07 sep 2017

LUKSUS på Madeira: 1 uge på et lækkert luksus-resort til kun 4.158 kr. inkl. morgenmad og fly

Står selvforkælelse og afslapning i luksuriøse omgivelser øverst på din ønskeliste, så rammer denne rejse bull's eye! Jeg har nemlig fundet superbillige flybilleter til den portugisiske atlanterhavs-ø Madeira, som jeg har kombineret med et uforskammet lækkert hotel! Selvom Madeira i sig selv er en vidunderligt skøn ø, så bliver rejsen alt andet lige meget mere spændende og behagelig, når du får lov at nyde dine ferie på et stilfuldt luksushotel! Er du nysgerrig efter at høre mere? Så læs endelig videre!

Selvforkælelse på atlanterhavs-ø
september
4.158 kr.
Copenhagen
Madeira
Hotel på Madeira
f.eks. det vilde Savoy Saccharum
3.360 kr.
Du skal selv indtaste datoerne 14.09. - 21.09. på bookingsiden
Du skal selv indtaste datoerne 14.09. - 21.09. på bookingsiden
Billige fly til Madeira
inkl. bagage
798 kr.
Hotel
3.360 kr.
Fly
798 kr.
Total (pr.person)
4.158 kr.

Hotel

Er du klar til en seriøs overdosis af luksus? Her kommer den nemlig i form af Savoy Saccharum Spa & Resort! Der er lidt tvivl om, hvorvidt hotellet har 4 eller 5 stjerner. Det er dog kun en mindre teknikalitet i denne sammenhæng. Der skal i hvert fald ikke herske nogen som helst tvivl om, at dette er et supermoderne, overdådigt og gennemført luksusresort i absolut topklasse. Savoy Saccharum ligger i Calheta ved Maderias sydlige kyst – lige mellem Madeira-bjergene og Atlanterhavet. Du får således den smukkeste, mørkeblå atlanterhavsudsigt, lige så langt øjet rækker – en udsigt du bl.a. kan nyde fra den umanérligt elegante infinity-pool. I alt kan du vælge mellem 3 swimmingpools – 2 udendørs og 1 indendørs. Samtlige værelser er indrettet af den lokale kunstner og indretningsarkitekt Nini Andrade Silva, hvilket er med til at sætte hotellet i en klasse for sig.

Som navnet antyder er Savoy Saccharum et spa-resort, og du kan mod gebyrer modtage de skønneste massage- og welnnessbehandlinger, der samtidig giver adgang til spa-området. Priserne starter fra 30 euro (225 kr.).  Jeg kunne sagtens fortsætte med at fortælle om alle hotellets fortræffeligheder. Men så lang tid har du nok alligevel ikke. I stedet vil jeg blot henvise til billederne nedenfor. Wauw!

Vil du hellere selv finde et hotel, kan du kigge her. Og rejser du alene, skal du blot sørge for at ændre søgningen til enkeltværelser øverst på siden. Husk at når du booker via tripadvisor.dk, skal du selv indtaste rejsedatoerne – i dette tilfælde d. 14.09. – 21.09.

 

Fly

momondo.dk har jeg fundet billige flybilletter fra København til Madeira til kun 798 kr fra d. 14.09. til d. 21.09. Kan du ikke denne uge, har du også muligheden ugen efter – fra d. 21.09. til d. 28.09. Her koster billetterne 998 kr. Hos TUI er der håndbagage inkluderet i prisen – vil du have mere med koster det 400 kr. oveni.

 

Transport til/fra lufthavnen

Den billigste måde at komme fra lufthavnen til Savoy Saccharum er med bus. Fra lufthavnen skal du først med bus 19, 26 eller 42 til Marina (ca. 40 kr.). Herfra skal du til Funchal (ca. 20 kr.), hvor du tager bus 142 til Calheta (ca. 40 kr.). I alt omkring 100 kr. Turen tager ca. 3,5 timer. Alternativt kan du tilbagelægge de 50 km i en taxi til ca. 400 kr.

 

Hotel-indtryk

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *