• 22 okt 2019

  LUKSUS på Madeira: 1 uge på et lækkert 5* resort fra kun 3.194 kr. inkl. morgenmad og fly

  Står selvforkælelse og afslapning i luksuriøse omgivelser øverst på din ønskeliste, så rammer denne rejse bull’s eye! Jeg har nemlig fundet superbillige flybilleter til den portugisiske Atlanterhavs-ø Madeira, som jeg har kombineret med et uforskammet lækkert 5* hotel! Selvom Madeira i sig selv er en vidunderlig ø, så bliver rejsen alt andet lige meget mere luksuriøs og behagelig, når du får lov at nyde dine ferie på et stilfuldt luksushotel! Er du nysgerrig efter at høre mere? Så læs endelig videre!

   

  Psst, pga. Madeiras dejlige placering i Atlanterhavet, så har øen det skønneste klima året rundt – i november og december er der f.eks. omkring 20 grader. Endnu en god grund til at besøge natursmukke Madeira.

  Oplev fantastiske Madeira
  november - februar
  fra3.194 kr.
  København
  Madeira
  Hotel på Madeira
  f.eks. 5* Savoy Saccharum Resort & Spa
  1.903 kr.
  Billige fly til Madeira
  inkl. håndbagage
  1.291 kr.
  Hotel
  1.903 kr.
  Fly
  1.291 kr.
  Total (pr.person)
  3.194 kr.

  Hotel på Madeira

  Er du klar til en seriøs overdosis af luksus? Her kommer den nemlig i form af 5* Savoy Saccharum Spa & Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Exellence”)! Dette er et supermoderne, overdådigt og gennemført luksusresort i absolut topklasse. Savoy Saccharum ligger i Calheta ved Maderias sydlige kyst – lige mellem Madeira-bjergene og Atlanterhavet. Du får således den smukkeste, mørkeblå Atlanterhavsudsigt, lige så langt øjet rækker – en udsigt du bl.a. kan nyde fra den umanérligt elegante infinity-pool. Der er 3 pools – 2 udendørs og 1 indendørs, fitnesscenter, solterrasse og legeplads. Samtlige værelser er indrettet af den lokale kunstner og indretningsarkitekt Nini Andrade Silva, hvilket er med til at sætte hotellet i en klasse for sig.

   

  Som navnet antyder er Savoy Saccharum et spa-resort, og du kan mod gebyrer modtage de skønneste massage- og wellnessbehandlinger, der samtidig giver adgang til spa-området – du kan læse mere om behandlingerne her. Jeg kunne sagtens fortsætte med at fortælle om alle hotellets fortræffeligheder. Men så lang tid har du nok alligevel ikke. I stedet vil jeg blot henvise til billederne nederst i artiklen. Wauw!

   

  Et dobbeltværelse i 7 nætter inkl. morgenmad fra lørdag den 14. december til lørdag den 21. december koster 3.805 kr., dvs. 1.903 kr. pr. person ved en rejse for 2. Prisen for lignende ophold ligger stabilt på 543 kr. pr. nat. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Madeira, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Fly til Madeira

  I eksemplet har jeg fundet billige flybilletter med Norwegian fra København til Madeira til kun 1.291 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra lørdag den 14. december til lørdag den 21. december, men der findes en del datoer fra november og frem til februar. Det meste af februar er noget dyrere grundet vinterferien. Hvis du vil afsted i ferien, kan du f.eks. rejse fra d. 11.02. – 18.02. til 2.986 kr.

   

  Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige og/eller direkte fly fra Jylland.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 20.11. – 27.11. – her er nogle andre billige afgange.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Afgange på tirsdage og lørdage

  • 23.11. – 30.11.
  • 03.12. – 10.12.
  • 07.12. – 14.12.
  • 10.12. – 17.12.
  • 17.12. – 24.12.
  • 07.01. – 14.01.
  • 14.01. – 21.01.
  • 21.01. – 28.01.
  • 04.02. – 11.02.
  • 11.02. – 18.02. – henover vinterferien
  • 18.02. – 25.02.
  • og flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen til hotellet er der omkring 50 km. Det er muligt at tage en bus, men det kommer til at tage over 3 timer med ventetid osv., så jeg vil helt klart anbefale dig at leje en bil, tage en taxa eller booke transfer.

   

  Hvis du har tænkt dig at tage en taxa, så skal du regne med en pris på omkring 440 kr. Her bliver du kørt lige til døren. Det gør du også med en shuttlebus, her skal du dog dele bussen med andre, så turen kan tage en smule længere tid. Det koster ca. 190 kr. t/r for en delt shuttlebus pr. person – du kan se mere her. Den 3. mulighed er at leje en bil – det kan du læse mere om nedenfor.


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Lejebil på Madeira

  Hvis du vil leje en bil, så du kan udforske lidt af det øvrige Madeira, og det er faktisk slet ikke så dyrt. Jeg har f.eks. fundet en bil i hele rejseperioden til kun 153 kr. pr. person.

   

  Bilen får tilmed en flot 8,9 ud af 10-rating og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer på Madeira (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnen

  Hotel-indtryk

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til LUKSUS på Madeira: 1 uge på et lækkert 5* resort fra kun 3.194 kr. inkl. morgenmad og fly

  1. Nik says:

   Hej Rejsespejder,
   Er du sikker på TripSave er troværdigt?
   Har prøvet at ringe og skrive til dem og kan ikke få fat i dem

   • Nik says:

    Se bort fra sidste kommentar, fik fat i dem og løst udfordringen 🙂 !

    • Rejsespejder_CL says:

     Hej Nik 🙂

     Dejligt at høre, du fik løst udfordringen!
     Men for lige at svare på din kommentar, så kan du sagtens stole på Tripsave 😉

  2. Lone Bothmann Hansen says:

   Hej.
   Vinterferien d.11/2 til 18/2-2020
   Ægtepar med 1 barn 2 år
   Ægtepar . Ialt er vi 4 voksne og 1 barn
   Hotel Savoy Saccharum Maderia
   Inkl fly retur/retur og hotelt og morgenmad .
   Hvad koster det. Hilsen Lone

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lone 🙂

    Hvis man indtaster de oplysninger på fly- og hotelbookingsiderne, ender man med en pris på 13.196 kr. for flybilletter (2.640 kr. pr. person) og 9.053 kr. for 2 værelser til 4 voksne og 1 barn med morgenmad (1.811 kr. pr. person).

    I alt ender man med et beløb på 22.249 kr. (dvs. 4.450 kr. pr. person) 🙂

  3. Helena Christensen says:

   Er dette tilbud stadig mulig i vinterferien?

  se fly se hotel