Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Mulighed for helpension fra 4.914 kr.
Savoy-Saccharum-Spa-Resort-Calheta-Madeira-Portugal-banner-1280-x-1280-1080x1080
Pakkerejser

LUKSUS på Madeira: 1 uge på et lækkert 5* resort fra kun 4.914 kr. p.p. inkl. fly

Pakkerejser |

LUKSUS på Madeira: 1 uge på et lækkert 5* resort fra kun 4.914 kr. p.p. inkl. fly

Trænger vi ikke alle til lidt selvforkælelse og luksus i fantastiske omgivelser? Så har jeg i hvert fald fundet noget, som rammer plet! Der er nemlig billige flybilletter til den portugisiske atlanterhavsø Madeira. Oven i hatten har jeg så fundet et virkelig lækkert, femstjernet luksusresort – et af øens allerbedste! Så det kan du godt glæde dig til. I øvrigt er Madeira et sandt naturparadis, der samtidig byder på et lunt og mildt klima året rundt på grund af øens placering i Atlanterhavet (lidt nord for De Kanariske Øer) – i december er der f.eks. tit omkring 20 grader 🏝️

Oplev fantastiske Madeira

december – marts

fra

4.914 kr.

✈️ fra København

✨Vildt luksusresort

🌄 Fantastisk natur

1 uges luksusrejse til Madeira

Luksusrejse til Madeira

Hvis du leder efter luksus, så tillad mig at præsentere dig for et af Madeiras bedste hoteller – det femstjernede Savoy Saccharum Spa & Resort (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Savoy Saccharum er et supermoderne, overdådigt og gennemført luksusresort i absolut topklasse. Resortet ligger i Calheta på Madeiras sydlige kyst – lige mellem Madeira-bjergene og Atlanterhavet. Du får således den smukkeste, mørkeblå Atlanterhavsudsigt, lige så langt øjet rækker – en udsigt du bl.a. kan nyde fra den umanérligt elegante infinity-pool.

Der er i alt tre pools – to udendørs og én indendørs. Herudover er der også fitnesscenter, solterrasse og legeplads. Samtlige værelser er indrettet af den lokale kunstner og indretningsarkitekt Nini Andrade Silva. Så der er langt fra tale om kedelige, konforme hotelværelser.

Som navnet antyder, er Savoy Saccharum et sparesort, og du kan mod betaling modtage de skønneste massage- og wellnessbehandlinger, der samtidig giver adgang til spaområdet. Jeg kunne sagtens fortsætte med at fortælle om alle hotellets fortræffeligheder. Men så lang tid har du nok alligevel ikke. I stedet vil jeg blot henvise til videoen og billederne nedenfor. Wow!

Luksusrejse til Madeira – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Corendon.

Det er kun muligt at flyve fra København, og du kan booke rejsen i hele vintermånederne frem til og med marts.

Lige nu finder du den billigste afgang i januar. Med afrejse fra København lørdag den 13. januar koster rejsen kun 4.914 kr. pr. person.

Du kan tilkøbe morgenmad, halvpension eller helpension under bestillingen.

Madeira – frapriser (pr. person)

  • December: 6.238 kr.
  • Januar: 4.914 kr.
  • Februar: 6.034 kr.
  • Marts: 6.927 kr.

Vil du gerne fristes af flere gode rejsetilbud, kan du smutte forbi min side om afbudsrejser.

Video og billeder fra Savoy Saccharum Spa & Resort

Madeira

Madeira

Madeira

Transport til/fra lufthavnen

Fra lufthavnen til hotellet er der omkring 50 km, og du har forskellige muligheder ift. transport.

LEJEBIL: Jeg vil som udgangspunkt anbefale dig at leje en bil. På den måde har du transporten klar ved ankomst, og du kan frit køre rundt til øens forskellige seværdigheder. Den frihed er altid fantastisk at have.

TAXI: Hvis gerne du vil undgå lejebil, vil det nemmeste helt klart være at bestille en lufthavnstaxi. En taxitur fra lufthavnen til hotellet vil typisk koste omkring 400 kr. (dvs. 200 kr. pr. person).

SHUTTLEBUS: Du kan tilkøbe dette under bestillingen direkte gennem Corendon.

Oplevelser på Madeira

Hvis du mangler lidt inspiration i forhold til, hvad du kan opleve på Madeira, så smut forbi min guide til Madeira eller GetYourGuide.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

LUKSUS på Madeira: 1 uge på et lækkert 5* resort fra kun 4.914 kr. p.p. inkl. fly

LUKSUS på Madeira: 1 uge på et lækkert 5* resort fra kun 4.914 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud