• 31 dec 2018

  VILDT Lastminute-tilbud: 1 uge på Tenerife på et fremragende 4* resort til kun 999 kr. inkl. morgenmad og fly

  Hvis du er den spontane type og har tid til at rejse i næste uge, så kan du virkelig score et helt vanvittigt tilbud. Lige nu kan du nemlig booke en uge på et af Tenerifes lækreste 4* resort til under 1.000 kr. pr. person. Normalt koster det mellem 8.000 og 12.000 kr., så selvom der kun findes en dato til denne pris, var jeg simpelthen nødt til at dele dette kanontilbud!

   

  Som altid med sådan et tilbud kan det være hurtigt udsolgt – så man skal ikke går og tænke alt for længe, hvis man er interesseret!

  ** OPDATERING ** Desværre ser det ud til, at tilbuddet allerede er udsolgt.

  Lastminute til Tenerife!
  05.01. - 12.01.
  999 kr.
  Aarhus
  Tenerife
  4* Jardin Tropical Resort
  kr.
  OBS! Prisen falder endnu mere når du kommer inde på Aarhus Charter

  Som beskrevet ovenpå, så er dette virkelig noget af et tilbud! 999 kr. pr. person inkl. fly, morgenmad på det 4* Jardin Tropical Resort, som ligger på Tenerifes solrige sydkyst, hvor du nu i januar kan regne med temperaturer mellem 20-24 grader – og masser af solskin! Resortet får meget gode anmeldelser på TripAdvisor (4,5 ud af 5). Og med god grund! Resortet har en 12.000 m² stor have, elegante værelser, et stort pool-område og så ligger det lige ned til Costa Adeje’s smukke strandpromenade. Har man brug for mere?

  Tilbuddet findes kun med afrejse fra d. 5. til d. 12. januar med afgang fra Aarhus lufthavn.

  På alle andre datoer koster det mellem 8.000 til 12.000 kr.

   

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til VILDT Lastminute-tilbud: 1 uge på Tenerife på et fremragende 4* resort til kun 999 kr. inkl. morgenmad og fly

  1. Jan vous says:

   Øv, umiddelbart er den gode pris væk igen..:/
   Godt nytår…:)