• 06 feb 2019

  Vinterferie 2019: en samlet oversigt over de bedste rejser i vinterferien

  Nu nærmer vinterferien sig med hastige skridt … Og hvis du ikke har fået booket noget endnu og er ved at blive lidt stresset over det, så kan du ånde lettet op. Selvom det kan være en dyr fornøjelse at rejse i den populære rejseperiode, så har jeg alligevel fået samlet en oversigt over de mest spændende ferier, pakkerejser og fly, der findes i vinterferien (både i uge 7 og uge 8)! Du kan bl.a. finde fly til New York, Berlin og Gdansk eller booke en pakkerejse til Spanien, Egypten eller Madeira. Så læs med og find årets vinterferie!

  Vinterferie 2019
  uge 7 - uge 8
  København, Billund, Aalborg, Hamborg og Aarhus
  New York, Berlin, Gdansk, Madeira, Mallorca, Egypten

  Billige fly i vinterferien

  Vinterferie plejer ikke at betyde billige rejser, men jeg har alligevel formået at finde nogle ret billige og lækre bud på destinationer til din vinterferie.

   

  Fly til New York

  New York er en helt fantastisk by! Hvis du allerede har besøgt The Big Apple, så ved du nok, hvad jeg snakker om – og hvis du stadig har New York på din bucket list, så er det bare med at komme afsted! Du rejser fra København og flyver direkte med Norwegian. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 10.02. – 18.02. til kun 2.732 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

   

  Nordjyderne kan i uge 8 finde billetter fra Billund en del billigere – fra lørdag den 16.02. – fredag den 22.02. koster fly kun 1.766 kr. hos KLM inkl. 12 kg håndbagage.

  Billige fly til New York
  Uge 7 - fra København
  Uge 8 - fra Billund

   

  Fly til Berlin

  Den tyske hovedstad er en af mine favoritbyer i hele Europa. Berlin kan bare så meget, og uanset om du er til storbyshopping eller historisk sightseeing (eller noget helt tredje), så leverer Berlin altid varen! Fra Billund kan du finde en weekendafgang fra fredag den 08.02. – søndag den 10.02. til 573 kr. Nordjyderne kan dog glæde sig over, at man i uge 8 kan finde billetter helt ned til 78 kr. (fra søndag den 17.02. – onsdag den 20.02.)!

  Billige fly til Berlin
  kr.
  Uge 7 - fra Billund
  Uge 8 - fra Billund

   

  Fly til Gdansk

  En anden by, du bestemt også bør overveje at besøge i vinterferien, er polske Gdansk. Hertil kan du fra Aarhus finde billige billetter fra torsdag den 07.02. – lørdag den 09.02. til kun 482 kr.

   

  Hoteller

  Du skal selvfølgelig også bruge hoteller til din vinterferie, og her kan du bruge på Trivago.

   

  Hoteller

   

   

  Pakkerejser i vinterferien

  Hvis du foretrækker, at hele rejsen kan købes med et enkelt klik, og du er på udkig efter lidt varmere destinationer, så har jeg også fundet lidt til dig. Der er blandt andet vinterferierejser til Mallorca, Egypten og Madeira!

   

  Vinterferie på Mallorca

  Mallorca er en skøn vinterdestination, for mens vi herhjemme stadig går og døjer med kølige temperaturer, så skinner solen nede i middelhavsregionen! Og når naturen vågner igen og alting blomstrer, kan du opleve Mallorca fra sin allermest tiltalende side. Vejret er lunt og solrigt, uden at det er for meget. Der er heller ikke lige så mange turister som om sommeren. Lige nu kan du i uge 7 finde priser fra 3.600 kr. (primært fra København, men også enkelte fra Hamborg).

  Pakkerejser til Mallorca
  fra3.639 kr.

   

  Madeira

  En anden skøn vinterdestination er den portugisiske atlanterhavsø Madeira. Her kan du hos suncharter finde et lækkert all inclusive-ophold på det 4* Pestana Bay (4 ud af 5 på TripAdvisor). En hel uge med fly, 4* hotel og all inclusive koster kun 4.999 kr. fra den 10.02. – 17.02. På de samme datoer kan du også finde det 5* Pestana Casino Park (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) til kun 3.999 kr. inkl. morgenmad. Begge rejser stiger desværre (på nuværende tidspunkt) med 1.000 kr. i uge 8.

   

  Begge tilbud har afgang fra Aalborg – hvor du har fri parkering!

   

  OBS! Få pladser tilbage.

  All inclusive på Madeira
  5* Ophold på Madeira
  OBS! TripAdvisor og hotellet selv angiver det som et 5* hotel, selvom Suncharter skriver 4,5*

   

  Egypten

  Ingen vinterrejser uden lige at nævne Egypten! Traditionelt er Egypten en af de destinationer, hvor du får allermest value-for-money, når det kommer til all inclusive-rejser. I uge 7 kan du i skrivende stund finde pakkerejser med fly, hotel og all inclusive fra ca. 4.000 kr. pr. person.

  Egypten med all inclusive
  fra 4.015 kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Vinterferie 2019: en samlet oversigt over de bedste rejser i vinterferien

  1. Winnie says:

   Hej. Vil meget gerne til Athen i starten af juli, gerne fra Aalborg eller Billund. Tak .

   • Rejsespejder_MG says:

    Hej Winnie,

    Det lyder da også skønt med sådan en tur!

    Du kan faktisk flyve til Athen hver tirsdag fra Billund. Jeg har lavet en søgning til dig med afrejse d. 02.07. – 09.07. her.

    Her er prisen 1.097 kr. pr. person 🙂

  2. Jytte Petersen says:

   Kan du se billig fly til
   Istanbul sidst i marts
   København. El Billund

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jytte 🙂

    Jeg skal nok holde øje med Istanbul i den periode 😉

    Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  3. Isabella says:

   Kan man rejse billigt i påskeferien til London eller heathrow. Skal kun have fly. Gerne starten af påskeferien i 2 dage eller mere

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Isabella,
    Du kan bare prøve at lege lidt med datoerne og se om der er noget der passer med dine ønsker 🙂 Ellers skal jeg selvfølgelig nok holde godt øje med påskeferien og opdatere bloggen så snart jeg finder noget 🙂