• 06 jun 2019

  VILDT TILBUD! Fly til Kroatien i juli: tur/retur til Dubrovnik eller Pula fra kun 786 kr.!

  Hold, hold, hold – nu er de her igen! For knap en måned siden skrev jeg en artikel om tur/retur-fly til den kroatiske adriaterhavsperle Dubrovnik til under 900 kr. i skolernes sommerferie. Siden hen steg priserne til et mere normalt niveau, men nu har SAS igen sænket priserne! Denne gang er der tilmed også billige fly til en anden Kroatien-klassiker i form af Pula! Så hvis kroatisk strandferie lyder som en sommerferie efter din smag, så kan du virkelig spare penge på flybilletterne nu! Ligesom sidst skal du til denne pris ikke regne med, at tilbuddet holder alt for længe …

   

  **OPDATERING** Billetterne er desværre steget i pris.

  Badeferie ved Adriaterhavet
  juli og august
  fra786 kr.
  København
  Pula eller Dubrovnik
  Billige fly til Dubrovnik
  inkl. 8 kg håndbagage

  Billige fly til Dubrovnik

  Som du kan se ovenfor, har jeg i dag fundet et hammergodt tilbud til skolernes sommerferie. SAS er nemlig i gavehumør, hvilket betyder, at du kan finde flybilletter fra København til Pula og Dubrovnik til under 1.000 kr. i både juli og august!

   

  Jeg har f.eks. fundet billetter til Pula fra torsdag den 4. juli til torsdag den 11. juli til kun 786 kr. og billetter til Dubrovnik fra den onsdag den 17. juli til onsdag den 24. juli til kun 808 kr. Begge afgange er inkl. 8 kg håndbagage. Stort set hele skolernes sommerferie rummer i skrivende stund en masse billige afgange til under 900 kr.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Her får du screenshots af SAS’ lavpriskalender for juli og august. Hvis du sammensætter en rejse på datoer til hhv. 509 kr. og 466 eller 488 kr., vil du inde på travelmarket (fly-linket ovenfor) kunne finde billetterne til under 900 kr.

   

  Pula

   

  Dubrovnik

   

   

  Hoteller

  Pula og Dubrovnik er ligesom resten af Kroatien smækfyldt med familiedrevede bed and breakfasts, men du kan selvfølgelig også finde mere ‘almindelige’ hoteller. Udvalget af overnatningsmuligheder er således ret stort. Herunder kan du få overblikket over hoteller i både Pula og Dubrovnik.

  Hoteller i Dubrovnik
  Hoteller i Pula
  Hoteller i Dubrovnik

   

  Lejebil

  Når du er på ferie i Dalmatien (regionen ved Dubrovnik) og Istrien (regionen ved Pula), vil det være oplagt med en lejebil, så du kan komme ud og opleve noget mere af området. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Kroatien (og udlandet generelt) kun tager imod kreditkort og ikke dankort. Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis forbindelsesbus
  671 kr.
  OBS: Dette tilbud er fra Dubrovnik Lufthavn. Hvis du vil leje en bil i Pula, kan du hurtigt ændre det i søgefeltet

   

  Oplevelser i Pula og Dubrovnik

  Både Pula og Dubrovnik er rene gaveboder ift. aktiviteter og dagsture.

   

  Fra Pula kan du bl.a. komme på udflugter til Plitvicesøerne, tage på en heldagdssejltur til Venedig eller nyde en guidet tur rundt i smukke Istrien. I Dubrovnik kan du derimod sejle i havkajak, tage på ø-hop til Elafiti-øerne, booke dagsture til Montenegro (f.eks. Budva) eller Bosnien (f.eks. Mostar og Kravica-vandfaldene) eller snuppe en guidet Game of Thrones-tur i Dubrovniks gamle bydel!

   

  Hvis du vil se hele udvalget af ture, attraktioner og aktiviteter, så smut forbi getyourguide.dk herunder – der kan du også booke billetter på forhånd.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til VILDT TILBUD! Fly til Kroatien i juli: tur/retur til Dubrovnik eller Pula fra kun 786 kr.!

  1. Martin Leitner Christensen says:

   Hejsa!
   Har i erfaringer med campingpladser/lejligheder til 2 voksne og 4 børn i fx Kroatien?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Martin 🙂

    Ift. campingpladser kan du prøve at kigge lidt på denne side: https://rejsespejder.dk/recommends/uncategorized/190516-29/

    Der er flest campingpladser i Istrien i det nordlige Kroatien, da det ligger i bedre køreafstand til fx Tyskland og andre store europæiske lande. Men i stort set hele Kroatien kan du finde ferielejligheder, og dem kan du også finde på trivago 🙂

  Se fly-tilbud her