• 16 okt 2018

  Vinterrejse til smukke Madeira: 1 uge på Cristiano Ronaldos luksuriøse 4* hotel til kun 2.848 kr. inkl. fly og morgenmad!

  Atlanterhavsøen Madeira er en pragtfuld, portugisisk vinterdestination, hvis frodige natur og varme vinterklima skaber de helt perfekte rammer for en lækker og afslappende ø-ferie. Denne gang har jeg dog piftet rejsen lidt op med et ret specielt hotel! Du skal nemlig bo på Cristiano Ronaldos luksushotel – Pestana CR7! Hvis du er Barcelona-fan eller bare ikke kan fordrage Cristiano Ronaldo, så vil jeg skynde mig at sige, at du selvfølgelig sagtens kan finde en andet hotel – der er rigtig mange fine hoteller på skønne Madeira! Er du til gengæld stor Ronaldo-fan, så er det her den ultimative hotel-oplevelse!

  Luksusrejse til Madeira på CR7's hotel
  november - marts
  2.848 kr.
  København
  Madeira
  Hotel på Madeira
  f.eks. Ronaldos 4* Pestana CR7 Funchal
  1.662 kr.
  Billige fly til Madeira
  inkl. 10 kg håndbagage
  1.186 kr.
  Hotel
  1.662 kr.
  Fly
  1.186 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  2.848 kr.

  Hotel på Madeira

  Siiuu! Alle kender Cristiano Ronaldo, og alle har en mening om ham. Men du var måske ikke klar over, at Ronaldo faktisk har sine egne hoteller. Og et af dem finder du i Ronaldos fødeby Funchal på øen Madeira. Hotellet hedder Pestana CR7 Funchal (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excllence) og er resultatet af et partnerskab mellem Ronaldo og hotelkæden Pestana.

   

  Selvom Trivago kalder det et 5* hotel, er det officielt “kun” et 4* hotel – men bestemt i den meget luksuriøse ende! Det elegante hotel ligger kun 300 meter fra Funchal Marina og byder på en lækker udendørs swimmingpool med en skøn atlanterhavsudsigt. Både Ronaldo og fodbold er – sjovt nok – gennemgående temaer på hotellet. Pestana CR7 Funchal har også et veludstyret fitnesscenter (lige i Ronaldos ånd) og et spa- og wellnesscenter, du kan benytte mod et gebyr. Og naturligvis finder du Ronaldo-museet en kort gåtur fra hotellet.

   

  Når man først hører om et CR7-hotel, kunne man let få tanken, at det er ren marketing. Men hotellets meget flotte anmeldelser (som inkluderer et par begejstrede danskere) vidner om, at Pestana CR7 Funchal ikke blot handler om CR7-brandet. Du får et ganske luksuriøst hotel med en lækker beliggenhed i Funchal og rigtig gode faciliteter.

   

  Prisen for et dobbeltværelse i en hel uge på Pestana CR7 Funchal er 3.323 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.662 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Madeira, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Madeira

  Norwegian har lige nu nogle rigtig fine priser på fly fra København til Madeira. Fra november til januar kan du finde priser til under 1.200 kr.

   

  Du kan generelt finde de billige afgange på næsten alle tirsdage, torsdage og enkelte lørdage fra november til marts. Jeg har f.eks. fundet billetter fra torsdag den 03.01. til torsdag den 10.01. til kun 1.186 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Som du kan se på billedet herunder, så har Norwegian rigtig mange billige datoer i f.eks. januar. Jeg vil anbefale dig at tjekke deres lavpriskalender for at finde de billigste datoer. Bagefter kan du så se, om du kan finde billetterne billigere inde på travelmarket (OBS! Hvis du vil tilkøbe bagage, så er det næsten altid billigere at gøre det direkte gennem Norwegian).

   

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger som sagt centralt i Funchal. Derfor kan du nemt og billigt tage en bus fra lufthavnen ind til centrum. En billet koster 3.35 euro (25 kr.), og turen tager ca. 38 minutter.

   

   

  Hotel-indtryk

  Man er ikke i tvivl om, hvis hotel det er!

   

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel