• 15 maj 2019

  VILDT TILBUD! Fly til Kroatien i juli: tur/retur til Dubrovnik fra kun 839 kr.!

  Hold, hold, hold! Nu kan du altså booke tur/retur-fly til den kroatiske adriaterhavsperle Dubrovnik til under 900 kr. – i skolernes sommerferie! SAS kører lige nu kampagnepriser på en række forskellelige destinationer, og billetterne til Dubrovnik kan du altså finde til langt under, hvad de plejer at koste i juli! Så hvis kroatisk strandferie lyder som en sommerferie efter din smag, så kan du virkelig spare penge på flybilletterne nu! Til denne pris skal du i øvrigt ikke regne med, at tilbuddet holder alt for længe …

  Badeferie ved Adriaterhavet
  juli
  fra839 kr.
  København
  Dubrovnik
  Billige fly til Dubrovnik
  inkl. 8 kg håndbagage

  Billige fly til Dubrovnik

  Som du kan se ovenfor, har jeg i dag fundet et hammergodt tilbud til skolernes sommerferie. Du kan nemlig finde flybilletter fra København til Dubrovnik til under 1.000 kr.! Jeg har f.eks. fundet billetter hos SAS fra tirsdag den 2. juli til tirsdag den 9. juli til kun 839 kr. inkl. 8 kg håndbagage.

   

  Især den første uge af juli rummer i skrivende stund en masse billige afgange til under 900 kr. Herefter er der dog stadig en masse afgange til under 1.500 kr., hvilket også er superbilligt!

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København fra den 02.07. til den 09.07. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Her får du et screenshot af SAS’ lavpriskalender for juli. Hvis du sammensætter en rejse på datoer til hhv. 509 kr. og 488 kr., vil du inde på travelmarket (fly-linket ovenfor) kunne finde billetterne til 839 kr.

   

   

   

  Hoteller

  Dubrovnik er ligesom resten af Kroatien smækfyldt med familiedrevede bed and breakfasts, men du kan selvfølgelig også finde mere ‘almindelige’ hoteller. Udvalget af overnatningsmuligheder er således ret stort. Herunder kan du få overblikket over hoteller i området ved Dubrovnik.

  Hoteller i Dubrovnik

   

  Lejebil

  Når du er på ferie i Dalmatien (som denne region af Kroatien hedder), vil det være oplagt med en lejebil, så du kan komme ud og opleve noget mere af området. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Kroatien (og udlandet generelt) kun tager imod kreditkort og ikke dankort. Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis forbindelsesbus
  675 kr.

   

  Oplevelser i Dubrovnik

  Dubrovnik er lidt af en gavebod ift. aktiviteter og dagsture. Du kan både sejle i havkajak, tage på ø-hop til Elafiti-øerne, booke dagsture til Montenegro (f.eks. Budva) eller Bosnien (f.eks. Mostar og Kravica-vandfaldene) eller snuppe en guidet Game of Thrones-tur i Dubrovniks gamle bydel!

   

  Hvis du vil se hele udvalget af ture, attraktioner og aktiviteter, så smut forbi getyourguide.dk – der kan du også booke billetter på forhånd.

  Oplevelser i Dubrovnik

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til VILDT TILBUD! Fly til Kroatien i juli: tur/retur til Dubrovnik fra kun 839 kr.!

  1. Martin Leitner Christensen says:

   Hejsa!
   Har i erfaringer med campingpladser/lejligheder til 2 voksne og 4 børn i fx Kroatien?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Martin 🙂

    Ift. campingpladser kan du prøve at kigge lidt på denne side: https://rejsespejder.dk/recommends/uncategorized/190516-29/

    Der er flest campingpladser i Istrien i det nordlige Kroatien, da det ligger i bedre køreafstand til fx Tyskland og andre store europæiske lande. Men i stort set hele Kroatien kan du finde ferielejligheder, og dem kan du også finde på trivago 🙂

  Se fly-tilbud her