• 15 mar 2018

  Forlænget weekend i varmen: 3 nætter på Malta på et flot 4* hotel til kun 957 kr. inkl. fly

  Kunne det ikke være skønt, bare at pakke en lille taske og så smutte sydpå i nogle dage med solskin, varme, strand og palmer?  Er det ikke noget vi alle har brug for efter denne lange vinter? Så har jeg fundet det helt perfekte til dig – og så til en pris, hvor der stadig er penge tilbage til årets store sommerferie! Jeg har nemlig i dag fundet en dejlig forlænget weekendtur til solrige Malta! Med direkte fly  og et skønt 4* hotel lige ved stranden. Dvs. perfekte forudsætninger for en varm oglækker solskinsweekend!

  Få varmen på Malta
  april - juni
  975 kr.
  Billund
  Malta
  Billige fly til Malta
  inkl. 10 kg håndbagage
  411 kr.
  Hotel på Malta
  f.eks. det 4* Paradise Bay Hotel
  546 kr.
  Hotel
  546 kr.
  Fly
  411 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  957 kr.

   

  Fly

  skyscanner.dk kan du lige nu finde en del rigtig billige fly fra Billund til Malta. Du kan finde de billige billetter fra april til juni, og særligt i april (ca. 400 – 700 kr.) er billetterne virkeligt billige, før de stiger lidt i pris i maj og juni (ca. 600 – 1.000 kr.).

  I eksemplet her har jeg fundet billetter med Ryanair fra fredag den 13.04. til mandag den 16.04. til 411 kr. Som sædvanligt har du 10 kg håndbagage inkluderet i prisen hos Ryanair. Hvis ikke en weekend er nok, er der også mange muligheder for at finde rejser på en hel uge eller længere. Der er afgange hver fredag og mandag. Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige fly fra København.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 13.04. – 16.04. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 06.04. – 09.04.
  • 13.04. – 16.04.
  • 13.04. – 20.04.
  • 16.04. – 23.04.
  • 20.04. – 23.04.
  • 04.05. – 07.05.
  • 28.05. – 04.06./08.06.
  • 04.06. – 18.06.
  • 18.06. – 25.06.
  • Og flere

   

  Hotel

  På trivago.dk har jeg fundet det skønne 4* Paradise Bay Resort (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i Mellieha-området med kun 6 minutters gang til privat strand. Hvis du ikke er så meget for saltvand, så har hotellet hele 3 udendørspools og 1 indendørs. Der er mulighed for at benytte tennisbaner, spabad og sauna, og er du til massage, kan det også tilkøbes.

  Et dobbeltværelse på dette hotel i 3 nætter koster 1.092 kr., hvilket svarer til 546 kr. pr. person ved en rejse for 2. Vil du gerne selv finde det rette hotel på Malta, skal du selvfølgelig også være velkommen til det. Du kan finde en fin hoteloversigt her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Transport til hotellet

  Du kan tage en bus til Paradise Bay (Cirkewwa) – bussen (X1) kører direkte fra lufthavnen til Cirkewwa. Turen tager ca. 1 time og koster kun 3 Euro (23 kr.). Alternativt kan du også tage en taxa. Fra lufthavnen tager turen ca. 30 minutter og plejer at koste omkring 35 Euro (ca. 260 kr.).

   

  Lejebil

  Hvis du hellere selv vil køre rundt og opleve lidt af øen, så kan du også vælge at leje en bil. Det kan du f.eks. gøre på skyscanner.dk, hvor du kan leje en bil i 3 dage for bare 266 kr. – dvs. 133 kr. pr. person. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer på Malta (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  19 kommentarer til Forlænget weekend i varmen: 3 nætter på Malta på et flot 4* hotel til kun 957 kr. inkl. fly

  1. Princess says:

   Er tilbuddet ikke aktuelt længere? Når jeg prøver at indhente tilbuddet for at gøre brug af det, kommer det til at koste omkring 4.000 kr på de 3 nævnte dage, d. 13-16 april

   Er der ikke en der kan hjælpe med et link? Hvor prisen er 975 kr for de 3 dage, tak ☺️

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Princess 🙂

    Artiklen er en uge gammel og har været meget populær. Og eftersom flypriser reguleres automatisk i takt med efterspørgslen, sker denne slags desværre. Det er derfor, jeg altid kommer med en liste over andre billige rejsedatoer. Du kan fx i weekenden før (06.04. – 09.04.) stadig finde flybilletter til 622 kr. (i skrivende stund) 🙂

  2. Allis says:

   Hej!

