• 16 okt 2015

  Vinterrejse: 1 uge i Egypten på et fremragende 5* hotel med all-inclusive, fly og transport til kun 2.595 kr.

  rsz_desert2

  Egypten er det ideelle vinterrejsemål for solhungrende, uanset om du ønsker at nyde det dejlige blå vand i Rødehavet, slappe af på en solseng eller tage på en spændende ørkenudflugt i lokalområdet.

  Vil du på en vinterrejse til sol og varme? Så kunne det her være noget til dig.

  I dag har jeg fundet et rigtig godt tilbud på en rejse til Egypten. Rejsen går til den smukke ferieby Hurghada, hvor du bor på det fremragende 5* ”Desert Rose Resort” (4,5 ud af 5 på TripAdvisor, og 2015 Travellers Choice Award) til kun 2.595 kr. ved en rejse for 2. Tidligere gæster roser især hotellets fremragende service, den smukke strand og den lækre forplejning. The Desert Rose Resort i Hurghada er et ægte paradis for vandhunde. Hotellet har nogle af Hurghadas bedste badefaciliteter, der bl.a. omfatter et sjovt vandland og en pool med olympiske mål. Du bor i rummelige og pæne værelser, der alle har aircondition, balkon, telefon, tv, minikøleskab, værdiboks, hårtørrer og badeværelse.

  The Desert Rose Resort ligger i den sydlige del af Hurghada, kun omkring et kvarters kørsel fra lufthavnen. På hotellet finder du en lille shoppingarkade, men med taxa kommer du også nemt til centrum af Hurghada, hvor der er gode shoppingmuligheder, restauranter og et livligt natteliv.

   

  Du flyver direkte fra Hamborg til Hurghada d. 12. og hjem igen d. 19. december. Alternativt kan du også rejse fra d. 09.12. – 16.12. Der findes billige måder at komme til Hamborg (også fra København, se nedenunder). Desuden er der også togbilletter inden for Tysklands grænser inkluderet i rejseprisen, så du kan bare købe nogle DSB-billetter til Padborg (sidste station inden for Danmark) og så køre videre med de tyske billetter til Hamborg Lufthavn.

  Alternative rejsedatoer:

  25.11. – 02.12.2015 til 2.894 kr.

   

  Jeg har fundet rejsen på den tyske rejseside ab-in-den-urlaub.de. Den er Tysklands største af den slags og jeg har selv brugt den mange gange. Hjemmeside er skrevet på tysk, så jeg anbefaler at du:

  1. Åbn denne side i Chrome-browseren (eller download den her, den findes også til Mac)

  2. Følg linket nedenunder

  3. Højreklik på siden og vælg ”Oversæt til dansk”

  Og så bliver alle sider på hjemmesiden automatisk oversat. Hvis du har nogle spørgsmål omkring det eller bookingprocessen, så bare skriv en kommentar nedenunder og så skal jeg nok prøve at hjælpe dig videre.

  desert3

  SE REJSE-TILBUD HER

  I prisen er der inkluderet: fly, all-inclusive, transport og togbilletter til/fra Hamborg.

  •  
  • Fra: Hamborg
  • Rejsedatoer: 09.12. – 16.12.2015, 12.12. – 19.12., 25.11. – 02.12.
  • Rejselængde: 8 dage (1 uge)
  • Flyselskab: SunExpress (inkl. 23 kg. bagage)
  • Til: Hurghada, Egypten
  • Hotel: The Desert Rose Resort
  • Vurdering: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: All-inclusive
  • Gennemsnitstemperatur: 30⁰ C
  • Vandtemperatur: 26⁰ C

   

  Sådan kommer man til Hamborg:

  Som sagt inkluderer rejsen togbilletter indenfor Tysklands grænser. Ellers anbefaler jeg:

  Med bus fra Aarhus/Aalborg: Fra Aarhus tage turen ca. 5 timer direkte til lufthavnen og koster tur/retur 720 kr. (600 kr. til studerende)

  Med bus fra Kbh.: Du kan tage bussen til Hamborg med Flixbus. Rejsen tager lidt over 5 timer og koster 283 kr tur/retur.

  Book bus fra Kbh. til Hamborg

  Med bil: måske den nemmeste måde at komme til Hamborg er med bil. På Looking4Parking.com kand fu få parkering ved Hamborg Lufthavn til kun 410 kr. for de 8 dage.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *