• 30 jun 2020

  VILDT! Spar 20% på alle oplevelser under 1.000 kr.: f.eks. spa-dag på Marienlyst til kun 316 kr.!

  Så er jeg faldet over et ægte knaldtilbud! Duglemmerdetaldrig.dk kører nemlig lige nu med et “Summer Flash Sale”, hvor du sparer 20% på alle oplevelser! Og der findes virkelig et hav af muligheder. Fra gastronomiske oplevelser som f.eks. mad-, cocktail-, barrista- eller endda flødebolle-kurser, brunch og middage på forskellige caféer og restauranter i hele landet eller gin- eller whiskeysmagning. Welnesstilbud som f.eks. spadag på forskellige spa’er og spa-hoteller landet over, naturoplevelser som f.eks. en “Vestkyst Safari”, kulturoplevelser og actionoplevelser, hvor du f.eks. kan være pilot for en dag!

  Så hvis du mangler et par oplevelser i din sommerferie eller bare har brug for lidt selvforkælelse, så er det et virkelig godt tilbud! Det eneste, du skal være opmærksom på, er, at du skal bestille inden d. 1. juli kl. 12!

   

  Summer Flash Sale
  kr.
  20% på alle oplevelser under 1.000 kr.
  Husk at bruge rabatkoden flashsale20 på sidste skridt (lige inden man betaler

  Som beskrevet ovenfor findes der et utal af muligheder med dette tilbud – og så længe tilbuddet koster under 1.000 kr., kan du bruge rabatkoden “flashsale20” og spare 20%! Det kan f.eks. være en spa-dag på Marienlyst Strandhotel, hvor du har mulighed for at nyde hotellets prisvindende spa-afdeling (bl.a. vinder af “Årets Spa” 2019), som med rabatkoden kun koster 316 kr.!

   

  Men der findes mange andre muligheder landet over, så jeg anbefaler, at du bare går ind på linket ovenfor, hvor du kan se hele udvalget af de tilbud, hvor man kan bruge rabatkoden!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til VILDT! Spar 20% på alle oplevelser under 1.000 kr.: f.eks. spa-dag på Marienlyst til kun 316 kr.!

  1. Jette says:

   Så vidt jeg kan læse i teksten, udløber tilbuddet den 1. juli, kl. 12.
   Det er da vist i morgen!

   • Rejsespejder says:

    Hej Jette, du skal blot bestille inden i morgen – men selve oplevelser kan bruges på forskellige datoer i fremtiden.

  2. Jonas skov johansen says:

   Tilbud link virker ikke

   • Rejsespejder says:

    Hej Jonas, det virker fint på både min telefon og computer. Men linket loader lige 2 sekunder kan jeg se – så du skal have en smule tådmådighed.

  Se tilbud her