   Når jeg klikker på linket til flytilbuddet fra billund d. 13 april til d. 16 april er prisen 1.375,- person?

   • Palani says:

    Åbenbart kun når vi trykker Allis 😉

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Allis 🙂

    Rejsen her har være meget populær, og flypriser reguleres automatisk afhængig af efterspørgslen. Men fx weekenden før kan du stadig finde flybilletter til 700 kr. 🙂

  3. Palani says:

   Seriøst, ret lige jeres info.

   Dato for fly (prisen er ikke rigtig) og stemmer slet ikke overens med datoer for fly med den pris. I kan ikke tag billede af man skal f.eks. Rejse d6 som her. Men få hotel fra d16 og 3 nætter til stadig ikke det beløb i har taget billede af. Fly og hotel dato skal hænge sammen… ellers er det nok bare mig.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Palani,

    Priserne stemmer. Og både fly- og hotel-eksemplet er med afrejse d. 13. og hjemkost d. 16. april (dvs. en forlænget weekend).
    Og så er jeg kommet med et par andre eksempler, hvor der findes fly til ret gode priser, som man så kan matche med det ovennævnte eller et andet hotel.
    Husk at alle hotelpriser, du ser på de forskellige bookingsider, er for et dobbeltværelse (dvs. 2 personer). Så hvis et værelse f.eks. koster 1.000 kr., svarer det til 500 kr. pr. person.
    Håber det giver mening 🙂

    • Palani says:

     Både ja og nej, om det giver mening 🙂

     Altså jeg kigger på jeres rejse der koster 957, og jeres dato med afrejse d6 og hjem d9, det giver ikke 957 men 1250. Det bare måden i skriver det på, fortæller ikke nogen af det KUN gælder markeret datoer eller noget, Hvordan får du det til 957 pr mand?

     • Rejsespejder_SB says:

      Stort set alle mine artikler tager udgangspunkt i et konkret rejseeksempel. I denne artikel gav rejseeksemplet fra den 13.04. – 16.04. en pris på 957 kr. pr. person. 🙂 Da både fly- og hotelpriser varierer på forskellige datoer, kan man ikke forvente at få den præcis samme samlede pris på andre datoer 🙂

      Jeg skriver i artiklen, at flybilletterne i april koster mellem 400 – 700 kr. De billetter du finder fra den 06.04. – 09.04. koster 622 kr. – hvilket stadig er billigt 😉 Jeg skriver også, at hotelprisen varierer alt efter rejsedato. Fra den 06.04. – 09.04. koster hotellet 597 kr. pr. person – også en helt fin pris 😉

      En samlet pris, der er ca. 250 kr. over rejseeksemplet i artiklen er en helt fin pris, hvis du spørger mig 😉

  4. Palani says:

   Hej.
   Kan ikke få det til at give den pris i angiver, for 957 med hotel og fly d6 til d9 april. Kan i ikke samle det så man kan betale? For bare linket til fly koster 1244 for 2, d6 til d9??

  5. Torben says:

   Ja – der er nu intet bedre end kool cash med på rejsen 😀

  6. Daniel says:

   Du kan sagtens betale for billeje, men bilfirmaerne vil have depositum og det kan Visa Dankort ikke bruges tul

   https://jyllands-posten.dk/livsstil/forbrug/ECE7769569/Sådan-undgår-du-at-gå-i-billeje-fælden/

   • Villiam says:

    Det kan godt være at du har ret mht. dankort/Visa…

    Jeg kan kun konstatere at JEG aldrig har haft problemer i Spanien (har stadig Italien tilgode mht. billeje) – eller andre steder. Jeg har rejst USA tyndt igennem flere år, og det meste af Europa. Dubai, Abu Dhabi, Malaysia m.fl. – Jeg har ALDRIG oplevet problemer med mit VISADankort…!
    mht. depositum, så vil de ikke have det i kontanter, men kun reservere beløbet på dit kort..!

    • Rejsespejder says:

     Hej Villiam,

     tak for din kommentar. Jeg er også rejst en del :). Og jeg kan kun anbefale at bruge et kreditkort når man lejer bil. Men jeg vil også give dig ret – 9 ud af 10 gange skal det nok gå med dankort (så længe du har nok penge på din konto for at betale depositummet – som tit ligger på omkring 3.000 – 5.000 kr.). Men jeg har selv oplevet (i Spanien) at de ikke vil lad mig have bilen fordi jeg brugt dankort. Og så har der også været en del læsere, som skrev til mig, at de ikke kunne leje deres bil fordi de bookede med deres dankort. Hvorefter jeg begyndt med at skrive denne tekst omkring at bruge kreditkort. Som jeg skriver, så kan man langt de fleste steder i dag få et kreditkort helt gratis – så hvorfor løbe risiko for ikke at kunne få bilen.
     Og så anbefaler jeg generelt at have et kreditkort når man rejser, så man har et backup hvis man mister sit dankort eller det bliver spærret. Og så har tilbyder rigtig mange kreditkorter gratis rejseforsikring og gratis kontanthævning i udlandet.

  7. Daniel says:

   Villiam, der må jeg korrigere dig kraftigt,det er helt forkert det du skriver du kan IKKE bruge Visa/Dankort som Kreditkort, det er et Debetkort og langt de fleste biludlejere i Italien og Spanien accepterer IKKE Visa/Dankort men kun Mastercard eller lign.
   3
   Hvis du ikke har et sådant et, står du i en slem situation ved udlejning, hvor du hverken får bil og dit beløb går tabt.

  8. Villiam says:

   Allerførst et stort cadeau for det kæmpe arbejde du udfører for os der gerne vil rejse.. Tak for det. – Selv nyder jeg at søge efter billige rejser – præcis som du gør, og har gjort det i mange år. Det er blevet til mange rejser i tidens løb. 🙂
   Må jeg lige korrigere dig m.h.t. Dankort…
   Citat:
   “Husk at de fleste biludlejningsfirmaer på Malta (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.”
   Citat slut.
   Jeg har nu rejst rundt i det meste af den vestlige verden (Bl.a. Malta) og flere steder i mellemøsten. Jeg har ALDRIG haft problemer med mit Dankort ved biludlejningsfirmaer. Jeg er klar over at leje bureau’erne skriver det i deres udbud. – Jeg TROR de mener at det ikke må være et debet kort (hævekort/visa electron m.fl.), men da de fleste Dankort idag har en VISA overbygning på, er det jo i effekt et kreditkort..!
   Bare for ikke at skræmme folk væk fra den oplevelse at leje bil og udforske på egen hånd. – Desuden er der en forholdsvis stor gebyrbetaling med f.eks. MASTERCARD.

   • Rejsespejder says:

    Hej Villiam,

    tak for din kommentar og mange tak for dine pæne or om Rejsespejder.
    Jeg er også rejst en del :). Og jeg kan kun anbefale at bruge et kreditkort når man lejer bil. Men jeg vil også give dig ret – 9 ud af 10 gange skal det nok gå med dankort (så længe du har nok penge på din konto for at betale depositummet – som tit ligger på omkring 3.000 – 5.000 kr.). Men jeg har selv oplevet (i Spanien) at de ikke vil lad mig have bilen fordi jeg brugt dankort. Og så har der også været en del læsere, som skrev til mig, at de ikke kunne leje deres bil fordi de bookede med deres dankort. Hvorefter jeg begyndt med at skrive denne tekst omkring at bruge kreditkort. Som jeg skriver, så kan man langt de fleste steder i dag få et kreditkort helt gratis – så hvorfor løbe risiko for ikke at kunne få bilen.
    Og så anbefaler jeg generelt at have et kreditkort når man rejser, så man har et backup hvis man mister sit dankort eller det bliver spærret. Og så har tilbyder rigtig mange kreditkorter gratis rejseforsikring og gratis kontanthævning i udlandet.

  se fly se hotel