!

Rejsetilbuddet kan benyttes fra april til august, og du kan både flyve fra Billund til Pisa og fra København til Bologna. De billigste rejser finder du fra Billund i april, hvor du f.eks. den 22.04. – 25.04. kan finde en 3-dages-tur til kun 2.567 kr. pr. person (5.134 kr. i alt). Det er muligt at finde rejsen med forskellige rejselængder – lige fra 3 dage til en hel uge.

OBS! Dette er et tidsbegrænset tilbud! Tilbuddet slutter om 8 dage (lørdag den 10.02.).

Tilbuddet inkluderer

 • Direkte fly fra København (til Bologna) eller Billund (til Pisa) tur/retur
 • Billeje under hele opholdet Fiat 500 eller lign. (afhentes og afleveres i lufthavnen) inkl. fri kilometer og lovpligtige forsikringer
 • Et stk. håndbagage pr. person
 • 3 – 7 overnatninger i standard dobbeltværelse på Agriturismo Relais Campiglioni
 • Gratis opgradering til Superior værelse ved ledighed
 • Daglig morgenmad med kager og andre toscanske lækkerier (delvis lavet af råvarer fra landstedets egen produktion)
 • Vinsmagning på vingården ”Cantalici”, hvor der smages på 7 forskellige vine og olivenolier
 • Vinsmagning på vingården “Castello di Brolio”, hvor der smages på 3 forskellige vine
 • Vinsmagning og trøffelsmagning på vingården “Semboloni”
 • 1x adgang til jacuzzi pr. person under opholdet (adgang afhænger af vejrforhold)
 • Fri adgang til opvarmet udendørs swimmingpool (åben: 6. april – 31. oktober)
 • Rabatter og gode tilbud på restauranter i området
 • Gratis wifi på hotellet
 • Gratis parkering på hotellet

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Vintur til Toscana: 3 nætter på idyllisk landejendom til kun 2.567 kr. inkl. fly, morgenmad, lejebil og vinsmagning på 3 vingårdeVintur til Toscana: 3 nætter på idyllisk landejendom til kun 2.567 kr. inkl. fly, morgenmad, lejebil og vinsmagning på 3 vingårde

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud