• 25 nov 2019

  BILLIGT Thailand-tilbud: 8 dage med direkte fly og hotel i Phuket fra kun 2.999 kr.

  Så er det altså igen blevet alvorligt billigt at bestille vinterrejsen til Phuket! Tidligere her i efteråret fandt jeg Spies-pakketilbud til Phuket til under 3.000 kr. pr. person. Og nu har prisen såmænd igen sneget sig under de 3.000 kr. pr. person. Vel at mærke for en pakkerejse med både direkte fly og en hel uges hotelophold. Så hvis du gerne vil opleve en af Thailands skønneste øer til næsten ingen penge, så har du et kanontilbud lige her.

   

  OBS: Sidst jeg skrev om disse rejser, steg priserne ret hurtigt efterfølgende. Så det gælder om at være hurtig ved tasterne.

  Billige pakkerejser til Phuket
  december - marts
  København
  Phuket
  Pakkerejser til Thailand
  inkl. direkte fly og hotel
  2.999 kr.
  Vil du se rejser med 15 dage, skal du selv tilføje 10-16 dage i det mørkegrå felt til venstre
  Du kan også finde pakkerejser med 4* hoteller

  Pakkerejser til Phuket

  En rejse til Thailand behøver slet ikke at koste hele din opsparing. I hvert fald ikke når du kan finde en pakkerejse med både fly og en hel uges hotelophold til en pris, der er lavere den, du normalt betaler for flybilletter alene.

   

  Spies sælger nemlig lige nu en pakkerejse til Phuket fra kun 2.999 kr. pr. person. Og nej, du får selvfølgelig ikke et 5* luksushotel. Men du får et lille, praktisk budgethotel (Kata Place) med 3 stjerner og styr på de grundlæggende faciliteter. Hvis du alligevel har tænkt dig at dase på stranden og udforske Phukets frodige natur og buddhistiske templer, så kan man vel også sagtens nøjes med et lidt billigere hotel. Kata Place har desuden et hyggeligt lille poolområde og ligger tæt på Kata-stranden.

   

  Pakkerejsen inkluderer 8 dage på Phuket med direkte fly og hotel. Rejsen er lige nu billigst med afrejse fra søndag den 15. december til søndag den 22. december, hvor prisen kun er 2.999 kr. pr. person (5.998 kr. i alt). Udover december kan du også i januar finde afgange til ca. 4.000 kr. pr. person. Det er også muligt at finde pakkerejser på 15 dage, og disse kan du finde fra kun 4.048 kr. pr. person. Vil du gerne krydre din tur til Thailand med et 4* hotel, kan du finde pakkerejser fra ca. 4.300 kr. pr. person. Så der er en del muligheder, alt efter hvad du foretrækker. 

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Visum

  Thailand er visumfrit i indtil 30 dage for turistrejser. Herudover skal dit pas være gyldigt i 6 måneder ud over datoen for indrejsen.

   

   

  Vaccinationer til Thailand

  Skal du lige opdateres ift. vaccinationer og Thailand, kan du kigge forbi sikkervaccination.dk.

   

   

  Billeder fra Phuket

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til BILLIGT Thailand-tilbud: 8 dage med direkte fly og hotel i Phuket fra kun 2.999 kr.

  1. C says:

   Hej rejsespejder
   Tak for en fantastisk blog! Øv nåede ik tilbuddet til Phuket. Vil allerhelst til koh samui snarest, hvordan får jeg den billigste/bedste tur snarest? Hvadka du anbefale? Kh en trofast læser der har brugt sine tilbud flere gange:)

  2. Mikkel Strandgaard says:

   Det lader ikke til at flybilletten er til og bestille mere, ellers er der “bøvl” med linket mellem Travelmarket og Spies

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Mikkel 🙂

    Du har helt ret. Man kan ikke finde de billige flybilletter længere – de er allerede udsolgt. Det gik virkelig stærkt! Jeg kan se, at pakkerejserne også er steget. Tak for at gøre mig opmærksom på det – jeg får lige artiklen opdateret 😉

  Se pakketilbud her