Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.774 kr.
Zanzibar-banner-1-1
Spa

Vinsmagning i Porto med 4* hotel, vinsmagning, bådcruise og fly

Spa |

Vinsmagning i Porto med 4* hotel, vinsmagning, bådcruise og fly

Hvis du vil beskrive dig selv som lidt af en livsnyder, er jeg sikker på, at dette tilbud vil falde i din smag. Jeg har nemlig spottet et godt tilbud til Portugal, hvor du kan tilbringe en skøn weekend i den charmerende by Porto. Hertil har jeg også fundet en lækker vinsmagningstur! Ved den majestætiske Douro-dal venter der dig vinsmagning på to forskellige vingårde. Her kan du blandt andet smage på Portugals fine portvine, som landet er verdenskendt for. Efter smagningen venter en traditionel frokost og et afslappende bådcruise sidst på dagen. Er du klar på vinsmagning i Porto? Så kan du godt pakke kufferten!

Soltur til Mallorca

april – oktober

fra

1.939 kr.

✈️ København

🏨 Boutique-hotel midt i Porto

🍷🛥️ Vinsmagning, flodcruise og frokost

Hotel i Porto

629 kr.

Fly til Porto

584 kr.

Vinsmagning i Porto

inkl. bådtur og frokost

fra

561 kr.

Hotel

1.492 kr.

Fly

446 kr.

Lejebil

561 kr.

Total (pr. person):

2.499 kr.

Vinsmagning i Porto – Hotel

Lad os starte med det måske vigtigste ved denne rejse. Hvor du skal bo.

Og denne gang tænkte jeg, at jeg ville se, om jeg kunne finde et godt tilbud på et lækkert hotel i luksuskategorien. Du ved jo, at jeg kun vil dig det bedste  

Jeg synes faktisk også, at jeg er lykkedes med at finde et lækkert hotel (vil du hellere spare lidt penge, kan du også sagtens gå efter et lavprishotel).

Helt præcist drejer det sig om det superlækre boutique-hotel Porto Royal Bridges (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Dette elegante, firstjernede hotel tjekker alle de rigtige bokse til en weekendrejse for livsnydere. Central beliggenhed, tjek. Formidabel indretning, tjek. Fremragende anmeldelser, tjek.

Hvad angår beliggenheden, finder du Porto Royal Bridges på Rua de Sá da Bandeira – direkte i hjertet af byen og i gåafstand til det meste. Bedre beliggenhed skal du altså lede længe efter!

Så er der indretningen. Den er noget af det flotteste, jeg længe har set. Og det er der faktisk en grund til. Hotellets interiør er nemlig indrettet af den berømte designer Nini Andrade Silva, der er i høj kurs i designverden. Og hun har i hvert fald gjort et godt stykke arbejde på Porto Royal Bridges.

Designerhoteller i den luksuriøse afdeling er ikke helt billige. Men en gang imellem skal man jo forkæle sig selv. Og du kan faktisk booke Porto Royal Bridges til rigtig fine priser.

Fra lørdag den 24. februar til mandag den 26. februar koster et topersoners ophold på Porto Royal Bridges i alt 1.258 kr. Det svarer til kun 629 kr. pr. person ved en rejse for to personer.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Porto, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Vinsmagning I porto – FLy

Hvis du gerne vil flyve til Porto, kan du p.t. kun finde direkte afgange fra København – forhåbentligt også fra Billund til foråret.

Fra København er der direkte afgange på lørdage og mandage frem til marts. Prisniveauet ligger generelt mellem ca. 500 og 1.000 kr. tur/retur.

Ovenfor har jeg – blot som et eksempel – taget udgangspunkt i flybilletter fra København fra lørdag den 24. februar til mandag den 26. februar. På disse datoer koster flybilletter kun 584 kr.

Fordi du flyver med Ryanair, må du gratis medbringe en mindre håndtaske (vil du have mere bagage med, så læs evt. min miniguide om Ryanairs bagageregler).

Eksempler på Billige Rejsedatoer

København

  • Lørdage og mandage frem til marts

Vinsmagning i Porto

Porto er uden tvivl en af de mest fantastiske destinationer til en omgang vinsmagning. Så det synes jeg helt klart, du skal gøre, hvis du besøger byen. Især for at smage de fine portvine, som området er verdenskendt for.

Vinsmagning i Porto med 4* hotel, vinsmagning, bådcruise og fly

På getyourguide.dk har jeg fundet en dagsudflugt, hvor den står på vinsmagning på to forskellige vingårde i Douro-dalen. Udover selve vinsmagningen inkluderer tilbuddet også transport frem og tilbage i minibus fra Porto plus et river cruise. Ret dejligt, når nu man skal ud for at smage på vin

Vinsmagning i Porto med 4* hotel, vinsmagning, bådcruise og fly

Douro-egnen er kendt for at have nogle af Portugals ældste og mest respekterede portvins-vingårde. Naturen og udsigten fra mange af vingårdene er fuldstændig unik, da man kan skue udover vinmarkerne og se floden, der snor gig gennem landskabet. Og hele denne oplevelse bliver ikke mindre dårlig med et glas lokalproduceret vin i hånden

Vinsmagning i Porto med 4* hotel, vinsmagning, bådcruise og fly
Beautiful panorama view of Santorini island in Greece at sunrise with dramatic sky.

Udover vinsmagning byder turen også på en frokost på en lokal restaurant, hvor der venter en traditionel, portugisisk frokost. Her er både fisk, kød og vegetarisk en mulighed.

Som prikken over i’et afsluttes turen med et fredfyldt og skønt bådcruise langs Douro-floden. Her kan du læne dig tilbage og nyde den fantastiske udsigt!

Vinsmagning i Porto med 4* hotel, vinsmagning, bådcruise og fly

På vejen tilbage til Porto er der mulighed for at tage billeder af vinområdet, der er på UNESCO’s verdensarvsliste.

Transport fra Lufthavnen til Porto

Du kan nemt komme ind til centrum med metroen. Her skal du med linje E (den lilla), der går hver 20. eller 30. minut. Billetterne koster 2 euro (14 kr.) pr. vej.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Vinsmagning i Porto med 4* hotel, vinsmagning, bådcruise og flyVinsmagning i Porto med 4* hotel, vinsmagning, bådcruise og fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud